92

Анонимен

преди 6 години

Учителката подала сигнала е - жа Стоянова. Същата тази срещу която миналата година подавахме оплаквания, че псува в час като каруцар, използва нецензурен език направо кръчмарски и обижда дацата вулгарно. Директорката я смъмри за тези и прояви и сега Стоянова си отмъщава стръвно. Детето ми е ученик в това училище и миналата година му преподаваше същата Стоянона, която за мен е позор за учителското съсловие.

91

Анонимен

преди 6 години

Пускали чалга. Я изслушайте Шушана и чуйте текста на песента. Няма да откриете нито една нецензурна дума, няма вулгарен език. Я сега чуйте коя да е песен на Криско, Гери Никол и прочие ***, чиито песни се пускат по радиото и пак ми кажете кое е чалга. Аз предпочитам детето ми да слуша Шушана вместо яката дупара, Дриско и килата майка. Моето дете учи в това училище и нямам нищо против това да им се пуска музика. Даже поздравявам директорката и психоложката за добрата идея.

90

Въпрос

преди 6 години

Щом класа е хубав, щом били заслужили, защо няма хубави учители, които да наложат цензура на пошлостта в училище? Ми кажете им да си изберат друга песен, пак ги наградете, но с нещо хубаво. Другия път да не им дадете за награда джойнт? Къде ви е цетката? А ако бяха поискали да им пуснете порно? Ако не сте запознати с песните - не ви е мястото там тогава. Ако не знаете как да отказвате - затваряйте му кепенците и така. Иначе ще превърнете нещо свято в нарко свърталище, щом слушате децата.

89

Родител

преди 6 години

Щях да забравя да спомена. Детето ми се е хвалело, че са слушали и Тита, Деспасито, Гери - Никол, Криско и т.н. Не е само Шуша, за която сте се хванали като удавници за сламка. За всичко си има време и място. На тези мястото им не е в училище.

88

Родител

преди 6 години

Моето дете също учи там. Не знам за г-жа Манолова, но г-жа Радева трябва да си изхвърли дипломата. Аз също бих излязал на протест, ако тази простащина в училището на детето ми продължи и не се промени след този скандал. Браво за смелостта на г-жа Стоянова. Малко хора биха застанали там с риск за работата си, защитавайки етиката. А за всички ученици, защитаващи Радева ще кажа: и вие ще станете родители и ще разберете.

87

Мейдей.

преди 6 години

Вълчев, Вълчев, имаме проблем.

86

Любопитен.

преди 6 години

На тази измислена учителка, децата лепят ли й банкноти по челото, след като си поръчат поздрав. Тъй де, както си му е редът в кръчмите. :D :D :D

85

Учител

преди 6 години

Аз съм учител в друго училище. Като човек от системата ви казвам, че гледаики новините не намерих основание за недоволство. Психолога се изказа изключително компетентно и обосновано. Директорката е известна в града с постиженията си в областта на историята. Мисля, че е възможно това да е била скрита реклама на училишето, защото всъщност нищо не се е случило което да заслужава да е в централни новини.Малко не ми се вързва.

84

Атанаска

преди 6 години

Преминаващ...всички сме в шок.Живея в този квартал и имам дете в това у ще. Ходила съм на среща при Директорката в присъствието на психолога. Докато те са там моят син ще ходи в това училище. Ще излезем на протест ако се допусне те да бъдат наказани. И тук вече е ясно. Не става дума за песен. Има отмъщение. Ако не е шушана" тая щеше да направи друг номер. Както казваш това е чалга в лицето на госпожата. Възмутена съм. А Вие гжо Манолова имате цялата ни подкрепа. Пс4холожке, горе главата.

83

Преминаващ

преди 6 години

На родители в класа...тази предателка беше защитена от психолога Радева.Тя се опита да защити колегата. Тази същата която и праща телевизия. Когато видях това по телевизията се отвратих. Това е чалга. А не една хубава българска песен.

