Снимка: Булфото

Б.Т.Р. ще представят своя 11 албум с голям концерт в зала 1 на НДК на 29 март следващата година.

Концертът ще бъде първата самостоятелна изява на голяма сцена на групата за последните 3 години. През 2018-та бандата ще отбележи 25 години на сцена, а концертът ще бъде един от гвоздеите им при честването на юбилея.

Албумът, озаглавен "Невидими стени", включва 10 песни с осезаемо завръщане към твърдия звук. Първият сингъл от албума - "Моята сила", вече се радва на огромен успех, а видеото е дело на актьора Асен Блатечки, който този път влиза в ролята на режисьор.

"Това е една от най-дълго записваните ни песни – работим по нея в студио от началото на тази година. Ние винаги си поставяме много високи изисквания към музиката си. От 3-4 мастъра на песента Наско избра това, което е най-близко до нас като звук. Не гоним срокове и решихме, че ще работим по сингъла, докато постигнем желаното звучене", коментира Славчо Николов.

Вокалистът на групата Атанас Пенев сподели, че паралелно с работата по новия албум "Невидими стени", групата ще продължи да се изявява на клубната и концертна сцена у нас, за да радва почитателите на българския рок.

Билетите за концерта на 29 март 2018 г. вече са в продажба на цени от 20 до 60 лева. Могат да бъдат купени на ticketportal.bg, както и в Билетен център НДК.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase