12

Анонимен

преди 6 години

По тая логика Макрон трябва да започне със жена си...

11

до 7

преди 6 години

Обесни го това на жените в мюсулманските страни които трабва да ходят забраден,нямат право да излизат,да карат кола,да ходят на море,да се виждат с приятели сами без мъжете си,които стоят в къщи и се поузват за разплод на малки мюсулманчета,на които се втълпява че имало Алах.Обесни го на някоя рускиня,която ежеднивеието и е мъжа и да се напие с лосион и да и дръпне един хубав и закона е на негова страна.Сексизма съществува,и държави като Франция се борят с това за други е нормално.

10

1

преди 6 години

Има ли ден срещу насилието над мъжете ?Има ли ден срещу убийствата на неродени деца ?

9

Хм

преди 6 години

А с геронтофилията к'во правим?

8

Анонимен

преди 6 години

Хайде и във Франция вече няма да може да отвориш врата на дама или да и държиш палтото... Ще те обвинят в сексизъм!

7

Анонимен

преди 6 години

Крайно време ви е да поведете борба за съхраняването на културната си идентичност, особено в големите градове. Там на всяка крачка се срещат хора от други раси и етноси, в провинцията пък под път и над път се вирят джамии, а 85% от онези, които се идентифицират с тяхна помощ, са се настанили във Франция, за да ядат наготово и да налагат собствените си ди..ваш..ки традиции, съчетани с унищожителна омраза спрямо Европа и християнството.

6

Анонимен

преди 6 години

Защо тази истерия със сексизма все повече ми напомня за древно-римския принцип "Разделяй и владей". И докато обществото се дели по полов, релириозен и расов принцип, и се насъсква една група срещу друга, така наречения "елит" управлява хората като роби. Кога ще се обединим по това което ни свързва? Това че всички сме човешки същества и ще си върнем свободата?

5

ХА ХА ХА

преди 6 години

и тоя ще ядоса турския сатрапин

4

Атеист

преди 6 години

До: НекъвАбе при тях поне жената се уважава а при православието ем се бие ем се унижава както казват сърбите на жената "бой и сръбска музика"

3

РБК37

преди 6 години

Долара се срина спрямо еврото и може да отиде към 1.2 ,а нашите медии не "тържествуват" да пишат с колко е паднала рублата ,опс ,тоест джолара ))Жената как не може да играе футбол(играят зная ) така и политиката не е нейн спорт ,но жената умее и обича да говори много ,не можеш да я наговориш и затова понякога има насилие над "слабият" пол от самците .(не съм за насилието над жените ) А и тяхното говорене също може да се трактува за насилие срещу нас мъжете ,нали ?)

2

Румен

преди 6 години

Знам първа точка от плана за борба!Всяка баба с млад любовник!Да го цеди,да няма сили да бие жена си!

1

Некъф

преди 6 години

Много ми е интересно как ще забранят на мюсюлманите да бият жените си защото тяхната религия даже поощрява насилието над жени.