14

Анонимен

преди 6 години

6 години се отопляваме вкъщи с природен газ, но когато плащам данъка на къщата това няма значение, затова смятам тая година да се отопляваме на въглища.

13

Анонимен

преди 6 години

и как ще се реши проблема? Ако беше причината в автомобилите - забраняват се старите дизели и т .н. , но как ще забраните на съседите ми във Факултета да не събурат *** и да ги горят за отопление в печките си? Освен с ваучери за ток и електирчески печки или...? И кой пак плаща на тия тока?

12

Анонимен

преди 6 години

Самоковската принцеса да забрани печките на дърва и въглища! Да влезе в махалите и да забрани горенето на гуми, кабели, всякакви ***. Но смее ли? С лекота се прехвърля всичко върху колите. И с тези измервания само се отклонява истината. София е в дупка, няма ли вятър, когато е зима, за 2-3 дни се образува смог и мъгла. Колко пъти изми улиците Картофка тази година? Кой контролира строежите и чистота около тях? Никой. Те разнасят кал и прах непрекъснато. Газифициране трябва. Топлофикация краде

11

Анонимен

преди 6 години

Градът на прецаканите. Вълшебно! :)

10

мизерници

преди 6 години

и нищо не прави българския народ, спите и се тровите!

9

Анонимен

преди 6 години

Бе като гледам какви пушеци бълват софийските трошки от автоморгите на Европа, не ми се вялва да е от печките.Но откъдето и да е, дишайте софиятци този прекрасен въздух и бъдете щастливи.Ние в прованса се мъчим да дишаме въздух без прахови частици.

8

Анонимен

преди 6 години

Само?????

7

:)

преди 6 години

Та като си говорим глупости... На кое правителство му стиска да забрани на Бай Кире да се топли с кюмбе и да вдигне данъка за старите автомобили, стимулирайки тези с Евро 5 и 6? М... едва ли!

6

тикволенд

преди 6 години

Проблемът е основно от битовото отопление.Познавам много софиянци,които живеят в хубави къщи и карат хубави коли,но се греят на въглища.Да икономисват.Отдавна трябваше държавата и общината да финансират програма за преминаване на газ.Друга тема е,че ще стане като със санирането-ще се откраднат 2-3 милиарда...Истината е че не ставаме за *** за зеле,а 80 % са ***!Нямаме чувство за общност.Абе направо ***.

5

Zeus

преди 6 години

Според данните в airtube замърсяването вчера беше от 8 до 22 пъти в различните райони, а който иска да вярва на данните на властите.

4

Анонимен

преди 6 години

Отивам си на село. Ще идвам само за заплатата и за джойнт.

3

Анонимен

преди 6 години

Това в статията едва ли е реалността . Досега не съм попадал на държавен хрантутник, който хем гали Бойко за кълбетата, хем да казва истината. А самият факт че филтъра на купето, на автомобил, едва изкарва два месеца, е показателен за чистотата на въздуха.

2

Анонимен

преди 6 години

Който иска нормален живот-терминал 2!

1

Шарл Перо

преди 6 години

Изгоним ли смуглите съграждани през девет планини в десета, въздухът ще е по-чист и свеж със 50%.