74

Анонимен

преди 6 години

България го създаде като спортист и човек, Турция го загроби с наркотици и алкохол...ФАКТ!Лека му пръст на Наим, голям спортист и човек беше!

73

Омуртаг

преди 6 години

Вечна му памеп! Той ще е символ на приятелството между двата народа.

72

Горд Българин

преди 6 години

Поклон пред най-големия щангист , който се е раждал на земята.Велик шампион и голям човек , той никога не забрави каде е роден и за кой флаг се бореше.Тези неща не го разкъсваха , а напротив те го караха да се бори за помирение и човечност.Поклон

71

xyz

преди 6 години

Българите градят щастието си върху нещастието на малцинствата.

70

Анонимен

преди 6 години

Той ако беше щастлив в новата си "родина" нямаше да се гътне на 50 години. С побеляла от много "радости" глава. Пропи се от мъка. Може 10 пъти да го направите герой, вие го загробихте.

69

СБОГОМ ШАМПИОНЕ!

преди 6 години

ТИ БЕШЕ И ЩЕ СИ ОСТАНЕШ ВЕЛИК!!!!!БОГ ШЕ НАКАЖЕ ТИЯ ...КОИТО ТЕ ИЗГОНИХА ОТ РОДИНАТА!/....ако не Бог--то, и ние ще се постараем.../

68

Анонимен

преди 6 години

Хляб и зрелища, старо като света. Толкова сте елементарни :-).Разликата с Григор е само дисциплината и езика, сиренцето в капана е едно и също ;-).

67

Не ме инетресува

преди 6 години

До 73Не ме интересува незначителното ти мнение.

66

До 72

преди 6 години

Едва ли имаш пари за себе си какво останало да даваш на други, гледай си Гришо който говори по-зле българския от Наим и бъди горд патриот серсемино !

65

Не ме инетресува

преди 6 години

Пет пари не давам за този национален предател.

64

ГОЛЯМ Сюлейманоглу

преди 6 години

Наим Сюлейманоглу за щангите е като Пеле за футбола, Майкъл Джордан за баскетбола, Шумахер за формулата и т.н. Може само да сме горди, че такъв човек е роден и живял в България и да се замисилим защо е отишъл другаде, гледах едно интервю по-турската телевизия преди 3-4 години и обширно го питаха за успехите му и дали има за нещо което да съжелява през годините му в спорта и той отговори с насълзени очи "Съжелявам, че ми смениха името" ВЕЛИКАН КАТО СПОРТИСТ И ЧОВЕК ЗАГУБИ СВЕТА ! ! !

63

Деси

преди 6 години

До умен:Нарочно изгледах всичките му интервюта той никъде не говори с омраза за българите и България точно обратно.Днес всички българи се гордеем с Г.Димитров но по логиката на някои *** той също е предател защото за всичките години само 2пъти е играл за България.P.S.А за съжаление нашият тенесис говори по лошо български от Наим които е 30години извън страната

62

Анонимен

преди 6 години

По всичко изглежда, че по време на погребалния обред на великия щангист Наим Сюлейманоглу, никой не е намерил за нужно да спомене първата му родина, където той беше създаден като спортист... Това е не по-малко пренебрежение за България от репликата за славянската писменост и ... македонските земи. Повторение на бурните реакции от края на месец май тази година обаче не се очакват. Напротив, очаква се всеобщо спокойствие. В България винаги е било важно не толкова какво се казва, а кой го казва.

61

Desi

преди 6 години

Поклон шампионе!

60

Анонимен

преди 6 години

Пийте по некоя ракия за негово здраве и те така.

59

Анонимен

преди 6 години

Турци никога не палят чужди знамена. В Турция само един или два пъти са палили американското знаме. Нормално.

58

Анонимен

преди 6 години

Никакъв флаг не е палил. Нямате страх от Бога и измисляте. Само в едно интервю каза че е обиден защото му сменили името.

57

Анонимен

преди 6 години

Човекът, който запали българския флаг, за мен отдавна е умрял!!!

56

100 % TURK

преди 6 години

Почивай в мир , Наим !Елфааатиха !

55

СТЕФАН ОТ КАРЛОВО

преди 6 години

Наимчо е наш национален герой , защото е кръв от българската кръв и плът от българската плът!ОБИЧАХМЕ ГО НАИСТИНА , КАТО БРАТ!МИР НА ПРАХА МУ!!!!