36

До 38

преди 6 години

Не бяха ли точно вашите перестройчици като Луканов тези които поръчаха изготвянето на Ран-Ът и проектираха целия посткомунистически икономически модел? Комунистите си направиха капитализма от тях, за тях.

35

Анонимен

преди 6 години

Едно изречение особено ме смути - това за абсолютната монархия. Симеончо Сакс-Кобург-Готски е бил монарх, но не абсолютен. Такъв ри ще е следващият монарх на България! На прероденият Бърдоква? Свинарят, който се изживява като цар?Абе има нещо гнило тук, ама ще го разберем!

34

И????

преди 6 години

И ТИ НА КАКВО СЕ НАДЯВАШ БЕ МИЛКОВ ДА ТЕ НАПРАВЯТ ПОСЛАНИК??- ТОВА КОЛКО ГИ ХВАЛИШ МАЙ Е ЗАТОВА- А "ЦАРЯ" Е РЕШИЛ БЕЗПЛАТНО ДА СИ ВИДИ ПОЗНАТИТЕ....

33

Анонимен

преди 6 години

Вникнете в древната връзка на много от кралските династии и ще разберете, че произлизат от близкия изток. Това са кръвните линии на Вавилон, които и до днес управляват, чрез превъплъщенията на Римската империя, Англо-саксоните и евреите... Задайте си въпроса защо повечето кина и зали са Арени !?

32

Към 32-рия 1848

преди 6 години

Живях и в соц. реалността. Тогава цвилехме от хаоване и пийване. Сега ни цвилят коремите от системно недояждане. Не ме плаши с лукановото време. Зная какво беше тогава и какво е сега.Жан Виденов го провалиха такива като теб. Е,поне си поживях при соца скромно,но доволно,сито и спокойно.Сега няма и помен от това.

31

Анонимен

преди 6 години

Защото се казва Симеон-Хасан.

30

Чичо

преди 6 години

Е гати ,,умните храпаци-разбирачи.Всичко знаете бе пубери пъпчиви.Да чете човек ида се смее на такива голобради политици които хал хабер си нямат от реалния живот.

29

красив

преди 6 години

Аз съм против България да има вземане даване с мюсюлмански държави. За СА пък да не говорим. Никакъв респект не може да преизвика краля на неумитниците.

28

Права Краставица

преди 6 години

България не може да бъде повече руска лаборатория за социални експерименти. Там където стъпи руски ботуш, нищо не никне.

27

някой

преди 6 години

егати държавата вижте..Министрър председателя / *** та ***/вижте мис България / грозна та грозна / -- онзи за 80-те %..си бе много прав/ е не трябваше да казва *** а неграмотни и прости/за да изберат този начело на държавата и онези 240 скопаци я парламента..И ако помислим малко..по дълбоко, посолства не се отварят там където би имало полза за народа а не полза за ...100 човека??горката държава ...

26

1948-до 27

преди 6 години

Ти явно освен на Борисов в друга реалност не си живял.Ние хапвахме нещо и всъщност нищо бая дълго време.Халал да ти е Нинова ако се върнат съпартийците на Нинова,Луканов и Виденов.Тогава ще видиш ти една ,,реалност".И пак ще ,,цвилиш" малчо.

25

Анонимен

преди 6 години

Царят беше пионка на ДС и БКП, внимателно вербуван още много години преди 2001. *** Кеворкян има интервю с него още от 1990 година, където комунистическото *** му се мазни и мед му капе от устата.

24

Бахмаамо и държава

преди 6 години

Как защо? Защото българския данъкоплатец е най-богат в Е вропа :250 лв.средна пенсия и 450 лв.средна заплата.Да не мислите,че дядо Мони Горския се е бръкнал в джоба ?

23

граждани-а

преди 6 години

нашият турист ББ без особен смисъл се разходи и...при диваците !!Гояла полза имало..ще правим посолство.50 човека ще наредим на заплати, балдъзници и баджаначки.Какво ни грее нас нормалните данъкоплатци посолство в СА?? Арабите ще купят голям парцел в Сф и ..ще спретнат върте джамия / откога се борят за втора такава в София -мюслитата!! И какво ще тръгнат нащи невести там да се пекат по монокини ли??или културен туризъм..към Мека??- абе монокнижника знаел защо е там?Онзи ден там днес с Ер

22

Анонимен

преди 6 години

Управлява ни една неграмотна Тиква, която май не вижда какво става по света. Когато му подпалят *** на посланика ще седне пак да хлеччи ,че някой е виновен, че другите запалили войната и той все невинен. и все по-неграмотен.

21

Анонимен

преди 6 години

Само племената правят така. Племените вождове уреждат лични дела като такива вождове а племето умира от кеф ,справка вояжа в Япония и японските инвестиции вВЕЦ овете на известна .

20

Анонимен

преди 6 години

Защо Германия изплаща дълги години /принципно гадовете са дълголетни/ пенсия на Фердинанд Кобурга?

19

Анонимен

преди 6 години

Може да помагал на наште да си натоварят пясък, бе!

18

Анонимен

преди 6 години

Скоро ще разберете защо.Като му върнат двореца "Врана" и "Царска Бистрица" ще разберете защо.Как иначе бодигарда ще се отблагодари на величеството.

17

Анонимен

преди 6 години

То като видях измъчената от полет с Авио 28 физиономия на Бойко, май само до танц му беше! Ако искате да видите истински танц със саби и сте българи патриоти, пойскайте от разните наши краеведи, изкуствоведи и Каракачанов да изнамерят, режисират и покажат хоро на македонски българи от Струга играно със саби.Четох една книга, четниците се забавлявали на една поляна в македонските планини и три момчета от Струга играли впечатляващо хоро със саби. Арапите да си стоят в Арапия!