34

valeri67

преди 6 години

Нещо псетата станаха много?!

33

Газар

преди 6 години

До HeinrichHimmlerЕй ф.ашага ай цу цвайн цу трай цу Хитлер дрън заслужаваш да те пратят в Сибир да бършеш г.ъзовете на ескимосите и чукчите

32

HeinrichHimmler

преди 6 години

До ГазарМного рязко ми се прииска да ти вържа и на теб една тенекия и да ти счупя костите на ***, докато не припаднеш от умора, че да си седнеш на него, въпреки болката!

31

Ima li

преди 6 години

РАЗСЛЕДВАНЕ за този случай?:1.КОИ са тези индивиди, които отглеждат БОЙНИ КУЧЕТА?2.Къде и кои са , които залагат?3.ЗАЩО с такъв МИЛОЗЛИВ тон е написана статията? 4.ЦЯЛАТА ДЕЙНОСТ е ПРЕСТЪПНА; хранили са ги с малки прасенца и др. дребни животни: ТЕЗИ КУЧЕТА НЕ СА ВЕЧЕ за приют и ОСИНОВЯВАНЕ, а за ЕВТАНАЗИЯ!!!!5.Държавата в лицето на съответните министерства да организира ЗООПОЛИЦИЯ от интелигентни, компетентни, умни и разсъждаващи хора, които да действуват според ПРИЕТ ЗАКОН, а не по "милозливост

30

Анонимен

преди 6 години

"Важи с пълна сила за Бълxария и невероятно глупавото и население. Винаги ме е било срам, че част от тази прогнила "нация".Като те е срам, ....***, спри да мърсиш езика ни докато се мъчиш да членоразделяш на него.

29

Анонимен

преди 6 години

До ГазарКомплексарче, пии си хапчетата и се връщай в дупката, от която изпълзя! Сред нормални хора нямаш място, то се вижда!

28

Аноним

преди 6 години

Всеки божи ден по една камара *** се опитва да потвърди че Вежди е много прав...Тъжна и болезнена истина...

27

Бау

преди 6 години

Противни и безсърдечни 'хора'. Това според мен е развъдник за бойни кучета. Така като им гледам вида на снимките. Шанса да ги осъдят е нулев, но се надявам на солидна глоба :(

26

Анонимен

преди 6 години

"За величието на една нация и моралния й прогрес може да се съди по отношението й към животните" Махатма Ганди

25

Z.

преди 6 години

Тукашните неграмотни ***, които подозирам, че е само един, му пожелавам така да го вържат и погледат известно време, докато умре от глад, страх и от раните си.В Мутроландия и троловете са прости.А БАБХ отново нищо не разбрал...

24

varg

преди 6 години

Те българите станаха кожа и кости благодарение на демокрацията,вие за едни хайти сте се разтревожили.

23

Борнео до 22

преди 6 години

Вече е ноември и вали сняг.Май май, май по-добре да не хвърляш боб с обвинения защото ако имаш факти по въпроса с "усвояването" ги покажи с профил от социална мрежа! Ще имаш възможност да го докажеш в съда или ще си социално слаб до края на съществуването си.

22

Анонимен

преди 6 години

Това развъдник ли е, или приют? От разни европейски фондове май дават доста пари за кучешки приюти и този вероятно е точно такъв. Тези явно прибират парите, а кучетата морят.Защото аз не мога да си обясня как в развъдник, ще оставят кучетата си да *** от глад и болести. Просто е, в такъв вид никой няма да ги купи, а развъдниците нали това им е целта, да въдят и продават кучета.Така, че не е лошо малко да изяснявате за какво пишете.

21

Анонимен

преди 6 години

olooo tiq ot 4 lapi ..ko stava ne hranite ku4etata nali ste golema rabota brq...:)

20

Анонимен

преди 6 години

Ако трябва да избирам на кого да помогна на бездомно куче или на балкански селянин , кучето винаги ще спечели.

19

Гостенка

преди 6 години

Мръсни и жестоки ***, това което сте направили с безащитните животни да ви се върне многократно на най милото!!

18

MAD

преди 6 години

Ами нищо не пише за "стопаните" стях, какво? Или и те са под чадъра на герб. БОЙКО ДОКАГА МУТРИ БЕ. БЪЛГАРИЯ БЕЗ БОЙКО БОРИСОВ. БЪЛГАРИЯ БЕЗ ГЕРБ И БСП. НА БЪЛГАРСКИЯ НАРОД МУ ТРЯБВА НОВИ УПРАВЛЯВАЩИ

17

Анонимен

преди 6 години

До Само да не бъдатИ аз не искам песове с човешки глави да диктуват патологията си на обществото. Само като ви погледне човек и му се повръща от тлъстите ви мутри и задааници. Да има колай ще изплюскате и родата си. Жалки сте, жалки.

16

Аз съм си

преди 6 години

пътеката, която водеше до тях, беше осеяна с кости и части от животни, с които са ги хранили- най вероятно живи котки, дребни кучета и всичко друго, което им хрумне. Това си е част от обучението за боеве- държат ги гладни и им пускат жива стръв.И ще ги пуснат за осиновяване, а разни кучезащитнички, който нямат силата коте да удържат ще ги осиновяват. И после ще четем в новините как той не е агресивен, просто детето дишаше агресивно. На запад такива кучета се приспиват, нищо че не са виновни.

15

Анонимен

преди 6 години

Измислина статия.Първо: Няма как в развъдник кучетата да са кожа и кости. Все пак те са за продажба.Второ: По същата причина няма защо да ги убиват и изхвърлят в съседния двор.Трето:Държани са без храна и вода, а между тях имало кости и части от животни, с коита са били хранени.Четвърто: Никой не прави импровизиран ветеринарен кабинет за 15 кучета.А твърдението, че "мутрите" са били обиждали, направо ме разплаква.