55

Зорница

преди 6 години

Каква джамия ще строиш бе?Отиваш в Турция и там джамии колкото щеш...

54

Но...

преди 6 години

ако следите пресата- СЪЩОТО става и в Русия; Путин се отнася благосклонно към Кадиров- преизбра го; туризмът започва маршрути за мюсЮлмани с ХАЛАЛ ХРАНА: Путин откри най-голямата джамия в Европа, която е в Москва; стана приятел с Ердоган, Асад, сеха ред е Харири от Египет. Застрахова се и едновременно се съюзява....

53

Анонимен

преди 6 години

Тя па не я е срам!

52

ТАРИФАТА Е 10%

преди 6 години

Тоя не знае ли какъв е редът?На ББ - 10 % от стойността на джамията и работата е опечена.

51

Анонимен

преди 6 години

МИ ДА ОТИДЕ В САУДИТСКОТО ПОСОЛСТВО В СОФИЯ. ТАМ ВЕЧЕ ПЛАНОВЕТЕ ЗА ДЖАМИЯТА СА ГОТОВИ.СТАДОТО ЗАТОВА ХОДИ НА ЕКСКУРЗИЯ В РИАД.

50

Анонимен

преди 6 години

Битката за България започва. Това което в продължение на години се случва във Франция, започна да се случва и тук. А именно строеж на все повече и повече джамии, разрастващо се ислямско влияние, ислямизация на роми, капсулиране на салафитски общности, радикализиране, терористични атентати над християни, ислямски партии... и в един момент ще се събудим като турски вилает. Народе, събуди се! Ислямизират те! Този *** трябва да бъде убит, това е!! Ислямистите трябва да бъдат преследвани!!

49

аз-ът

преди 6 години

до всички изрязани във форума...българия е на християните. Европа също.И краката ви и ***...те ви миришат на анадола. Идете си. Никой не ви иска. Виждал съм в Германия как ви гледат, виждал съм в Франция как ви гледат...Да родени сте там, да гражданство имате но...НИКОГА НЯМА ДА БЪДЕТЕ ЕДНИ ОТ НАС !

48

Анонимен

преди 6 години

Кемил Рамадан Премиер!

47

Падението ви е пълно

преди 6 години

В това жалко подобие на интервю се дава трибуна на един ислямист, който трябва да каже, че:- Бойко Методиев Борисов бил внимателен, мил и добър човек. - Корнелия Нинова била лъжкиня, защо ислямиста така казва. - Ислямиста отишъл с "добри мисли", въпреки, че преди това пускал заплашителни СМС-и.

46

Вал

преди 6 години

Този престъпен елемент е директно за затвор или моментално да ходи в Анадола без да се връща!

45

Анонимен

преди 6 години

Кемил Рамадан да си заминава в Турция и заедно със сина на Ердоган да си мерят егото с най-голяма джамия в Истанбул и ако искат да засенчат и Сюлейман с неговата Сюлеймание.Но вековната слава на "Света София" побеждава всеки дръзнал да и съперничи и остава во веки.Този луд няма място в България,службите да се заемат с него а не медии да му дават трибуна.

44

Драган Фесоубиеца

преди 6 години

С дървото по главата и да мирясва на земята.

43

Анонимен

преди 6 години

Ту говори едно,ту говори друго.Нещо не е читав тоя човек.

42

Анонимен

преди 6 години

Кемилчо първо клозет построй, пък после ще гледаме.

41

НАШИТЕ МЕДИИ

преди 6 години

са място където дават трибуна на всякакви , стига да са срещу БКП, БСП и други анти ГЕРБ формации

40

Генерала

преди 6 години

Нормално е БСК(БКП) да помагат за джамии ,след като в историята си взривяват църкви.

39

АНТИ

преди 6 години

Тоз Кемил Рамадан,отишъл "аман-заман".Ясно, силен и курназ,най-оправя го спецназ.

38

СТАЛИН

преди 6 години

Такъв проблем се решава много бързо!И след това повече го няма!

37

Анонимен

преди 6 години

До Източна Румелия; За съжаление си прав. За съжаление вървим на там...

36

Василев

преди 6 години

До АнонименТочно за това ства въпрос де, едно към едно си го написал и това е самата истина, кой ще е господар и кой завладян и роб!!!А никой не иска да е роб, но всеки иска да е господар!!!С миролюбие и с разни хуманни религиозни измишльотени няма как да се постигне прогрес!!!Трябва някой да опъва и да създава блага, трябва някой друг да организира процеса, трябва и някой да захранва със суровини икономиките, всеки иска да живее нормално!Живота е жесток!!!Агент Джеремая Дженкинс!ЦРУ!!!