82

Преминаващ

преди 6 години

Хора, общество,медии. Вие наясно ли сте на какво зверство са подложени тези две жени. Вместо да са пример за всички училища във Варна. Вместо да са героите на деня в една тромава и лишена от гъвкавост система. Вместо да бъдат поощрени, наградени от обществото. Аз не съм учил във това у ще. Синът ми беше за година в 4 ти клас там. Гжа психолога направи чудеса с детето като използва само няколко изречения. Нещо повече същата госпожа която предаваше по англииски и срещу която имаше недоволства на

81

Анонимно

преди 6 години

Директор Манолова е една невероятна жена, която дава всичко от себе си, за да помогне на децата в тяхното развитие. Изключително отдадена е на призванието си и лично аз не виждам нищо лошо в това, че във въпросното училище е пусната нашумяла в момента песен и то по поръчка на децата, за да могат те да се чувстват малко по-комфортно в тежката среда на българската образователна система. Иначе се замислете защо децата ви слушат така наречената чалга - отвън ли идва проблема или от вас самите?

80

sonjq

преди 6 години

Голяма драма ей....Вижте реклами, реалити формати и брадъри, държание и думи на политици, текстове на чалгописци в учебници, неадекватни програми и закони...Не мога да приема, че това е проблемът! Явно има незадоволени амбиции и интереси и то в момент, когато училището се съвзе и върна доверието си сред родители и деца.Жалко...да си троянски кон е много жалко...Сили и кураж на ръководството-ние сме със вас!

79

Анонимен

преди 6 години

Фактът, че уважаемата г-жа Надежда Стоянова, "родител и учител в училището", очевидно няма грам професионално отношение към случая, както се вижда в интервюто с нея в БТВ само ме кара да се съмнявам в "добронамерените" и мотиви към децата. Имал съм щастието г-жа Манолова да ми преподава и тя е невероятен и вдъхновяващ учител. За разлика от други. Директор Манолова е прекрасна жена, целяща само да развива и прави най-доброто за учениците. А да не говорим, че самите те са си поръчали песента.

78

николена

преди 6 години

помислете малко с този мозък и вие сте се радвали на тази песен като млади какво лошо има и децата ви да се радват?

77

Христина

преди 6 години

Ще помоля само родителите, които са против това да се замислят какви страхотни учители ще изгубят децата им!Госпожа Манолова е жената, която устремено върви на пред заедно с училището и прави всичко възможно да го издигне,а госпожа Кристина Радева е психолог, който никое дете никога няма да иска да изгуби,защото тя дава всичко възможно децата да се забавляват в училище и да ходят с желание...прави всичко възможно в училище да няма тормоз и агресия.И чуйте и мнението на децата си преди да пишете.

76

Венелина

преди 6 години

Не мисля ,че има нещо лошо да пуснат стара българска песен на радиоуредба изпята от друг певец.

75

Анонимен

преди 6 години

Абе хора замислете се!!Шушана не е ЧАЛГА ...Замислете се колко ще изгуби училището,колко хубави успехи и всичко постигнато се срива за нищо...Знаете ли,защо става това?От една злобна амбиция!А колко губят децата?Губят невероятен учител и уникален психолог...

74

Мускетарката

преди 6 години

Замислете се колко трябва да сте зле, за да сте против песен, която съм сигурна, че почти всички сте пяли преди 10,20 години ,когато сте били млади.Не мисля ,че е нормално за някои от вас да знаят, че децата ви пушат ,а да сте против някаква песен...ЗАМИСЛЕТЕ СЕ МАЛКО БЕ ХОРА!

73

Ели

преди 6 години

Не мисля че можем да наречем шушана чалга само защото е изпята от Наско Ментата....да той може да е чалга певец, но тази песен не е!Това, че един изключителен клас с много успехи е спечелил поредното състезание и е решил да поръча песен, която със сигурност ще зарадва поне 90% от учениците на училището не е нищо особенно...искам да кажа на всички родители които са против това да се замислят за своите деца защото съм сигурна че поне 60% от тях пушат и пият и те дори не си дават сметка за това.