34

Сержант

преди 6 години

До АнонименЗащо като нац. г. , той е национален герой на Турция ! Ние нашите шампиони не ги тачиме.

33

Анонимен

преди 6 години

Поради липсата на качествен материал в Турция, национален герой е натурализиран чужденец.

32

ИМПЕРИАЛИСТ

преди 6 години

ТОЙ НЕ Е ТУРЧИН!Главния проблем при него се оказал, че е генетично несъвместим с многобройните си роднини и не може да му помогнат при кръвопреливане и трансплантации.

31

akud

преди 6 години

КАТО. защото не е турски, както всички големи хора в турската история НЕ са истински турци

30

Анонимен

преди 6 години

Комунистите му дадоха правото да си избира какво да прави, туй им е единствната грешка. Aко го бяха задържали на границата сега тоя щеше да е още жив Турция даде огромни суми пари за да се сменят иманата на турците за да им прибере златото и тогава се роди термина турско злато и за ги види как ще реагират.

29

Анонимен

преди 6 години

имал е възможност избягал е от "развития" социалиьЪм на Тошо, и аз да съм имал възможност тогава и аз щял да избягам, иначе съвсем не живееше по предписанията на султан Ердоган, даже определено не го долюбваше

28

Анонимен

преди 6 години

Защо трябва да се пише за един продажник? България го е направила шампион, душицата му турска. Избягал в Турция, тя веднага го прилапала заради славата. Защо да плачем на чужди гробища?

27

Анонимен

преди 6 години

Стига с тези имена!В Германия,никой не ги пита преселниците от Русия,директно ги написаха с немски имена.Ако искат - имат паспорт,ако не искат,няма паспорт.И в някои други държави е така.А в България може да се казваш както искаш,никой никого не е спрял.

26

www

преди 6 години

Велик щангист, олимпиец... Ако правешкият каскетен "рай" не го бе спрял навремето, можеше да има още титли. Но това е НРБ - правешки тапири. А днес ни управлява гардът им?! Могъл е човекът - избягал е. А след като е избягал е направил своето в спорта. Направил го е за себе си, за страната си (Турция), за света и за спорта като цяло. Какво казват за него гръцките му противници? Има разлика, нали? Наш човек (българин) нещо да се е изказал? Затова продължаваме да сме в ***. Разберете го!

25

Анадолски

преди 6 години

До Хайде хайде"Българските изселници с турско самосъзнание в Турция си ги наричат ...... Да не си мислите, че тайничко не са го наричали така? Станал е потомствен турчин за една нощ, а ?"Много ти се иска Льонсьо да е така ама НАНАЙ...

24

Анонимен

преди 6 години

пристигна гръцкият щангист Леонидис, който приживе бе съперник на Наим в щангите.---------------------Леонидис не е умрял, че приживе да е съперник.Мислете какво пишете!

23

България

преди 6 години

няма нужда от хора обединяващи се по етнически признак...тогава естествено е българите да гледаме на тях с недоверие и да не ги смятаме за равни. а щом турция им е толкова мила ами просто да си върнат българските паспорти ,да се приберат от западна европа и да емигрират в турция. единствено на българските паспорти европа им дава права на европейци защото за турците европа отдавна се произнесе , че нямат място в ес

22

Анонимен

преди 6 години

Истината е че всеки, който имаше възможност тогава да забегне от Тошовия "рай" не я пропускаше

21

Анонимен

преди 6 години

До АнонименНе се опитвай да насаждаш вражда между българи и български турци!Ние много добре знаем как си бяха нещата,хората са живи.Нито българите,нито българските турци имат вина.А българите понесоха много повече жертви от атентати,разрушения,пропаганда на омраза отвън,листовки,радиостанции и тем подобни.И за турската границата също знаем как са били обирани,мъчени,е... българските турци.

20

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 55В САЩ ако искаш гражданство си сменяш поне едното име, когато са давали турско име на българсият гражаданин Наум Шаламанов са му нарушили правата и дори не са го питали какво име иска.

19

Хайде, хайде

преди 6 години

Българските изселници с турско самосъзнание в Турция си ги наричат ...... Да не си мислите, че тайничко не са го наричали така? Станал е потомствен турчин за една нощ, а ?

18

Анонимен

преди 6 години

Турците плащат 1 милион долара за него на българите и 75 000 за подкупи,но заради разделението на изток и запад,българите и турците правят театър за пред световната публика,че уж Наим е избягал.

17

художника

преди 6 години

Наим или Наум беше жител на света. Няма как да се побере в рамките на една държава, било то България или Турция. Затова спекулации и манипулации от рода на "Изменник", "Предател" и т.н.. Аз, като Българин ти казвам: Сбогом Науме! Ти никога не изрече една лоша дума против България. Достойно живя, достойно те изпратиха.Бог да бди над душата ти- ПОКЛОН !

16

Анонимен

преди 6 години

ми могъл избяга, то по това време всеки който имаше възможност да избяга не пропускаше

15

Анонимен

преди 6 години

абе истината е че батето Славков го продаде, по това време единствените успехи на Турция в ОИ бяха в борбата, Найм е първия който носи медали за турция ив други спортове, батето Славков си прибра за него лично 3-4 млн $ суха пара