8

Некъф

преди 6 години

Така трябваше да започнете, че баща му е от пустинята, а майка му махленска непълнолетна мечкарка продадена за една кутия цигари от майка. Нямаше нужда да ни разтягате локуми. Само това ни стига да разберем що за извънземно е.

7

шоп

преди 6 години

До ЯСЕР, А НЕ ЯСЕНТо и тука в статията ту Ясер, ту Ясен го пишат. Ех, Паисийййй...какви се навъдиха:)

6

Анонимен

преди 6 години

Така е с мелезите...И с полуруснаците картинката е подобна.Вижте Иво Христов какъв е злобар.

5

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен: "Жената също е виновна много е кофти да отиде да живее с негов приятел"И ти си същия комплексар кат тоя на снимката.

4

Анонимен

преди 6 години

За една депресия-76% нетрудоспособност ми се виждат множко.Дали пък не го е обмислил предварително и да е бутнал нещо на психиатрите,за да може после да е невменяем?

3

Хиподрума

преди 6 години

Баси турлю гювечът ...Тоя сега Ясер ли е или е Ясен?Щото първо беше Ясер, пък детето живеело с баба си, майката на Ясен.Борислав Бърдаров "живеел" с бившата му съпруга. Ама тя се казва Росица Бърдарова. Т.е. взела фамилията на Борислав, т.е. най-вероятно са женени, а не просто са "живеели" заедно.Както и да е. Убития няма да се върне а тоя *** поне 20 години в затвора

2

Анонимен

преди 6 години

Жената също е виновна много е кофти да отиде да живее с негов приятел,убития също има вина как така ще вземе жената на свой приятел,разбира се не оправдавам убиеца трябва да си понесе наказанието

1

Анонимен

преди 6 години

46-годишния Ясер ХедеярСега ми стана ясно защо има снимка на жертвата, а на убиецът Ясер няма, че и за невменяем го обявиха.