20

Анонимен

преди 6 години

NAI VEROIATNO SA OT ROMSKITE NAZII PROTESTIRASHITE

19

Антисоросоид®

преди 6 години

... за които националните държави са пречка за икономическата им експанзия. Затова ТНК и олигархията издържат цялата тази мрежа от НПО, за да си прокарват интересите чрез тях.

18

Антисоросоид®

преди 6 години

Писал съм го и преди, ще го повторя отново. Тези, ,,прогресивните", са идеологическите наследници на Херберт Маркузе. Целят превръщането на Германия, а и на Европа, в мултикултурна и мултиетническа, атеистична федерация. ЕС ще бъде населяван от имигранти, мулати и т.нар. ,,социални малцинства"- ЛГБТ, вегани, феминистки и всякакви нюуейвъри. Това отчасти съвпада с идеите на наднационалния елит и ТНК...

17

Анонимен

преди 6 години

да живее АГ! А къде е алтернативата за България? При оялите се "националисти" в НС, които целуват..ръката на Боко?

16

varg

преди 6 години

Демокрацията създава фашизъм.

15

Анонимен

преди 6 години

Алтернатива за Германия трябва да осъзнаят че без щурмови отряди нищо няма да постигнат! Ако ги нямаше СА, Хитлер щеше да е никой, и никога нямаше да постигне това което е постигнал за времето си.Друг е въпроса накъде върви Германия, след като демонстранти протестират срещу опозиционна партия и се радват на Мерекл и на Шулц!?! Няма да се учудя да са скандирали: "Искаме си Меркел" на митинга...Болни хора

14

Анонимен

преди 6 години

Всичко хубаво,ама делегатите на са ли много?

13

Всичко е нормално!

преди 6 години

Първо АзГ, после "нощ на дългите ножове", "зиг" и чиста раса (е - вече не толкова чиста)...

12

Анонимен

преди 6 години

До АхмедС други думи официално сте третополови, а на практика - турска партия, прокарваща ислям и приемане на бежанци. Искате да разоръжите Германия за да я превземете по-лесно.

11

Циник до шматка

преди 6 години

Не съм сигурен - много са им гъсти брадите!

10

шматка

преди 6 години

Протестиращите какви са на цвят.

9

Анонимен

преди 6 години

"Не съм съгласен с това което казваш,но докато съм жив ще се защитавам правото ти да го казваш." казал го е Волтер . Колко далеч са либерастите от него когато не им отърва използват всякакви "демократични" методи за да затворят устата на опонента.

8

Ахмед

преди 6 години

Моята партия са Зелените. Ние отричаме "християнските ценности" и се борим за мултикултурна и свободна Германия, където няма доминираща религия или култура. Категорично подкрепяме приемането на бежанци и считаме квотите за расизъм и погазване на човешките права. Алтернатива за Германия са фашисти, които искат да ограничат правата на малцинствата! Гласувайте за Зелените! Ние се борим срещу ядрената енергетика и сме против войната и насилието! Искаме разумно и поетапно разоражаване на Германия!

7

Анонимен

преди 6 години

От протестиращи прогресивни левундери какво да очакваш? Същите тези стояха с табелки "refugees welcome", посрещайки палачите си с тостери и швепсове.Европа се самоизяжда благодарение и на тези прогресивно левичарски дементи.

6

Анонимен

преди 6 години

Тръгнали червените червеи да мислят алтернатива на Германия... Божеее..

5

Анонимен

преди 6 години

Великобритания и САЩ ртябва да обяват война на Германия и да наложат санкции на немчагите по добре САЩ да нападнат отолкото Путин да забърка хибридните си войни.

4

Анонимен

преди 6 години

Протестърите са неолиберали (криптокомунисти), бранещи статуквото и диктатурата на меркелистите. Кои са Меркелисти? Почти всички в парламента с изключение на Алтернативата. Социалисти, зелени екоталибани, "християн"-"демократи",либерали.... Германия се клати! Данке, фрау Шмеркел! Да живей мултикултурен Германистан!

3

Евроатлантик

преди 6 години

Браво на Меркел така се управлява със железен юмрук, всеки недоволен може да емигрира към Aфганистан ако иска. Хората ще се глобализират и без тоя *** да мъти водата, да им пускат направо по един куршум в тила Ще си вкараме достъчно хора от другаде липсата им дори няма да се забележи.

2

Анонимен

преди 6 години

Тия същите ли постоянно сочат към Русия, не се ли виждат, че са затънали до ушите във фекалии.

1

Анонимен

преди 6 години

Дъртата диктаторка е пратила полицията да набие бременните жени на протеста. Меркел е диктатор - хитлерист.