8

Анонимен

преди 6 години

Тиквата и Фандъка ще се погрижат да ви изтровят до последният бай ***.Да ви е вкусно "дишането" на изгорели гуми, изпърде таралясници на 20+години и т.н.

7

Анонимен

преди 6 години

Бих поканил експертите да замерят и в красна поляна. От факултета всяка вечер пушилката е епична. Може би ще е по добре да граничи с мордор...

6

Анонимен

преди 6 години

До MenСелски селянино наследствените имоти не са продавани, а бяха отчуждени за да се построят панелните комплекси предназначени за ниско платена и ниско грамотна селска *** която да заеме мръсната работа в столицата. За жалост обаче това доведе до небивал интерес от провинциалистите които с годините на неспираща инвазия превърнахте столицата в селки ***.

5

Анонимен

преди 6 години

Колите ли, хайде бе!!Защо не отидат в махалите да премерят качеството? Там се гори буквално всичко. Но кой ще смее да каже нещо на шведите, а на богаташите в Драгалевци, Симеоново, Бистрица, Княжево? А в Подуене, Орландовци, Илиенци? Гори се само *** и гуми. Защо не се газифицира всичко? Така ще се запази природата. Но на кой му дреме за хората!!!

4

Анонимен

преди 6 години

Елате да измерите въздуха в кв. Васил Левски в София. Само че си пригответе резервна апаратура щото тази с която ще мерите ще блокира още на първите 5 минути. Пушилката е огромна от печките на твърдо гориво. Във въздуха се носят сажди големи като скакалци. От пушилката се стеле смог от който не се вижда на 50 метра. Този район се състои само от къщи в който освен печки на твърдо гориво друго не се ползва. Поради високите цени на тока хората не смеят да пуснат ел. печки. В кой век сме бе селяне?

3

Men

преди 6 години

До АнонименСофиски селяндурино, що като не искате селяни и презастрояване си разпродадохте наследствените земи и вместо градинки настроихте блокове през 2м?

2

Анонимен

преди 6 години

Да се върне СОФИЙСКОТО жителство и всичко ще си дойде в нормите !!!

1

Анонимен

преди 6 години

Е не е така искаме да се возим и караме коли пък и да дишаме е не става изберете едното