45

Анонимен

преди 6 години

Всичкте протестиращи са комунистически ***, познават се от други протести.

44

Дари

преди 6 години

Тези младите дето не знаят защо протестират,това са техни отговори на въпроса знаят ли че София никога не е имала такъв способен кмет,никога,не краде,не дава празни обещания и работи като багерче,човек който наред с напрегнатата работа е приборил рака и продължава да го прави а същите знаят ли какво представляваше София,*** това беше ,сиви останки от социализма.Мръсни долни комунисти,нарочно насъскват хората за да немогат ГЕРБда си вършат работата и да могат да кажат че не са се справили.

43

Протестър

преди 6 години

Абе измръзнахме на тоя студ с тоя протест измислен! Другия път искаме газови печки и по една кана чай, иначе с тия 15 лева никъде не отивам на протест, дето ги плащате!

42

ТРЕЗВЕН

преди 6 години

Фандъкова е страхотен човек, вероятно, но не и добър политик, нито добър управник.

41

Анонимен

преди 6 години

София е точно като след бомбарировките ВСВ

40

Анонимен

преди 6 години

За 8 години откри ли едно паркомясто? Защото сигурно е закрила много, а паркирането стана ужас.

39

TPE3BEH

преди 6 години

Фандъкова е пример, как в ГЕРБ има доста читави политици.Бойко след този мандат трябва да се оттегли и да даде премиерският пост на някой от младите политици в партията, които със сигурност ще управляват страната по-добре от него.Както се справяше като кмет на София, така е и на национално ниво в момента - не е зле, но може и по-добре.

38

TPE3BEH

преди 6 години

Виждал съм Йорданка Фандъкова на живо, да пазарува в магазин за дрехи за своите внуци (май), беше на опашката преди нас. Изключително позитивно излъчване, скромно и смирено.Помня какво беше в София по време на софиянски и Бойко... Фандъкова е в пъти по-добър кмет от тях и направи за града много позитивни промени.И най-вероятно след този маднат сама ще се оттегли... така че могат да се радват тия *** от "Спаси София", които ходят да снимат грешките на фирмите изпълнители.

37

АН

преди 6 години

АЗ ПО ПРИНЦИП СЪМ ПРОТИВ 2 И ПОВЕЧЕ МАНДАТА ВЪВ ВЛАСТТА НЕКА ДА ВИДИМ И ДРУГИ КМЕТОВЕЧОВЕК СЕ СРАСТВА И САМОЗАБРАВЯ ВЕЧЕ-БОЙКО ЛИЛЯНА ГОРАНОВ И ДР

36

от

преди 6 години

Проблемът, че сте си го избрали със 100% си е ваш. Обикновено кметът има визия, която да реализира а не слиза да копае метрото (снимки от вчера).

35

1234

преди 6 години

На комунер/змия/куче като спи-вяра НИКОГА!!!

34

БСП са гад.ни

преди 6 години

Ялова работа. Ама как не им омръзна на червените да се занимават с дреболии и глу.пости.

33

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 27Знеш ли му второто име на тази звезда, че да поровя в нета. 100% ще е номенклатурно чадо.

32

Плешивия

преди 6 години

А паветата кой крадна?

31

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен - Ми рехав щото всичко е опорочено в зародиш...така е! бсп е порочна и в червата! До каквото се допре се зацапва.

30

Mr STARBUCKS

преди 6 години

Г-жа ЛЪЖАатакува по всички възможни фронтове,ама нещо червените бригади са и паянтови.

29

Трол

преди 6 години

Дезинформация, дезинформация и т.н. Та от статията не разбрах, съобщавате ни, че протеста е бил рехав, че бил е на БСП или ни пишете хвалебствено слово за поредната провинциална ***, която тиквеника доведе за да точи народните пари с безкрайните си ремонти?!?! Всички знаем, че от строителство се краде най- много!

28

Анонимен

преди 6 години

А американци и британци се биха на страната на Русия ?

27

Анонимен

преди 6 години

Владо Николов и той пък къде се набърка в политиката - инж Иван Иванов кмет на софия по време на ВСВ ?

26

Анонимен

преди 6 години

Ами рехаво щее то Софиянците ни няма или ако има някои останали то те са на по 80 години. Мислите ли че ако Софиянците си бяпхме в София тези щяха да управляват? В София има всичко друго но не и Софиянци. Четвърто поколение живея в София. Преди 20 години продадох на дядо ми къщата до женският пазар и се изнесох. Вече 20 години съм в чужбина такива като мен сме стотици хиляди. Прибереме ли се тъжна им майкя и на управляващи и на селянжъри и на все живо. А това в най скоро време ще се случи.