15

бг

преди 6 години

Този жълто-оранжев шемет звъни на китаеца всеки ден.

14

Боби

преди 6 години

До анонимен 13През 70те години на миналия век Северна Корея е подписала договора за неразпространение на ядреното оръжие. Обвиняват я че скоро след това заради променената обстановка е излязла от договора и е разработила ядрено оръжие. Тоест не може и Тако и Вако. Но все пак след подписване на договора НИКОЙ НЕ И Е ГАРАНТИРАЛ НЕЗАВИСИМОСТ - е и какво да прави Ким старши? Започва ядрена програма която със сигурност ще осигури максимална степен на независимост.

13

анонимен

преди 6 години

какво межд право е нарушила сев корея преди години франция какво правеше поостровите на индииския океан береше банани сигурно прави си учения и катоси изпьлни програмата се прекрати това е излишна истерия сащ защо не престанеда продава орьжие целият свят ври и кипи от интригите на сащ

12

Таш.ак гуспуджо, пъл

преди 6 години

Хахаха, пълна цензура в РБ относно гаврата на началник Ким с дъртия риж пес.Нито една от "водещите" тв не спомена и дума за изстрелването на МБР от Пхенян.Да не говорим за посещението на депутати от руското народно събрание/Дума/ в КНДР. Съвпаднало със събитието.

11

Анонимен

преди 6 години

Заглавието звучи малко така:"Батееее, пък Кимчо ме *** във фейса"...

10

Анонимен

преди 6 години

И Южна Корея, и Япония виждат, че САЩ разпалва конфликта със северна Корея. При евентуален ядрен удар на Северна Корея към тези 2 странби няма съмнение, че и в двете ще се надигнат много антиамерикански гласове, което ще доведе до абсолютнба загуба на влияние на САЩ в региона. А това не им е изгодно - те искат да печелят пазари на всяка цена, а не да губят влияние.

9

Анонимен

преди 6 години

Военни решения за Корея няма да има. Защото може да пострадат 3 - 5% от американското население в повече от нормално разстреляните на американска територия. А тогава застрахователните компании ще фалират, а това не е добре за бизнеса.

8

Анонимен

преди 6 години

Той ги разбута а сега иска другите да му оправят бакиите. Същия като германците е - те размножиха нашите роми, а сега изка ние дфа им ги храним. Я си прибирайте създанията, нефелни *** такива! Посял си учения, ще жънеш балистични ракети. Иначе, евала, че се разправи с демократичната лъжлива пасмина.

7

Анонимен

преди 6 години

Тръмп ще мисли до един момент после идват военните решения.

6

aнонимен

преди 6 години

Една от правилните постъпки на ТРЪМП Китай са тези които Ким можеда се вслуша и да се по успоккои.

5

Румен

преди 6 години

Край,сега им се стъжни на Северна Корея!Нови,още по-строги санкции!Внос само на криви краставици,яйца от нещастни кокошки,дълги и широки презервативи,за комплексиране и чувство за малоценност!И никаква кока-кола и пепси!Да им забранят и айфон!

4

Анонимен

преди 6 години

И защо Китай трябва да го правят? Защото щатите все трябва да намерят някой друг виновен за несвършена работа ли? На шатите някой да им се е бъркал докато си правеха техните?

3

Патриот

преди 6 години

Света ще стане тесен за краварите :)

2

****

преди 6 години

Дойде момента най големият агресор,да се чувства несигурен,и да изпитва страх от непредсказуемо поведение на Ким,за това е време сащ да се замислят,и да си дадът сметка за своите действия,колко мъка и страдания са причинили,и колко невинни са избили по света,но Господ забавял,но не забравял.

1

Анонимен

преди 6 години

Пътят на мирът е най-добрият път.