31

СатаНАТО™

преди 6 години

САЩ е наложил санкции само върху износа на високи технологии за ***.Титановите отливки не са никаква висока технология.Боинг използва ниските цени на енергията в ***, за да разтопяват титана, а след това евтината работна ръка, за да го отлеят и престържат на джанти и стойки за колесници.Оттам нататък руснаците не пипат НИЩО.И високоточните машини за обработка на титана са АМЕРИКАНСКИ.

30

СатаНАТО™

преди 6 години

До Анонимен Вярно е, че заплатата ми е петцифрена, но храните не са поскъпвали от години, това го знам със сигурност. Данъците не се отчитат при смятане на инфлацията.НО: Дори нещо да е поскъпнало НЕЗНАЧИТЕЛНО, инфлацията не е двуцифрена, както е написал оли гои френът по-долу. Двуцифрена е инфлацията в ***, както и лихвите по кредитите. Както и поскъпването на бензина, който при тях вече поскъпна с 30%.

29

ник

преди 6 години

Някой май го е закъсал за титан и хоп на посраните круши

28

Анонимен

преди 6 години

До СатаНАТОИмаш дефлация на мозък.Систематично поскъпва токът, данък сгради се вдигна в пъти! Поскъпнаха и храните. Разбира се захранените със сребърници юди, това даже и да го усещат по джоба си, няма да го признаят, защото ще им спрат допинга.

27

Анонимен

преди 6 години

САЩ обявяват санкции срещу Русия и натискат захранените си с по 30 сребърника васали да ги спазват. САЩ обаче по никакъв начин не спазват собствените си санкции, защото най-свещеното нещо в САЩ е бизнеса, демек печалбата. За печалба там всеки е готов на всичко, независимо какво казал Обама.То Стандарт ойл продаваше гориво на германците за подводниците им които потапяха американските конвой, а Русия даже не стреля по тях, та какви санкции:)

26

Анонимен

преди 6 години

Това, което е казал американският посланик е, че въпреки санкциите, Путин не се осмелява да изгони американските фирми. Всъщност не американците се натискат да работят в ***, а Путин се напъва да ги задържи. Че иначе ше ми яде Q-ra.

25

СатаНАТО™

преди 6 години

До ВЪПРОСОт цялата История със Санкциите за Русия си изпатихме ние Българите - Инфлацията стигна Двуцифрено Число , Вдигнаха се Данъците и Осигуровките--------------------- Никакви данъци и осигуровки не са се вдигали, а от санкциите, които въведе Путин, даже имахме дефлация. Инфлацията от години се движи около нулата.България може само да спечели от унищожаването ***.

24

Анонимен

преди 6 години

Ако не го беше казал американския посланик, щях да мисля, че е руска пропаганда или както днес казваме на новините, които не ни устройват - фалшиви. След такова изказване на посланика как бихте се почуствали?Като будали.

23

Анонимен

преди 6 години

Не е фалшива новина че руснак държи 10 % от феисбук. Иначе ще правим санкции!

22

ДО 16

преди 6 години

БГ Правителството Забрани ИЗНОСА на Зеленчуци , Консерви и Тютюн за Русия .Не пиши Фалшиви Новини .

21

Анонимен

преди 6 години

Защо не инвестират в Украйна, майна? Инвестират в Китай и Русия, защото са стабилни държави, със стабилна власт. А революцийки правят при банановите републики и им вземат тръбите за газ и ще им продават скъп руски газ.

20

Анонимен

преди 6 години

Само будали като Плевналиев , Борисов и други от дясно кълват на тая стръв. Олигарсите от Русия имат над сто милярда инвестиции в Щатите и западна Европа ........Смотани будали !! И това ако не е лицемерие !

19

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 12. Браво , наистина е така. Големите си разпределят баницата, малките като нас ги хапят комарите.

18

Руска дезинформация

преди 6 години

Това е фалшива новина разпространявана от продажните *** петоколонници.

17

Анонимен

преди 6 години

Много прости хора коментират. Бизнесът между САЩ и Русия изобщо не е спирал . Санкциите са един вид премахване ная конкуренцията и послушните балъци ги спазват та създалите ги да могат да си въртят бизнеса.

16

ВЪПРОС

преди 6 години

Защо ЕС е слаба дама на картата на Света ?От цялата История със Санкциите за Русия си изпатихме ние Българите - Инфлацията стигна Двуцифрено Число , Вдигнаха се Данъците и Осигуровките , Отоплението и Тока се вдигнаха с 30% в България . Месото вече е по 10 лева . Частните Банки вдигнаха Таксите .

15

ГУРБЕТЧИЯТА

преди 6 години

АМЕРИКАНЦИТЕ СА СЪЖАЛИЛИ РУСНАЦИТЕ И СА ПОСТРОИЛИ ЗАВОД В РУСИЯ ЗА ДА НЕ УМРАТ ОТ ГЛАД РУСКИТЕ АЛКОХОЛИЦИ !

14

Анонимен

преди 6 години

Никой не е забранявал на БГ да прави бизнес с ***. Само че Белене и ЮП не са бизнес.

13

Шоп

преди 6 години

САЩ икономически санкции не са налагали. Джуджи забрани на народа си да вде бял хляб, но сега явно не издържа, щом отново допуска американския бизнес в Русия. Нали щяха да врътнат крана, да спрат износа на титан, да ни остъкляват..., а?

12

Анонимен

преди 6 години

Така е,Сащ е властелина на пръстена,а Мордор е Русия!Само дето Тръмп е белия магьосник!