19

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 9 и остальная сво--чьТам има хора, които могат да пишат, пеят и снимат филми, които не се харесват на властта. А тук - "Историческото посещение в Саудитске Арабия", "Б.Б. изпрати Спартана/или хеликоптера/", "Б.Б. изпрати най-тежкият, 60-тонен булдозер на мястото на бедствието", "Б.Б. кихна...". Ние сме жалките - конформисти, подмазвачи, изтривалки!Винаги с властта! А филмът е пипнат!

18

Комунист

преди 6 години

Филмът е хубав. Това е нещо което се случва и в САЩ, и в Англия, и в България и т.н. Във всяка една държава. Някой да помни "Пропадане" с Майкъл Дъглас? По затънтените места, където се срастват власт и пари. Просто си е в природата на човека. Ама не е ли забранен, ама не е ли за хомосексуалисти и т.н. За да е хубаво нещо, задължително трябва да е забранено и или да е за обратни. Стига вече! Само в Русия съпругата изневерява с приятел на съпруга! На Запад това го няма.

17

Анонимен

преди 6 години

Продавай и си купувай биткойни.Като стане четвърт милион монетката пак ще си купиш тъпата градинка.Заедно с кмета.А ако имаш повечко кинти и ярост ще си платиш да го уволнят и ще ти я копае за хляб и малко квас ;)

16

Калеко Алеко

преди 6 години

До ХМ ... За неразбиращите си има история .... Можеш например да започнеш от Ленин, да минеш през Сталин и да стигнеш до путин .... А ако още не си разбрал е безпредметно да ти се обяснява ... !!!

15

ХМ

преди 6 години

Която и да е държава, може да смачка който и да е човек! Не разбирам какви са тия фиксации с русофили. Сещам се за "Следствието е приключено. Забравете!" Италия, 70 те години, демокрация, разбира се...

14

Калеко Алеко

преди 6 години

"Как държавата смачква обикновения човек: "Левиатан" ..."Остава да се уточни и за коя точно държава става въпрос ... ?!..... Този филм се препоръчва за ***, защото показва истинското лице на путинова раССия ... !!!

13

Анонимен

преди 6 години

До АнонименКакво значи "не е забранен, но не се показва"?Щом не се показва, значи Е ЗАБРАНЕН.Защо е забранен?

12

До другаря Жеко

преди 6 години

Филмът е създаден със грант от руското правителство. После уреваха Вселената защо се финансират такива уронващи руският рай филми. Филмът е показателен за руската действителност. до най-дребния детайл

11

Анонимен

преди 6 години

Филмът в руско не се показва. Не, че е забранен. Просто не искат да го показват. Причината е проста - лъсва руската действителност и то по начин далеч разминаващ се от пропагандата на Кремъл.

10

Анонимен

преди 6 години

Филмът казва някои неща за руската действителност, за които официално в Русия не обичат да говорят. Примерно за "МП" ("Московската патриаршия").

9

Анонимен

преди 6 години

Вярно ли е, че този филм е забранен в Русия?

8

Анонимен

преди 6 години

Вижте си путинският "рай", другаре.И помислете, защо дори и ние, освободените,не искаме да имаме нищо общо с тях, освободителите.

7

жеко

преди 6 години

сребряков отиде да живее в канада обаче се снима в русия(сериал доктор рихтер), значи за парички е готов да изтърпи отново жестокия режима на путин,а отностно филма Левиатан, тежък и мрачен и е с лек намек за "кървавия" режим , тоест чиста пропаганда, за съжаление актьора се е продал за грантове, не си разваляйте настроението в и без това депресивния зимен сезон, филма ще ви остави неприятно чуство за 1 седмица

6

ГАДОРЯН

преди 6 години

Гледах го преди месеци. Невероятен филм. Серебряков е велик актьор. Много е интересен 8 серийния Ловци на диаманти с него в главната роля. Също и Пирамида. В Левиатан играе и Вдовиченков от Бригада. Руското кино е във възход. Но най ме кефят корейските филми. Вече не се чудя защо имат фирми като Самсунг и Хюндай.

5

Анонимен

преди 6 години

В начале 2012 года эмигрировал вместе с семьй в Канаду, причиной отъезда, по словам самого актра, стала сложившаяся в Российской Федерации неблагоприятная социальная обстановка, связанная с ростом агрессии и нетерпимости, несоблюдение властями элементарных гражданских прав населения

4

СатаНАТО™

преди 6 години

Алексей Серебряков всъщност отиде да живее в Канада.Щото при Путин е много убаво.

3

Препоръчвам

преди 6 години

Препоръчвам да се гледа. Първо е много добре направен и второ режисьора и сценариста са свършили голяма работа по актуални проблеми. Интересен е. Няма да съжалявате.С уговорката, че аз не съм кой знае какъв капацитет за да давам мнение но все пак...

2

Анонимен

преди 6 години

Филма трябва да се гледа, защото у нас смазването на индивидуалността, свободното мнение, критиката, която така плаши управляващите от 9.9.44, са процеси които не да спирали никога. Поради факта, че у нас на власт са се добирали само неуки, крадливи, страхливи, подли, алчни и продажни, напълно нямащи качества да ръководят, народа ни е смазан до неузнаваемост. Свободата на духа е силата която води един народ към просперитет. Без свободата на мисълта и избора, няма уважение и респект една нация.

1

Анонимен

преди 6 години

Това ще е интересен филм. Алексей Серебряков го видях за пръв път в най-великия руски сериал- Штрафбат. Велик актьор!