13

Klo

преди 6 години

Не мога да разбера защо разни мъртви души, ограничени само до "ферари с цвят червен", пишат за неща, които изобщо не разбират. За да си критик, трябва да познаваш творчеството, трябва да го усетиш и тогава да дадеш своето положително или отрицателно мнение. А душиците по-долу, знаят ли въобще що значи "гладен без душа"?

12

От чужбина

преди 6 години

Имали някоя банда или група да са се запазили или някой да си спомня за някоя банда?!нещо и чалгата умря като куЧИИИИ

11

Анонимен

преди 6 години

Дългия направил най-великия концерт на Балканите за последните 20 години...------------------------------------------Ха ха ха ааааДа, ама не смешно, а е трагично! За 20 години младите се превърнаха в кухи чалгари. А всичко читаво напусна тази държава.Б.Т.Р. имат хубава музика, красиви текстове, а вокалът има хубав, плътен, характерен глас. Имат собствен стил, което е най-важното!

10

Анонимен

преди 6 години

И ето и аз съм тук в рубинената кула Превърнат съм напук в кристално огледало, в безропотно стъкло. Но достатъчно било като елмаз и стъкло да се огледа тя, за да я видя аз.Без да мога обич да получа аз живея като птица без криле и навярно няма да сполучиш ти, мое сърце.

9

Анонимен

преди 6 години

Там, на хълма в лъчисти небеса рубинената кула издигаше снага. Там отдавна живеела сама жестока, но прекрасна красивата жена. Нощем в мрака в плен на самота аз чакам да я видя, но не чака тя.Но достатъчно било зад високото стъкло да застане тя, за да я видя аз.Тя със своя странен поглед е могла да превръща хора във вещи със сърцa

8

Анонимен

преди 6 години

НЕ, БЛАГОДАРЯ.

7

..

преди 6 години

А защо им е толкова голяма зала? Все си мисля, че и някое читалище ще свърши работа.

6

Анонимен

преди 6 години

до 3 Щото Наско няма и една стотна от потенциала на Дългия като харизма и пеене, и второ: няма една стотна от парите му, че да иска да направи такъв концерт, както Дългия го направи и който остана най-великият концерт на Балканите за последните 20 години.

5

Фреди Меркюри

преди 6 години

Това на бай ви Наско ако е рок, то аз значи пея чалга!

4

Вземам

преди 6 години

Само ФСБ останаха от старите....и БТР..другото е пълен леш..инак за кючеци и *** е пълноол

3

Анонимен

преди 6 години

Аре , ве! Нали сте голямата работа рокаджиоите? Що не съберете 70 хиляди души на Васил Левски, както "чалгаря" го направи?Знаете ли защо? Защото оня е професионалист, а вие сте едни мишки събрани от кол и въже. Ето затова.

2

Анонимен

преди 6 години

Наркомана Блатечки режисьор на концерта??? WTF? Тия са стигнали дъното от екстази.

1

Анонимен

преди 6 години

Да ви имам рокаджийството, смешници!