22

месара

преди 6 години

тия от бсп толко са огладнели че вече вият на умряло!

21

ГЕРБАВИ БОК ЛУ ЦИ

преди 6 години

НИКОЙ ЛИ НЕ РАЗБИРА, ЧЕ УПРАВЛЕНИЕТО НА ГЕРБ И БАНКЯНСКИЯ ТЪ ПАНАР Е САМО ЛЪЖИ, КРАЖБИ, РАЗТЯГАНЕ НА ЛОКУМИ, И ПАК КРАЖБИ В ОГРОМНИ РАЗМЕРИ И *** ПР. БЕЗ ЖУРНАЛЯТА РЕЙТИНГЪТ НА БОКО Е 0%. ЩОМ КАТО И ФИЗКУЛТУРНИКЪТ СЕ ИЗКАЗВА ЗА БЮДЖЕТА С ПОРЕДНАТА ДОЗА СМРЪДЛИВИ ЛЪЖИ,КАКВО ПОВЕЧЕ МОЖЕ ДА СЕ КАЖЕ. А НАЙ-ТЪ ПОТО Е, ЧЕ КАТО ХВЪРЛИШ КАМЪК В БЛАТОТО ГЕРБ, НЯМА КАК ДА ОСТАНЕШ НЕОПРЪСКАН.

20

Анонимен

преди 6 години

Няма да забравя Ореха като поиска да тегли 4 милиарда. Даде отчет точно за какво са и кога ще се върнат. После Борисов взе думата и орева Парламента. Как щял да "загроби Българивя", и как нещастните ни деца докато са живи ще ги връщат.После е известно какво стана. Изтегли 16 милиарда с подкрепата на десните. Такива ми ти работи, демократчета герберски.После пак тегли нови заеми, но вече не се гласуваха в НС да не се разчува. А само в Мин. Съвет.

19

БСП са гад.ини

преди 6 години

Е га ти наглото същество е тая ***. А бе, птицо домашна, точно вашите буджети са крадене, раздаване и фалити. А проблемите дето си ги изписала за демографския срив, учениците и болниците са затлачени от десетилетия, когато вие бяхте на власт, а ГЕРБ още не съществуваше. Ай гиди демагози мръсни червени.

18

Байфидан

преди 6 години

До 20 червен анонимник. Големи глу.пости си написал. Я се наплискай, не са БСП на власт.

17

Анонимен

преди 6 години

работата на герб е да взема заеми 16 млрдкражби 4 млрд. от КТБзлоупотреби с държавни поръчкисега има едни 10-15 млр. пенсионни фондове за прибиранесуджуци и викове ура за Бойкотова е ГЕРБза народа бедност и запазване на очите мудано прогледне

16

Анонимен

преди 6 години

Социалистите дали се раждат толкова нагли, или стават нагли след като влязат в БСП?

15

Анонимен

преди 6 години

Ама къде се е чуло и видяло комунист да дава пари! Комунистите само искат разни работи, ама някой друг да плаща!

14

Анонимен

преди 6 години

Е каква е разликата между бсп и герб?

13

Анонимен

преди 6 години

БСП като искат да увеличават пенсии - да си спечелят избори, да намерят пари и да плащат!

12

Българин

преди 6 години

Какви пръсти, каква ръка, каква муцунка! Отврат!

11

Анонимен

преди 6 години

БСП като искат да правят бюджет, да си спечелят избори! Ама-ха!

10

Анонимен

преди 6 години

Май връщат сметките отначало заради 2 млн разход, гласуван от патриотите заедно с БСП.

9

Анонимен

преди 6 години

Червените поръчваха реакторите за Белене, които беше ясно, че никога няма да работят - няколко милиарда. Червените фалираха КТБ - няколко милиарда. Червените спряха Ю.поток - загубихме няколко милиарда. Цанков камък - няколко милиарда... После защо ГЕРБ взимали заеми да плащат червените бакии! Това червеното е ега ти наглото същество!

8

Анонимен

преди 6 години

Дълг та дълг! Няма държава без дългове и то много по-големи от нашите. Това не е проблем. Проблемът е, че червените шутове и шутки правят поразии, които после ГЕРБ трябва да плаща. Червената кокошка да мълчи, защото и тя е част от проблема.

7

Анонимен

преди 6 години

Да се фукаме с удълженото работно време е наша слабост от край време. По добре е да се фукаме с удължените цени на стоките в хранителните ***-газини , т. е. Нинова е права . Връщането с 8 години назад означава две години управление в условията на слаба опозиция .

6

Kit Chelin

преди 6 години

Прав е др. Цветанов, ако Герб беше управлявал през тези 8 г. със сигурност щяхме да сме взели още 3-4 млр. лв. заеми. За каква финансова стабилност говорите за вашата, но не и за обикновените хора. Държавата отдавна е нестабилна след като увеличихте външния дълг 3,2 пъти и ще го плащат и внуците ни. За 1 млр. лв. заем при Орешарски и децата от детската градина разбраха за него, а сега мълчите.Тогава организирахте платени протести и окупации, не участвахте в работата на НС и пречехте във всичко.

5

х

преди 6 години

До АнонименКажи за КТБ.....И ореьовски

4

Горката

преди 6 години

Много е влюбена в ББ

3

HAfen die Wahrheit

преди 6 години

Аз се чуда защо въобще се води спор! Когато БСП- то управляват да си правят бюджет и да работят. Значи те искат с техният проекто- бюджет, да се изпълнява програмата на ГЕРБ. Нещо логиката им куца!