39

Анонимен

преди 6 години

Кухата лейка блейка ли блейка!

38

Аз пък съмна 61

преди 6 години

До БЪЛГАРИН НА 65Г.къв си ти бе, че пък ни пречиш да плюем по греб

37

БЪЛГАРИН НА 65Г.

преди 6 години

До АнонименАБЕ ,КАКВО ПРАВИШ ПО ЦЯЛ ДЕН? НЯМАШ ЛИ РАБОТА ?НЯКОЙ ТЕ Е СЛОЖИЛ ТАМ НА ХОНОРАР ДА ПЛЮЕШ ПО ГЕРБ.

36

бай ганьо

преди 6 години

До АнонименТИ ЯВНО СИ *** НА НИНОВА И СИГУРНО СИ ОТ ПОЗИТАНО 20. ЕЗИКЪТ ТИ Е СЪЩО ТАКА МРЪСНИШКИ КАКТО ВИ НАУЧИ НИНОВА, НО ТЯ ЩЕ ВИ ЗАТРИЕ ! КОЛКОТО ПОВЕЧЕ ПЛЮЕТЕ ПО ГЕРБ ТОЛКОВА ПОВЕЧЕ ЩЕ ГУБИТЕ. *** СА ТЕЗИ КОИТО ГЛАСУВАТ ЗА ВАС ,ЧУ ЛИ МЕ УМНИКО?

35

Ууууу,

преди 6 години

Писна ми от този гнил пъ....пеш.Толкова простотия на едно място. Защо Бог толкова много ни наказа. Може би,защото сме духовно мъртви.

34

Анонимен

преди 6 години

Не зная кой е шеф на парламентарната група на ГЕРБ, но който и да е, е голям - /сега вие напишете какъв /.

33

Анонимен

преди 6 години

Цецо крадецо защитава Главчо Главчев.Ако не беше трагично,щеше да е смешно.

32

българин

преди 6 години

До Анонимен А *** при него може може ли да да се говори за IQ ?

31

Анонимен

преди 6 години

Да ни управляат тикви е още по-голяма провокация, но какво да се прави при тия 80% и след като дори депутатите са наркомани и купуват гласовете на затворниците.

30

Анонимен

преди 6 години

Колко му беше IQ-то на тоя?

29

Анонимен

преди 6 години

За да се развива една държава нормално, трябва да се спазват принципите на Демокрацивта. Свободен и обективен избор навсякъде, свободна преса и журналистика, свободен бизнес и условия за развитие. Как да го имаме това у нас, кой определя политиката ни, Сикаджията, интелект нула, бандитузъм 6, Цецо, интелект и познания нула, слугинаж и далавери 6, и всички останали от правителството. Скоро гледах премиера на Исландия, преподавател, интелект, с вид на музикант. Вижте ги нашите, австралопитеци.

28

boyko.uzunov

преди 6 години

Гусин Цв.Цв. вашето бандитско п. е обида за БГ.!

27

Анонимен

преди 6 години

Запис от заседанието но НС със главчовата саморазправа да се изпрати на всички посолства.Тези,които ги крепят,да си направят изводите.Не че не ги знаят,но да им се напамня...

26

Анонимен

преди 6 години

Цветанов - мощният рупор на ГЕРБ! Кристално чист, неопетнен, оправдан от всички съдилища на Територията, гърмогласен! Ако с Деската (не Дъската, бе!) Атанасованаправят един дует, никой няма да може да им излезе насреща!

25

до 24

преди 6 години

Ким е класи над Тиквата бе алоу. Ким може да е всякакъв, обаче не цепи басма на никой Тиквата е на колене пред всеки Ким си мери всяка дума, а при Тиквата думите изпреварват мисълта ако такава въобще има понеже и той е от ония 80-те. Ким е учил и завършиил в Швейцария.

24

Професор

преди 6 години

Само така Цецо мачкай комунистите!

23

Анонимен

преди 6 години

Гръцките пенсионери взимат бонуси, излиза мониторинговия доклад днес, явно пак сме много зле и за да се измъкнат най-добрите управляващи и най- добрата опозиция ни разиграват грозно и скучно цирково представление с много слаби артисти за поредна година и накрая ни убеждават, че Слави Трифонов бил някаква алтернатива. И днес 1 разстрелян в Перник и Ало измамници в София и пребит мъж, защото на полицията са им ниски заплатите. Няма такава разруха!

22

Анонимен

преди 6 години

ИСКАМЕ ДА СЕ ИЗБИЕТЕ ....ТАКОВА ДОБРО ЩЕ НАПРАВИТЕ НА 85% ОТ БЪЛГАРИТЕ...ДА СИ ОТДЪХНАТ МАЛКО ОТ ВАШАТА НАГЛОСТ И НАЙ-ВЕЧЕ ОТ ЛАКОМИЯТА ВИ !

21

Анонимен

преди 6 години

ГЕРБ е проекцията на БКП/к/, и това се усеща навсякъде. Започваме да приличаме на СК, а Сикаджията на Кимчо. Един вожд, една партия, един народ. БСП се отърва от баклука, който намери веднага почва в ГЕРБ. И ако стане Бай Тошо ще види, че учениците са го задминали, по пристотия, кражби, измами, продажност и предателства. Тези не уважат народа ни, правят го на маймуни, изгониха 1.5 милиона, унижават го всячески, крадат, лъжат, и така са затънали във фекалии, че накрая ще бъдат изритани с шутове.

20

до 12

преди 6 години

Батко Буби не оставя живи тези които много знаят за амфетите. Рано или късно ги изпраща в Безкрайните ловни полета. Поради отстрелването на неудобни или ненужни играчи, охраната му вече е тройна. Късче небе не е виждал от години. Нема как, животеца му е много мил! Но още колко ще изкара?Случаите са много през годините - просто в БГ няма кой да ги разследва.