41

Винету

преди 6 години

До 40 червен анонимник. Абсолютни глу.пости си написал. Ами разгледай хубаво трасето, за да видиш, че няма да се използва нито един съществуващ път. А и тези неща не стават така *** и елементарно, както ти си мислиш - сяда Бойко с още двама души и решават. Нали има проекти, има екологични оценки, има експертни съвети, има обществено обсъждане на вариантите и т. н. Аман от иддиоти като теб с безумните си коментари.

40

изнервен

преди 6 години

Ами то все ще се наложи да мине ако не покрай едни, то покрай други селища - да я прокарат цялата под земята ли?

39

1984

преди 6 години

дО БОГАТИЯ И КРАСИВ ГУЩЕР...А имаш ли представа колко струва тази бетонна стена и колко кинти ше се пренасочват ако не се построи???

38

Анонимен

преди 6 години

Англичаните,да са си стояли в Англия.И аз живея в Лондон от години и много неща ни ми харесват, като изхвърляне на *** един път на седмицата,като трябва да се ремонтира улица за авария на тръбопроводи минават дни, и си мълча защото ми казват като не ти харесва връщай във България.

37

Анонимен

преди 6 години

Тия *** явно ще използват вече съществуващи трасета от първокласната пътна мрежа, както при "Струма". Това се прави за да се спестят пари за асфалт и пътни съоръжения, а средствата да се насочат директно към ГЕРБаджийската каса. Така един бивш голям град като Плевен и населените места по средното течение на Дунав ще останат в девета глуха и ще западнат още повече. Отдалечеността им от бъдещата магистрала "София-Варна" ще обезмисли използването и.

36

Анонимен

преди 6 години

На мен колите под терасата ми минават, те недоволстват, че пътя бил на половин км от тях!Да обявят Великотърновска област за природен резерват или историческа светиня и да ги заобикаляме от далече.

35

Келеш

преди 6 години

За пореден път се обеждавам, че българина все е недоволен и никога не може да му се угоди. Хем реве за магистрали и пътища, хем реве, че щели да дигат шум. *** народ - слаба държава, а нашата държава е много слаба.

34

Анонимен

преди 6 години

Преди 120 години при строителството на жп линията Русе - Търново било предвидено жп възелът да бъде в Търново, но търновци се вдигнали на протест и казали, че влаковете ще смущават говедата им, които пасели на Дълга лъка. Затова направили възела край Горна Оряховица, но далеч от града.

33

Бай Танас

преди 6 години

Тия дето протестират да не се притесняват за шума. Докато я построят тая магистрала, ще са измрели.

32

Дамян

преди 6 години

До БОГАТ И КРАСИВ ГУЩЕРНе бях минавал никога оттам до това лято. 100% потвърждавам.Но сме много далеч от това. Ако на тази магистратала трябва да се слагат и такива неща, никога няма да се започне.

31

БОГАТ И КРАСИВ ГУЩЕР

преди 6 години

То и в Швейцария,Чехия и Австрия на магистралите имат шумоизолиращи панели и са близо до жилищни райони. Ама ако знаете каква шумоизолираща преграда имат преди да влезете във Виена ако идвате от Унгария....ще паднете,огромна бетонна стена с извита форма която спира напълно шума от колите,страхотна е просто

30

Spoko

преди 6 години

Нали идва ерата на ел. автомобилите, те са безшумни, тъкмо докато се завърши магистралата( до 20на години)

29

Анонимен

преди 6 години

Добре, че са коментарите, да разбера, че ДНЕС пак са се оакали и не става въпрос за Хемус

28

Анонимен

преди 6 години

хората на морето не могат да спят от шума на дискотеките...вие сега от магистралите се оплаквате....хем искате хубави пътища в северна България ....хем сърби... хем боли...

27

Един българин

преди 6 години

До: номер 24Ми то явно затова са избягали оттам англичаните - да намерят място за живеене където магистралите да са десетократно по-малко.

26

Анонимен

преди 6 години

Ми то и детето ми, в четвърти клас още, учи че по магистралите се слагат шумозаглушителни прегради които да намаляват вредното въздействие на шума от автомобили и камиони.Това го учат още децата, какво чудно и непонятно има тук?

25

Анонимен

преди 6 години

Аз живея в Лос Анджелис ..Миналата седмица беше thanksgiving,и е същото както в София по празниците ..всички селяни се изпоприбират ...Но като няма никой няма и пари ..

24

Я, па Я

преди 6 години

вечната мечта на българина изразена в едно изречение: "Хем х.*** до края, хем душата в рая."

23

Анонимен

преди 6 години

Аз живея на коридора на кацащите самолети в Бургас. Лятото е шумно, но има пари ... носят ги онези в самолетите. Сега е тихо и спокойно, но няма пари :)

22

Анонимен

преди 6 години

Аз ги разбирам, но в крайна сметка то няма как магистралата да бъде на зиг-заг между селата на отстояние което да не ги притеснява. Цяла северна България чака тази магистрала, няма как интереса на малцинството да е с приоритет спрямо интереса на мнозинството! Аз съм живял в Англия, там пътната мрежа е десетократно по гъста от нашата. Да свикват или да сменят селото, това е положението!