29

Шш алооо

преди 6 години

Болни мозъци,ходят и трепят животни за кеф...по-нормално хоби не можахте ли да си измислите бе алкохолици прости?

28

горски

преди 6 години

аз недоумявам защо ги убиват.бил съм на 10 метра от мечка с малки,ръмжат и скимтят но не нападат.има ги в рез."меча дупка" до ш.поляна,беглика,а от там е девин "извора".на всеки могат да се покажат .

27

до 24

преди 6 години

Така е, това е зловещо болестно състояние при тези хора.

26

Анонимен

преди 6 години

Аз съм последният, който би се прехласвал по американците. Платон ми е скъп, но истината ми е по-скъпа! Далече на Север, в Аляска има подвид на кафявата мечка, гризли се казва, и той яде хора! Това е всеизвестно, но нарочно го припомням, защото жална му майка на този, който убие мечка просто така, за кеф! В най-северната част на континента има друг вид - бялата мечка, за която човекът е желана храна! Хора ибели мечки делят територия.Хората внимават, имат организация, спазват правила, не убиват!

25

До Нищо не разбрах

преди 6 години

Затова винаги гледай кой е "работил по публикацията"!Ако се хване стрелецът, мисля, че 10 години ефективно строг режим ще са му от полза! А и на прекрасните редки животни! Българската популация мечки се отличава със спокоен нрав, спят зимен сън и са много едри. Те са национално съкровище!

24

Нищо не разбрах

преди 6 години

Предполага се, че бракониери са гръмнали мечока с ловен автомат, тъй като в района нямало разрешение за отстрел на подобен екземпляр.

23

1000 %

преди 6 години

Бил съм свидетел,как Ловната Дружинка се събира сутринта,и докато бият кафето в селското барче умуват къде ще ловуват.Останах шашардисан докато ги слушах.Оказа се че на цялата ловна територия на дружинката,не е останало нито едно диво животно,всичко били избили през последните 10-на години.Един от местните ловци,каза че знаел едно гнездо на гургулици ,но в съседно село,което е извън техният район.Заредиха автомати и карабини,и тръгнаха по чуждите ловни райони. 80% бяха Пловдивски големци.***.

22

Mars

преди 6 години

До говедарОпределено ника ти приляга. Даже бих казал, че ти прави комплимент. Жалкото е, че *** като теб съсипват всичко, де що видят. Г-н Говедарьо, с главно "Г".

21

ф

преди 6 години

До възмутенпич, и животните даже се изпедепсаха от тази толерастия и екология и глобални затопляния и пр. глупости дивите животни сега ровят по *** или крадат храна направо от къщите,и това не е само в България ако тази твар се е научила да идва по оборите и да рови по кофите освен да я гръмнеш друго не можеш да направиш

20

възмутен

преди 6 години

Направете големи заградени резервати за мечки или ги пуснете в зоологическите градини. Така ще бъдат спасени мечките, домашните животни и хората.

19

Ebeneezer

преди 6 години

Не мога да не се сетя за тази сценаhttps://youtube/watch?v=iFMY4jJ6SVEТе му викат "Не останаха много тука"Дух Куче ги пите "Затова значи ги убивате, защото не останаха?"

18

ф

преди 6 години

Камелия ..... 3-годишен мечок, който тежи 80 кг ....... верно !?не ми казвай че си забравила една нула, щото 800 кг мечки също няма !

17

тънкопишковци

преди 6 години

Всяко действие има обратно по сила противодействие....рано или късно НО все някога ще им се върне на тези *** !!!Проклети да са, проклети да са, проклети да са....жалко подобие на хора!!!Господи накажи ги!!!

16

Анонимен

преди 6 години

До АМАн от еколозиGPS бе село не JPS .

15

АМАн от еколози

преди 6 години

МОнтирали JPS на Мечките да се арестуват веднага и поне по 100 години затвор на остров Белене или в СЛивен в зависимост от пола.АМан от терористи представящи с е за еколози.Иначе мечките са достатъчно ако една загине/в случая имала червеи мутанти в червата и наредила д а бъде убита..друга заема мястото и...

14

От 7 До До АНОНИМЕН

преди 6 години

Значи можело да стигаме и до непротиворечащи си изводи.Родопчанинът се оплаква от размножаването на мечките и техните посегателства върху стока, пчелини, дворове и е прав. Но когато на някоя мечка в района и се услади ходенето по чаршията, обикновено я нарочват за стръвница и се отстрелва. А за ударното сечене и усвояване на горите, за нацвъканите навсякъде къщи и хотели, за непрестанното и денонощно джиткане по баирите с джипове, атв-та и мотори, мечките на кого да се оплачат? И къде да идат?

13

еколог

преди 6 години

Абе защо да не пуснем една в Борисовата градина- има какво да яде и хралупа ще си направи... За какво ги държим затворени в зоопарка- да мъчим животинките, я по-добре на свобода.

12

Анонимен

преди 6 години

Родопчанин,хората са го казали-който го е страх от мечки да не ходи в гората.Дай да избием всичко живо да вършеете на воля из планината.Да се чуди човек как са оцелявали нашите предци и са живеели в синхрон с природата.

11

Говедар

преди 6 години

Мечкадарите да си вземат по една мечка вкъщи да си гледат. Връщат се старите времена от 1920г. - 1930 г. Ще ги тровят и трепят до крак! То вече неможе да си пуснеш стоката в гората или на паша. Смърт за мечките!

10

до 9

преди 6 години

А ти какво искаш да има в гората? Магистрали и молове ли? ??? Мястото на животните е в гората или в прерията , или навсякъде, където е хабитат им, но алчнато и просто създание човек иска да завоюва и да о.*** всичко. Ето затова планетата е в критично състояние и всеки ден изчезват десетки живатински видове. Ред е на човека.