6

дедо Ташунко

преди 6 години

Момчето се завръща в родината, за да направи филм и изкара някой и друг долар с това. Едва ли се връща завинаги в родината, както ни се пробутва от Бурянчето, която иначе харесвам и уважавам. Чудо голямо, че се "завърнал" и бил възхитен от прородните красоти. Да направи филмче за българските пенсионери и го покаже на цял свят, тогава му свалям шапка. Само, че никой не го интересува да види в каква страшна мизерия живеят половината българи. Ха слагайте сега червена ръчичка!

5

bibbo

преди 6 години

Егати и хейта и тъпите коментари, момчето е направило нещо готино , позитивно. Това че не бачка за 800 лв и всяка вечер по далеч от телевизора и ракийката не стига, неозначава , че трябва да го хейтнем веднага. Имаш едни 30 години на този свят да си пълноценен и да го изживееш както ти искаш!!!!

4

Анонимен

преди 6 години

Мартин българин ли е , щото прилича на българеещо се ромче за които почти няма Инфо от къде са се появили в България

3

Анонимен

преди 6 години

Като започнат да се надъхват от разни филмчета на дронове ... Не съм хейтър, но както казва 1 мизерията и разрухата очи в очи и снета от километри са нещо различно.

2

Известен

преди 6 години

До Анонимен Можеш, пък... не снимаш.

1

Анонимен

преди 6 години

Изледа със дрон няма нищо общо със действителноста, проекта е хубав ама да ползва нормална камера. То и аз мога да снимам една улица от 50 м отвисоко ама един пешеходец друго вижда или от колата.