71

Ели

преди 6 години

Ми като е започнал министъра, да види как дерибейства Хасковския Брус Уилис (както сам се нарича) в КАТ. Сега пак се знае кои ще спечелят конкурса, но най сигурно се знае кой в никакъв случай не трябва да спечели. Защото хем е кадърен, хем не му лиже ***. Непростима комбинация...

70

Ufo

преди 6 години

dnes ste mai samo s bareti...i gologlav klozeten montajnik...sichkoto general razhojda sveta...

69

Гост

преди 6 години

Те пък едни барети...

68

Запознат

преди 6 години

До СИАЙНА:И там назначенията не са случайни?!Съпруги,дъщери,снахи,приятелки,любовници,познати на тоя или оня?!Преди 10 ноември,в МВР болница се назначаваха синове и дъщери на активни борци,и други такива високопоставени личности?!Колкото до тяхната компетентност.както и на служебните лекари в поделенията на МВР,е под въпрос и тема на друг разговор!?Там не преглеждат или лекуват,а изпълняват директиви-или си годен или негоденили ставаш или не ставаш!?Същото е и в Института по-психология на МВР

67

Маргинал

преди 6 години

До Армагедон----Я посочи къде е "истинската" демокрация - еталон!Щото от личен опит зная, че колкото "демократични" държави има по света толкова и демокрации.Например тази в Италия доста се различава от тази в Дания или в Британия а те от своя страна от тези в САЩ или Япония.Е, ще речеш, че имало общи "принципи", но и те се различават в зависимост от културата и историческите традиции на народите.А, що се касае до САЩ и тук корупцията в полицията цъфтеи и процъфтява.Вервай ми!

66

Анонимен

преди 6 години

До АнонименАми не може. Няма как да стане защото тия от новините работят за тия с парите. Даже има рима.

65

СИАЙНА

преди 6 години

ДАМ.Същото е в МВР болница.Дамите от Телка се изявяват като унищожители набългарския мъж който иска да започне работа в МВРСтигаш до тях след редица пригледи и те класират негоден.Ревизирайте и тези жени.Че са се забравили

64

Armagedon

преди 6 години

До Бай-Кольо Киното не ми е приоритет,нито професионална визия. А възрастта ми е почтена.В БГ-етото няма истинска ДЕМОКРАЦИЯ.В такава среда може да има само *** "пролетариат" назначен по партийна линия на ДЪРЖАВНА служба т.е. *** ЕЛЕКТОРАТ. (не мислещи и градивни хора,а послушковци и интересчий) За съжаление такава е действителността.Бедни ми бедни народе , кой те в таз робска люлка люлее?

63

Бай-Кольо

преди 6 години

До Armagedonи ...мноо филми гледаш ,мойто м'че,намали ги малко. :) Такива д ървени философи като теб,паднаха за свободата на "народа"...по-точно...размазаха се по пътищата на Родината.

62

123

преди 6 години

До НасоЗа съжаление на майките и бащите ни цял живот им е набивано, ч емирът е най-важен, ама не е вярно, оцеляването е по-важно.

61

Armagedon

преди 6 години

До Бай-Кольо. Избий си чуковете ,сърповете и петолъчките от главата. КОНСТИТУЦИЯТА е над всички и над всичко.И аз не я харесвам ДЕМОКРАЦИЯТА ама друго освен нея по-справедливо няма.Всеки пълнолетен български гражданин може да пита, да се интересува, да предлага и да бъде избиран. А не само тиквите и кратуните с петолъчки, сърпове и чукове в главите.Демокрацията е за всички и всички би трябвало да сме равни пред ЗАКОНА. БГ-етото не ти е бащиния.Друг е въпросът ,защо няма Държава?

60

Armagedon

преди 6 години

Ако това се бе случило в САЩ,начаса щяха да му отнемат оръжието,легитимацията и да го отстранят от длъжност,до изясняване на случая.И ако се окаже истина написаното в жалбата,следва арест,съд,присъда и затвор Но в БГ-тото това никога не се случва а още по-малко да го уволнят.Чакат ги сами да си подадат оставката и случая приключва.Затова и БГ-гетото е на тоя хал.*** народ,слаба Държава.А тук изобщо няма такава,както и народ."Не сме народ а ***."Не го казвам аз ,а поета преди почти век.

59

Бай-Кольо

преди 6 години

До Анонимен 64Естествено...но те го зариха като триглави лами с въпросите си..при бързото говорене е доказано че човек не може да мисли едн0временно когато говори...още по-малко че те си нямат хал-хабер от това което питат...утре ще са го забравили...но няма да забравят,това е на 100%...да идат до банкомата и да си получат паричките...те това е най-важното-за тях !51240

58

Анонимен

преди 6 години

До Бай-КольоИзвини ме Бай-Кольо, моите уважения, но всеки един от нас допринася за съществуването на секретните поделения, знаем че има скрито покрито, но те трябва да работят за благото на държавата и народа, а не за благото на някой друг. Ние трябва да им се доверяваме, а не да ги презираме заради поведение и стъкмистика.

57

Бай-Кольо

преди 6 години

Не е работа на пляймейтки и манекени водещи се под гръмкото име "ж урналя" и с още ж ълто около у стата да се мешат в работата на секретните поделения. И как то обичаше да казва баба ми Гицка..." разбрах че е ж урналист...ама кво работиии".

56

Насо

преди 6 години

Изляло се пумия, а в папките нямало нищо подобно!!!. Е как ще има, нали си ги пишете сами тези папки. В този живот, ако не друго поне разбрах, че майките и бащите ни са ни научили погрешно да обичаме, трябваше просто да ни сложат камъка в ръката. Безгранични лъжци и душички на на хора с изгнила плът. Един ден когато ще се срамувате да се присъедините към дедите си.

55

Пенсионер на 50

преди 6 години

Така е у МВР-то,особено след като беше оглавено от старишаната Цецо,който разбира от полицейска работа,толкова колкото магаре от духова музика!Не че преди беше нещо по-добро,но при него нещата удариха дъното!Добре че се пенсионирах преди няколко лета. Сега с пенсия 910 мили български левчета и около 1500 лв.се наслаждавам на живота хубав и спокоен!

54

Анонимен

преди 6 години

До ВЪПРОС към ДАНСТи да не мислиш, че ДАНС са по-различни и те изпълняват поръчки.

53

Анонимен

преди 6 години

Поредния самозабравил се комплексар, докопал се до власт. Мислех си, че след Р.Бъчварова няма накъде по-надолу....е, имало.Нека В.Радев обясни на обществото как, защо и КОЙ му нареди да върнат Гайков начело на отряда след ювелирната акция в Лясковец???????

52

123

преди 6 години

Лелее пък мислех тия ****** от парламента от далече да им засвидетелствам любовта си. Сега като гледам и охраната им колко е доволна от тях мисля направо облизо, че може отдалече и да не улуча.