12

До 1

преди 6 години

До АнонименТи, да не си един от тези, които държаха масата над Волен...да го пазят от любовта на народа?

11

Анонимен

преди 6 години

До гербисто-патриотУ нас драги ми герберчо СТАБИЛНИ СТЕ ВИЕ ПОЛИТИЦИТЕ В НАГЛОСТТА СИ И В ЛАКОМИЯТА ,СТАБИЛНА Е И СИРОМАШИЯТА НА 80% ОТ НАРОДА !)

10

бля бляяяяяя

преди 6 години

Защо да протестираме? У нас корупция няма, няма нито един хванат и осъден за това, имаме си яка съдебна система! Имаме си и трима шишковци, ама това е друга тема.

9

зивънземен

преди 6 години

Само българите подкрепят корупцията като редовно гласуват за нея.

8

гербисто-патриот

преди 6 години

Важното е, че ние сме стабилни, а в Румъния имат проблеми. Там народа е недоволен и протестира, а при нас всичко е наред. Ние имаме стабилитет и се развиваме бързо, вървим с ускорени крачки по пътя на прехода и реформите.

7

до 5

преди 6 години

Двайсетина платени отвън протестърчета и щедро отразявани от СНН и васалните му канали не са румънският народ.Румънският народ си е добре - средна запалата 1800 лв, спокоен живот, никаква престъпност.Не като във царството на фалша БГ.

6

Анонимен

преди 6 години

До до 3Ааа, имаш предвид вездесъщия злодей Сорос. Почти 90 годишния финансов шмекер, виновен за всички злини по света. Тази приказка я разказват на дечицата в Русия, които ходят с фланелки с образа на Путин, вместо като другите деца с анимационни миньони.

5

Анонимен

преди 6 години

Румънците за поред път ни паказват колко сме заспали . Народът там скача при всяка противонародна проява на политиците , а у нас всички български политици години наред ни танцуват по главите ,всеки божи ден си гласуват закони с които да ни ограбват законно народът едва диша ,но си мълчим......

4

до 3

преди 6 години

платени от вмирисания унгарски евреин протестърчета

3

до 1

преди 6 години

Каво значи "зорошоидчета" ?

2

Анонимен

преди 6 години

Румънците винаги ще са по-напред от нас, не защото са по-умни и по-работливи, а защото си убиха диктатора като куче, а ние на нашия паметници му издигаме !

1

Анонимен

преди 6 години

Излезли няколко зорошоидчета като протестите срещу Орехарски.Ама народът ги гледа с насмешка.