56

Анонимен

преди 6 години

ЦАРЯТ ЗАМИНА ЗА ДА МОЖЕ КРАЛЯТ ДА ГО ПРИЕМЕ, А С НЕГО И БОДИГАРДА.ЩОТО ИНАЧЕ РАНГЪТ НА БОРИСОВ Е НИСЪК И НЯМА КАК ДА ГО ПРИЕМАТ НА ТАКОВА ВИСОКО РАВНИЩЕ.

55

Анонимен

преди 6 години

Придава допълнителна стойност, да. Не стига един кpaдльо твърд зеленчук, ами и баш изпечен мoшeник и oбиpджия на цяла държава. И какво като СА е монархия? Нашата делегация е била само от бaндюги (като изключим обикновените служители), това какво общо има с монархията?

54

Анонимен

преди 6 години

Агресивната мъжка природа на доминиране на една група мъже над други прозира през цялата човешка история и колкото по-архаична е тази форма, каквато е монархията с разветите саби в случая, толкова по-жалка е тя. Животинският ни вид няма бъдеще освен, ако китайците не докажат противното, ама не ми се вярва.Живеем в последните дни на човешката цивилизация, дами и господа!

53

Анонимен

преди 6 години

Червените накараха с годините България да забрави и да плюе свойте Царски времена . На всякъде в света царете имат силно влияние и почит. Това са отделна група хора с огромно влияние и авторитет. Второ НЕ Борисов е поканил Царя , а СА го е поканила . Има огромна разлика. Ние трябва да ценим това . Това е част от нашата 1300 годишна история и то славна .

52

Анонимен

преди 6 години

Плазмодия Милко иначе как ще пътува и намазва.

51

Анонимен

преди 6 години

Милков не е нужно да ни ''убеждава" защо Симеон е бил в СА.Българският народ много добре го опозна за 800 дни за да си прави сам изводите.И колкото и някои блюдолизци да му лъскат имиджа,той си остава пълно разочарование.Той е навсякъде където има единствено лична изгода.

50

Анонимен

преди 6 години

Човечеството е извън контрол независимо от желанието на група комплексирани мъже наричащи се илюминати или, както и да е, да си вярват, че ръководят цивилизацията.Екологията е извън контрол-топенето на полюсите, подкиселяването на океана, климатът, парниковият ефект, изчезването на видове, човешката свръхраждаемост в най-изостаналите общности, ерозията и замърсяването на почвите-все неща, които не могат да се контролират с нулите в сметките на въпросните господа.

49

Анонимен

преди 6 години

Винету и Кубето са за затвора.Арабски затвор.

48

Малкия Скромен Иван

преди 6 години

До Анонимен44Добре напипваш нещата. Целта е само една-боко да стане цар.Очаквам промяна в конституцията и реставриране на монархията с Боко I Тиквон фон Банкя. Тогава ще станем за смях в цялата галактика.

47

дддд

преди 6 години

Мадридски крадец.

46

Дюнер хотел джямия

преди 6 години

Беше една екскурзийка просто ! Оказа се че те са ни поканили .

45

Анонимен

преди 6 години

Не смятам, че от "висене" в интернет непременно се затъ-пява.При хората подобно на компютрите-каквото влиза, това и излиза.Да, няма спор, че коронованите глави имат великолепно образование, но то ги учи как да управляват като владетели.Много се извинявам, но аз предпочитам да живея в република.Може би роялистите харесват идеята да са нечии поданици, на мен ми харесва да нямам владетел. Освен всичко всяка дори формална реставрация на монархията е белег за регрес на обществената формация.

44

Анонимен

преди 6 години

мммм...да блажи?

43

До 48

преди 6 години

В дипломацията има едни,,хватки",които не са за ,,всяка уста лъжица".Но за подолу коментиращите тайни няма Всичко им е ясно.Единственният им проблем че все още трудно си връзват гащите и от висене пред клавиатурата и малкото им сиво вещество се изпарява.

42

Анонимен

преди 6 години

Ако чакат пари от арабеските са сгрешили.Те са стиснати , а и знаят тук как се краде.

41

До 47

преди 6 години

Не си ти анонимен.Рихард Зорге си ,или Ким Филби.Всичко знаеш но го пазиш в тайна.А уроците учиш ли си ,че матура те чака.Гледай и от там да,,научиш" нещо,разузнавачо!!!

40

Анонимен

преди 6 години

Защото е свършил парите.Не е тайна че е хазартажия и обича казината.

39

До 43-Анонимен

преди 6 години

Ти откъде изпълзя?,,Тоя Милков" винаги е бил ,,на светло и от никъде не е изпълзял,но ти впил очи в нета нищо друго не си чул и видял.Чувал ли си за процеса в Либия/явно не си съвременник/,за Афганистан,Ирак,Северна Африка и т.н. Навсякъде по горещите точки повече от 15 години е бил той,вършил си е работата но не го афишира като вашата другаркаЕ.Йончева.Аман от невежи пубериА със саби са ,,танцували много държавни глави;Обичаят е като нашето,,хляб и сол" ,ама кой да знае..

38

Анонимен

преди 6 години

Като говорим за саби, сабята се държи така, че да защитава тялото, а не се "врътка", както момченце размахва пръчка.Ясно е, че нашият представител е сключил сделки, които не е желателно да стават обществено достояние.Вероятно става дума за оръжие, за земите в Рила, за гаранции за председателството ни на ЕС.

37

Анонимен

преди 6 години

Какво гнило?Не разбра ли, че на 30.11. Н.В. е прекратил делото с-у РБ в ЕС и са постигнали споразумение да му се върнат всички имоти?