112

анонимен

преди 4 години

госпожа психоложката е алкохоличка и мошеничка с бисексуални наклоности , има регистрации дори в няколко порно сайта

111

Родител

преди 6 години

След всичко , което сътвори " Уважаемата" г-жа Стоянова е имала дързостта дори да разпитва децата едно по едно какво мислят родителите им за новините по телевизията. Става въпрос за деца на по 9 години все пак, които не мисля , че е необходимо да бъдат замесвани в случая . По достойно щеше да е просто да си подаде молбата за напускане в понеделник. И се питам как подобна жена ще бъде учител и пример за нашите деца ?

110

Провокиран

преди 6 години

Ако зачекнете даскалиците по български и математика що нещо за телевизия ще излезе....ама да замълчим( засега) ще му доиде времето да излезе. Ама как ще излезе. Там е интересно. Дъвчете си " Шушана"

109

Анонимен

преди 6 години

Не мога да се стърпя учителка, която псува като каруцар пред децата в 4 ти клас. Порицана от Директора в присъствие на пихоложката. Тая да ми говори за морал. Бих дал пари да го видя и чуя. Има маики които много могат да кажат ако почне вендета. Аз се кефя.

108

Анонимен

преди 6 години

Самите учители в там се ядат. Роднина съм на една от тях. Целта е да си запазят удобния директор. И ще се изтрепят помежду си кои да и дърпа конците. Спрете с коментарите, защото нищо не знаете. Повтарям СПРЕТЕ! Така се прави услуга.

107

Още по -наблюдателен

преди 6 години

Тук ако осъзнавате има две простички неща, които правят простата статиика или предавъне нарочно мнооооого големи. Едното поле е армия на въпросната г-жа Стоянова от няколко домеина с множество измислени "коментатори", които ако сте умни ще видите как се застъпва и тъпче на едно място в коментарите. Другото поле се опитва да измести Радева а третото поле да замести всички. Знаете ли колко е голяма играта? А знаете ли че тази песен няма нищо общо? Има две малки жертви. Маината им и на тях.

106

Ася

преди 6 години

Знам за кое училище става дума и тъй като съм наясно с всички инициативи, които учителите и директорката предприемат в името на това, децата да растат с ясно самосъзнание и отговорност към света, съм наясно, че всичко това е направено с умисъл. Училище "Патриарх Евтимий" е изградило исключително добро име през годините. Защо не попитате на какво се дължи това?

105

Анонимен

преди 6 години

Значи какво излиза, не е виновен този, който пуска музиката, а този, който се е осмелил да го покаже пред обществото. Ако беше останало в тайна всичко шеше да е наред и да градите бъдеще с Азис и "напипай го". То и в този текст има много любов!

104

Наблюдателен 2

преди 6 години

Къде в клипа на Наско Ментата видя всичко това? Явно наистина си мнооого наблюдателен. И да - тези двама "професионалисти" за съвсем кратко време съсипаха всичко градено толкова години с много труд. Така е. Съсипаха го! Жалко за хубавите деца, жалко за учителите, които си тръгнаха, неиздържали на простотията, жалко за тези, които биват обгазявани с пошлост всеки ден. Жалко!

103

Наблюдателен

преди 6 години

Гледах клипа и слушах тази чудесна забравена песен. Анализирайки видяното мисля, че тези отрупани маси, ракии и какво ли още не, не са за да се наливаме, а да покажат на зрителя, че без любов човек няма нищо. Ако направим филм за случващото се, какво ще сложим на масата? Злоба, завист, разчистване на сметки, зачертване на многодишен труд и старание на двама професионалисти с едно излъчване по най-гледаната телевизия. Че това е по гнусно от чалга!

102

Анонимен

преди 6 години

Така и не разбах... Барем химна на България поне веднъж звучал ли е? Явно не. Но кой се вълнува от химна.

101

Чакащ

преди 6 години

Да видим утре отговорните за образованието и възпитанието на децата ни как ще "ощастливят" децата ни. Аз ще й сложа в раницата шише ракия и кърпата с пендарите, че ако Кристинчето е на кеф може да има гюбек :)

100

наблюдател

преди 6 години

Според мен като наблюдател на ситуацията, виновния е г-жа Радева, защото освен така наречения от вас "шлагер", който си е чиста чалга, тя е пускала и Тита и Гери Никол и др. Директорката е виновна само и единствено за това, че й е гласувала доверието си. На нея й личи в отговора, че е против чалгата, личи й, че не иска да опетнява училището, но г-жа Радева не осъзнава грешките си, тя не осъзнава какво въздействие има върху децата и че то е лошо. Дори не се поколеба, че може да греши.

99

наблюдател

преди 6 години

Аз не мисля, че е лично към директорката. Защо приемате нещата толкова лично и мислите, че някой ви мисли лошото. Просто наистина не е нормално да учим децата на Шушани, дупари и други подобни. Г-жа Радева ако така бори агресията в едни, така поражда заченки на простотията в други. Има много хубави деца, учещи там. На какво ги учите с тези песни? Че освен да се удрят, могат да въртят гюбеци? И хайде стига с това, че била шлагер. Защо не пуснахте шлагера тогава, а пуснахте Ментата?

98

Учител

преди 6 години

Всичко това е лично насочено към директора на училището от завист и злоба....Стига с тези обиди, попитайте децата..........

97

Смелост

преди 6 години

Хубаво го е казала жената. Браво, г-жо Стоянова. Хора, опомнете се! Училището е обществена образователна институция. Който иска да си слуша чалга и Тита, да си ги слуша у тях. Спомените ви от бригадирското движение са си ваши. Дръжте си ги за вас, развявайте си червеното знаме, носете си калните ботуши... не вменявайте на другите вашата Простотия.

96

И аз съм друг

преди 6 години

Г-жо Радева, взимате ли заплата като DJ? А плащате ли си патентните данъци, че пускате песни на обществени места? Колко деца и учители казахте, че е вашето училище?

95

Друг

преди 6 години

Казвате, че сте ощастливили тоолкова деца. А тези, които сте направили нещастни, госпожо "психолог" от Заетия университет. Те за Вас нямат никакво значение. За да бъдат щастливи дайте им по едно джойнтче, да пийнат по една водчица и да завъртят курабиите. Така или иначе явно не се учи, поне купонът да е от сутринта!

94

Почитател

преди 6 години

Ехаааа, учителка, която псува като каруцар! Бих дал пари да го видя и чуя. Жалко, че не го е направила по уретбата. Децата са се забавлявали и пак са били щастливи! Защо тогава са я мъмрили!

93

Майка

преди 6 години

Аз не искам детето ми да е подложено на Тита, Криско, Наско Ментата. Дори и да не ги харесва, ако всеки ден му ги насаждат в мозъка, ще ги захаресва. Явно цела е да се опошли тотално образованието. Как се учи след танцуване на кючек или нещо"яко", не мога да си представя! Училището не е дискотека...