24

Анонимен

преди 6 години

Откакто тези се коалираха с ГЕРБ тотално изгубиха моят глас.

23

загр0бването на века

преди 6 години

да, правилно знаят - в СИВ имаха собствена армия и флаг и произвеждаха компютрите за целия СИВ, сега нямат нито флаг, нито армия - всичко е мара-общата на брюксел или по-централизирано и от при Сталин, скоро и собствена валута няма да имат, а за производство - няма таково, трябва да потребяваме негодните за хора храни на ЕС и китайските ***!

22

Анонимен

преди 6 години

Да се коалират с Лукарски. Той има сигурни 150 гласа в Пловдив област. Това прави почти 0,1% от гласуващите :DАко се коалират с още 40 подобни г.адове, може и да им се получи :D

21

Я, па Я

преди 6 години

РОД = Родени от Отпадъка на Демокрацията Жесток коментар, не може да се каже по точно.

20

Активист на БКП

преди 6 години

Да живеят БКП,БСП,СДС,ДПС, НДСВ,ГЕРБ и Тия НОВИТЕ ,които всъщност са старите джадии...

19

Анонимен

преди 6 години

Събудил се бай Илия, огледал се и видял, че пак са тия!И к'во пра'им сега?

18

партайгеносе

преди 6 години

На българина не му се работи,и туй-то!Дай му да депутатства,да бъбри глупости,и да се прави на умен!И най-важното-да има далавера!Единствения изход е-внос на политици!

17

Анонимен

преди 6 години

Да, България!", ДСБ, "Зелените", БЗНС и ДЕОС,и др. подобни сдружеийца ламтещи са субсидии да научат народната поговорка че: Общата крава и вълците не я ядат.Народър не ги припознава и затова са вън от парламента и така ще са,защото вече ги видя какви са.Празни думи без дела.Да отиват да садят картофи и да отглеждат животни ако искат даса полезни с нещо на държавата.

16

Анонимен

преди 6 години

Има един фундаментален въпрос. От къде да се вземат т.н. десни избиратели като в бедна България няма богата или средна класа . Ние сме бедна държава и хората ги тресе левичарство . При това положение каквито и комбинации да се правят тавана на десните партии е 4-5 % от избирателите .

15

ognyanz

преди 6 години

Пишман-реформаторите са солта на земята. Проблемът им е, че всеки се мисли за нещо повече от другите, и затова могат да се обединяват и разединяват до безкрайност.

14

Анонимен

преди 6 години

РОД = Родени от Отпадъка на Демокрацията

13

да

преди 6 години

дано тези наистина се явят на избори - с огромно удоволствие българския народ няма да гласува за тях :-):-):-)на горките тьр'теи безумно много им се работи на отговорни постове тип "шеф на водопад " ама няма да им мине номера

12

Товарищ

преди 6 години

Само БКП ще ни оправи и някой родолюбец като другаря Живков. Видяхме, че другите са крадци и негодници и за нищо не стават.

11

да

преди 6 години

Соро''соидите на *** - каза българския народ !!!!

10

:-):-):-)

преди 6 години

на другаря Иван Костов новото изобретение, че много време стана без достъп до крадене и така повече не може да продължава :-):-):-):-)

9

Анонимен

преди 6 години

Няма ли най-после да се сформира ОПТП /отново преизбрани тъ.пи политици/?

8

Анонимен

преди 6 години

Като цяло верни неща казва, само дано проектът му да не е именно в услуга на Герб и БСП - с идея да се отнемат гласове от другия десен проект и да им се подлее вода

7

преди 6 години

Каква е тази реформаторска общост? Сами си сложиха етикет, който не изпълняват. Каква реформа направиха, докато управляваха с Борисов? Прословутият пръстов отпечатък в здравеопазването, който го премахнаха или безмислените събития на Кунева където събираше учителите да ги приветства и да закрие срещата, защото няма какво да им каже и не знае защо ги събира? И другите не стават ... събрали се 10 лидери на партии да се стремят да вкарат 10 депутати ... ама точните.

6

Анонимен

преди 6 години

Рояха се, събират се с единствената цел отново да се домогнат до парламента и държавната субсидия.Надявам се тия без-РОД-ници повече да не влязат там. Чака ги съдбата на Янето, а както е тръгнало и обединените и-ди-оти.

5

Анонимен

преди 6 години

Поредния тюрлю гювеч само и само да се докопат до софрата.