250

Независтлив

преди 6 години

Тази платена новина е същата като тази за бума при търсенето на апартаменти за закупуване по 1000 евро квадратаВ цялата статия не видях статистика колко хора са заминали и колко са се завърнали през годините.По мои наблюдения се връщат само *** от криминалния контингент които ги заплашва затвор в чужбина .

249

До Хората по света

преди 6 години

Виж ся, пич, ако толкова искаш плащаи и моя дял от държавните кредити, теглени за усвояване от червено - демократичната ни олигархия. Аз нямам желание да им изплащам милиардите, особено при положение, че дори не правят усилие да ми направят заплатата по - поносима. С други думи, не ми се работи за евроатлантик - дете на служител на ДС. На тебе ако не ти пречи, то е от акъла.

248

Василев

преди 6 години

Добър вечер селяни прости!!!Бизнеса иска не иска ще извади пари за заплати, защото работата върви и има нужда от работна ръка!!!Агент Ашли Флинтън!ЦРУ!!!

247

Анонимен

преди 6 години

Тази статия е най- големия виц, който съм чувала последните няколко месеца...

246

Анонимен

преди 6 години

ТЕСТ

245

9

преди 6 години

Кое е уредено тук за да се върне човек? Здравеопазване,образование, грижа за хората? Вместо това има калпави политици начело с най-калпавия пожарникар на държавата Суджук Бойко и неговата крадлива шайка които се сещат че в тая държава живее народ само по избори.Не благодаря.Тук не бих се върнал ако ще злато да пада от небето.Това не е държава, а един голям батак.Да,тук е много хубаво но икономически не може да се живее.

244

Анонимен

преди 6 години

Ами новината не е лоша, но не е вярна. Връщат се тези, които в българия имат много, тоест мама и тати са крали здраво. Връщат се и тези, които нямат качествата да останат. Но след време се усещат и пак заминават. Познавам няколко младежи, дето се прибраха в България и след година - 2 пак се изнесоха, ама за постоянно. Веднъж излезеш ли за по - дълъг период, започваш да правиш разлика и повече не можеш да се примириш с нещата в татковината.

243

Хората по света

преди 6 години

Си оправят проблемите в родината,а ***- бЕгат.Логика...

242

Умник

преди 6 години

Много обичам да гледам как всички мрънкат, че само лоши новини има по медиите. Като пуснат една добра новина обаче същите мрънкачи оревават форумите, че не било вярно. Много е лошо сам да искаш да ти е гадно, тогава няма шанс някога да ти стане хубаво. А че се връщат хора е факт, не знам много ли са малко ли са, но е факт. И в това няма нищо лошо, аз също съм от завърналите се и тук животът ми е много по-пълноценен.

241

Левски

преди 6 години

Върнали се двама,избягали 2002.баси тъпата статия.тия кого се опитват да заблудят

240

Анонимен

преди 6 години

ДА да, ама не. На 1000 се връщат до 50 човека. И то не за друго ами получили пенсия, спестени пари или като кадри в чуждестранни компании. На всички им е ясно защо - хора преборили се да завършат в чужбина, доказани и издигнали се до средна позиция кадри и хоп преместват ги в БГ. Семейството също трудно се гледат там - разходите са високи. Та тези новини поднесени така вероятно целят заблуждение на останалите дето се чудим накъде, за какво и дали пак отначало.

239

Жокер

преди 6 години

До Анонимен247Върнал се е защото това което прави тук ако е (вярно) го прави без да плаща данъци без касов апарат и т.н. Той обявява "безплатна" дейност но всъщност събира някакви пари за което дължи данъци поне в друга държава. Това е нещо като просия или подаяние необложено от държавата като търговска дейност. Но на запад няма да му цепят басма. Другата причина за връщането му е че там са го разбрали че не става за тях

238

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 247Червения другар е необразован и мисли, че всички като него са *** и не могат да учат . Ти защо не завършиш някакво висше образование като е толкова лесно . Вашия Тодор Живков нямаше и основно образование и затова мразите образованите хора .

237

Анонимен

преди 6 години

Изхарчил една купчина пари да завърши инжинерна специалност в Германия и се върнал да разкарва туристи из София.Тоя е пълен ***.Можеше да си разкарва туристи и без да си губи времето в Германия.Можеше да учи примерно Мениджмънт в селското стопанство в УНСС - резултата щеше да е същия.

236

АНТИ

преди 6 години

Да, там работят за пари,тук им плащат за Бог да прости !

235

до край

преди 6 години

ние не искаме да забогатеем , ние искаме да живеме нормално , без да се чудим дали ще стигне заплатата до края на месеца .

234

Жокер

преди 6 години

Когато кандидатстваш за работно място с азиатец, индиец, литовец и т.н., само като чуят че си българин и си няколко пункта назад от тях. Причината е че понятието "българин" се свързва с неприятни асоциации придобити за други пербиваващи там сънародници които са виждали по улиците или чували по новините. В някои западни държави понятието "българин" си има синоним. хаха! По добрия случай е евентуалния работодател въобще да не е чувал за съществуването на такава държава - БГ. Тогава е по-добре

233

Анонимен

преди 6 години

Зaбравих, че думата MOДA e цензуриранаЕмиграцията вече не е необходимост като през 90-те когато БС(К)П ограби България, а по-скоро MOДA.Я глей комшията, отиди в Англия, аз дъ ни съм по-долу от ниегу?И аз искъм А6 та аку щие и с диесиен вулан.Прочети още на: https://dnes.bg/eu/2017/12/01/bylgariia-se-oprazva-ne-e-viarno-mladite-se-vryshtat.360989#comment-newest

232

Анонимен

преди 6 години

Не разбрах в какво точно са успели тия дваминцата?Най-обикновени гидове - разводачи.

231

usa do135

преди 6 години

може и да се върна, ама с американска пенсия и американски паспорт в джоба, ха ха