25

Анонимен

преди 6 години

И кой е този Борис Бонев? Кога и от къде изгря?

24

избори

преди 6 години

Ха!! Тролчетата ми сложили минуси! Що бе джанъм, аз само официални данни от ЦИК съм написал!! И сто минуса да сложите това не променя нещата!!60,17:8,40% за Фандъкова. И ся ко???

23

cazzo duro

преди 6 години

Тези смешковци от "Сгази София" кой ги брои за нещо? 10 човека на хранилка на Позитано които по цял ден вдигат врява за нищо. Това трябва да е "ударната групичка" за компромати срещу Фандъкова. И не е ли смехотворно тези некадърници да говорят, че "софиянци" са за смяна на кметицата при положение, че бие техния кандидат-кмет с 60:8%??!?!??!! Или те са "умните" -8% а 60 % са ***??? А стига бе!

22

Ха Ха

преди 6 години

Спаси София с подкрепата на Путин !

21

:)

преди 6 години

За качествен протест си трябват пари. Всеки "умен и красив" иска по 50 лева надник + трева и няколко бири. Има и няколко групи, продаващи протестъри на едро - разни протестни мрежи, ранобудни студенти и т.н. Ей, тези от БСП не разбраха, че трябва да се бръкнат. Ами без пари - толкова.

20

Анонимен

преди 6 години

Ми рехав щото всичко е опорочено в зародиш

19

Кирил

преди 6 години

А леле колко сте жалки! Унизително жалки! 5 часа след протеста, пускате новина и основния акцент е 'рехав' протест... Направо нямам думи за наглостта ви. Вие сте чао за мен. Един поне малко уважаващ се човек не би търпял подобно унижение.

18

Корнелия

преди 6 години

Е, дадох им по 20лв от касата на БКП на 1000 души да дойдат, ама само 20 дойдоха, излъгаха партията. Само БКП

17

До Андрешко

преди 6 години

Не ги мисли "мутретата", ако има проблем с топлофикацията, ще си включат климатиците и пак ще се сгреят, ще тракат със зъбки Андрешковците, ако не са си нацепили дръвца за кюмбето ... !!!

16

Анонимен

преди 6 години

До АндрешкоНали ви сАнираха, що ще тракате тая зима?

15

Анонимен

преди 6 години

Тази организация Спаси София напълно се компрометира щом БСП вече ги припознават като свои хора. Досега привидно се водеха за НПО.

14

месара

преди 6 години

е рехав ше е, другарите от бсп не могат да организират нищо повече!!! другарката лъжа нинова се напълва ама се не и се получава!

13

Андрешко

преди 6 години

А как сте с топлото тази зима мутрета,ще тракаме ли пак със зъби или топлофикацията си е оправила инфраструктурата?

12

Калеко Алеко

преди 6 години

От "БСП и СиЕ"АД така и не разбраха, че дори да възникне някакво обществено недоволство от нещо, което да породи някаква форма на протест, с появата на техни активисти там, протеста би се обезсмислил напълно, тъй като от две злини хората винаги биха предпочели по-малката ... !!!

11

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 11Ти това сериозно ли?

10

Анонимен

преди 6 години

Данче, и ти се превърна в смокинов лист за властта. Не се диша в София вече. Ясно е, че трудно може да се накара *** да си купува нормални дърва за огрев, ама ако се чистеха улиците и се спираха димящите дизеляци по улиците, щеше да има полза. По Цар Борис 3 не смее овек да мине по дясната лента - там ще си остане. Паветата не знам откога не са редени на места. Шумно, мръсно... пука ли му на някого.

9

Анонимен

преди 6 години

Нищо ново за БКП-БСП , връщат се в партизанските години. Рушат по нощите паветата и после говорят глупости . Жалки хора .

8

55

преди 6 години

Е не всички са в състояние да си плащат и организират протести и окупации с народните пари от субсидиите и с помощта на *** организации и олигарси.

7

избори

преди 6 години

Фандъкова 60, 17%Мирчев -БСП -8,40 %Това са фактите

6

Анонимен

преди 6 години

Стотици хиляди са НЕдоволни от Фандъкова но точно заради това лозунгаджийство и с ясното съзнание че ще се лепнат БКП-активистите там има 200 човека половината от които комунисти!Другата тактика е по-резултатна,отива се на мястото на проблема и се прави протест,ние в кв.Орландовци май вече ще изпушим и пролетта ще има екшъни и не защото нямаме канализация или улици ИМАМЕ СИ И ДВЕТЕ А ПРОСТО ИСКАМЕ ДА ГИ ОПРАВЯТ АМА НЕ САМО С КЪРПЕЖИ!