17

БСП са гад.ини

преди 6 години

БСП е най-мръснишката партия в историята на България.

16

Лора

преди 6 години

За мен НС трябва да се събира единствено и само за гласуване на бюджета - за около месец половина

15

Чудесна е идеята

преди 6 години

всяка задача, разработвана в научен институт да бъде проект, финансиран според необходимите за него разходи и всеки проект да бъде одобряван чрез конкурс.Но кой е в комисиите, които одобряват проектите? Във всяка комисия има хора от БАН и от ВУЗ?Спомнете си етнографката-декан от Пловдив, която е член на комисията, одобряваща проектите, в половината от които участва тя самата, а за останалите проекти, в които не е включена, пак тя пише рецензиите въз основа на които комисията оценява проектите!

14

Морски

преди 6 години

ГЕРБ = Мафия.Като им е толкова добър бюджета защо ще вземат нов милиарден заем?!Крадци!!!

13

tangra

преди 6 години

Републиката е пред срив. Тъмната страна покрива България все повече с всеки изминат ден.Само клонингите липсват и да провъзгласяваме Империята. На кой Джадай ще се молим този път да ни освободи от собствените ни управници ?1?Може би ще трябва 2,3 поколения почивка преди да се създаде нова държава.

12

акуд

преди 6 години

комунистите фактически произлиза т от най - природно простата прослойка и фактически отразява на 100% Българската поговорка. пази Боже сляпо да прогледне

11

дядо Пенс

преди 6 години

На мене 100 ? пенция ми стигат,даже и спестявам...

10

Г-жо Менда,

преди 6 години

Забравили сте, че преди 7-8 години в БАН се отчетоха грандиозни реформи, след като С.Дянков ги заплаши с ликвидиране. И какво?Преливане от пусто в празно, това бяха реформите. За всеки мързеливец намериха местенце в друга секция или лаборатория, никого не изгониха от институт.Направиха само някои финтове с цел да изолират и притеснят някои от хората, които наистина работеха и създаваха научен продукт.

9

реалист

преди 6 години

Като дойдели младите учители щяло да стане реформа в образованието. Това може да го гаже само неук Герберджия. И как ще стане това, когато броя на децата в групите се увеличава до 25-35 деца за да се пестят пари от учители, а на запад нормата е до 15 деца. Същото е и в училищата. И как една млада, знаеща учителка ще извърши реформа, когато над нея е някоя стара бюрократка, която не е влизала в училище, не се информира за новото на запад, а само пише неприложими заповеди. Но е приоритет обр-то.

8

Анонимен

преди 6 години

Много добър бюджет,,няма що! :-) :-)Един милиард повече разходи за държавните хрантутници отколкото приходите от бачкаторите!А милицията ще краде още повече бензин и нафта които ние плащаме!Тиквустан!

7

Анонимен

преди 6 години

Разбира с, ролята на опозицията е да аплодира екзалтирано оправляващите, а ако и Боко е там да сатане и на крака

6

Червените Змии

преди 6 години

БСП Лозунг: - Селяни комунисти от всички землянки - изпълзявайте!

5

The big щепсел

преди 6 години

Тия вече хапчета не ги оправят!По един мощен дефибрилатор за `секи герберски клоун, да се усвестят малце...

4

Анонимен

преди 6 години

БАН - Бедната червена Агентура на Неуките

3

Анонимен

преди 6 години

Бе направо да си идват Доган Станишев и Царо та да Оправат държавата.

2

Анонимен

преди 6 години

Българска Академия на нЕуките.Затваряйте я тази сбирщина от пиявици.Нищо не дават на България.А само пари искат.

1

Анонимен

преди 6 години

И за кой го гласите тоя бюджет, скоро и пенсиите ще вирнат краката и ще останем 3 млн човека от които 2 млн кафеви какво ми пука за бюджета. В държавата има геноцид те седнали да се хвалят.