310

IYI,,Turko

преди 6 години

Аз бъдеще в България не виждам.Който вижда значи гледа към небето.

309

Specnaz

преди 6 години

ГЕРБ ерската мафиотско пропагандна машина започна с поръчковите репортажи. Ако е толкова прекрасно в България , искам само да ми отговорите защо отрочетата на политическите ни субекти учат и живеят зад граница. Защо децата на управляващите не са тук в прекрасната ни Родина и не учат, не работят и не се лекуват тук. Стига писахте глупости , за да правите евтин пи ар на ГЕРБ аджийската пасмина.

308

Анонимен

преди 6 години

Къде са тези които се връщат? Нещо не ги виждаме в България! Ако си мислят че с тази плоска пропаганда ще излъжат младите криви са им сметките на управляващите!

307

Анонимен

преди 6 години

До АнонименВ Германия минимално на час се плащат 8.50.

306

CA

преди 6 години

Бах мама му. Мислех си че пропагандната машина на Ким Чен Ун е номер едно, ама ряпа да яде спрямо платените публикации на българското правителство

305

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 318Цените в суперите - 4 пъти по скъпо от България. Да не говорим за кръчмите и ресторантите. 12 лв една бира в скапано датско кръчме.

304

Анонимен

преди 6 години

Стартовата ми заплата в Копенхаген - 185 (48.6 лева) крони н часа, докато още следвах.Стартовата ми заплата в София 600 лева. Високи данъци, различни цени ... В началото на лятото можех да си позволя всяка дестинация. В България с тая запалка, не можех да си позволя и месечна карта за градския ...

303

Анонимен

преди 6 години

Преди средна заплата от 1100 лева, няма да стане . Това, трябваше да е минималната заплата през 2007-***. 1100 лева е средния доход на 15 годишно дете, което заработва по 4-5 часа на касата в някой магазин.

302

Георги

преди 6 години

До бизнесмена от Германия 314:Това че си започнал бизнес в България е добре, но не може всички да сме началници. Колко плащаш на своите работници? На какви пари ги осигуряваш? Питаш ли ги дали им стигат? Аман от евтина пропаганда. Приятен ден!

301

Анонимен

преди 6 години

Глупости,връщат се тези завършили в Англия някакви глупави специалности или банков мениджмънт,колко са били *** като са записвали да учат това...сега в кол центровете на София могат да работят и без да са завършили в Англия или Германия ,само с познанията си по чужд език!А нормалните младежи завършили търсените специалности вече получават заплати над средните в ЕС и не идват дори на почивка у нас,изключвам Коледа за посещения на роднините.

300

Анонимен

преди 6 години

И аз следвах в Германия от 2002-2005. След това се върнах тук и в момента имам над 12 работника във фирмата доста сериозен бизнес и партньори в Германия . В Германия никога нямаше да развия бизнеса си, а и в България се живее много по- добре.

299

опа

преди 6 години

Живейте си у чужбина и не давайте акъл,ясно

298

Anonimen

преди 6 години

решава да се върне в България, където бързо започва собствен бизнес: основава фирма за безплатни туристически обиколки? Ко яде 2010 га тока поскъпна?

297

Лари

преди 6 години

Щеше да е смешно, ако не беше жалко - все повече хора виждали бъдещето си в България.Просто се огледайте около вас - няма нужда от повече коментар...

296

от сидниАав$тралия

преди 6 години

само цитирам коментара няколко страници по назад:след проверка в няколко регистъра ще ви кажа че лицето Кристиян Митов не фигурира като собственик на фирма, така че всичко е лъжа в тая статия, отделно ако има фирма да я бяха написали коя е да видим какъв е ГФО за тия седем години...

295

Точният

преди 6 години

Извинявайте, но сте се объркали- днес е 1 декември, а не 1 април.

294

venix

преди 6 години

Повечето заминават, много по-малко се връщат. България се опразва!

293

МОЖЕ , МОЖЕ . . . .

преди 6 години

Може да се връщат но само като експлоататори намерили начин да се обогатяват за сметка на нищожната заплата за работниците си . Тези дрънканици за висшисти учили там и връщащи се тук няма да ни донесат повишение на заплати или нещо добро . . . Аз знам какво ни чака от такивата .

292

Анонимен

преди 6 години

Пък във Пловдив не мога да видя един пловдивчанин от години .Ваички заминаха на запад на север и в дълечничт исток .Обаче няма да са върнат защото тука на управляват садисти .А те не са мазохисти да работят за 10000 лева на година максимум .При минимална заплата в Германия 11 евро на час минимална със закон .

291

Др.Михайлов

преди 6 години

Може някой ден да се върнем ако е останала България след управлението на батеГойко!!!