19

Кики

преди 6 години

Да обидиш севернокорейския лидер е най - голямото престъпление в техните закони. За това те вкарват директно в концлагер за дълги години. Ким е бесен!

18

Анонимен

преди 6 години

Тръмп трябва да спре да обръща внимание на това подобие на човек. Да водиш разговор с такъв полуидиотт си е падане в нивото. Тръмп е президент на най- силната и богата държава в света , като и мулти милионер от частен бизнес. Тоя глиган не е постигнал нищо в смешния си живот . Комунистическа *** освинила се властта по шуробаджинащина.

17

Анонимен

преди 6 години

До ПорХапе като невестулка!Кой бе , Тръмпа ли?

16

тате пита,

преди 6 години

колко ли български джурнолисти знаят корейски език , та да четат какво е казал Ким? Уж изолирана държава, пък всички знаят какво става там, кой какво казал или разстрелял. Голяма работа е английския, с него разбираш всички, особено кои са лошите!

15

Анонимен

преди 6 години

KIM NE GOVORI A DEISTVAI IMATAE 200 RAKETI DO 4000 XILIADI KILOMETRA PREDPOLAGA SE CHE E V TAINA XAVASON 3 LI BESHE E DO 10000-13000km MINIMUM 30 RAKETI OT TOZI TIP TRIBVA DA VLIZAT V KOREISTA ARMIA NA GODINA VAJNO E DALECHINATA NA POLETA PREODOLIAVANE NA PRO I MOSHTNA JADRENNA RAZRUSHITELNOS ZA DA BADE LEKVEDIRANA ZIONISTKATA USA I FED NA ROTSHILDITE SVOBODA ZA SVETA OT TIRANINA-USA-ZION KIM S VAS ME OBIKNOVENNITE HORA PO SVETAПрочети още на: https://dnes.bg/world/2017/11/15/phenian-izrigna-trymp-e-osyden-na-smyrt-ot-koreiskiia-narod.359300#comment-newest

14

Пор

преди 6 години

Хапе като невестулка!

13

Топ-експерт

преди 6 години

За да внесат демокрация трябва да дадат на всеки северокореец по 500 000 долара поне, не просто да разбият една държава да я оставят в хаос и руини и политическа криза, както обикновенно е разбирането на янките за демокрация. Сега Либия, Сирия, Ирак, Украйна по-добри държави ли са ?

12

До 12

преди 6 години

Подобри се за дейните. Мързеливите си искат някой да ги командва и да не им се налага да мислят

11

ГАДОРЯН

преди 6 години

Аз разбирам Сев Корея да нападне някоя държава, тогава нека я изринат от картата. Но при условие че само си разработва оръжия, не виждам проблем.

10

до 11

преди 6 години

Нека те си преценяват кое е добро за тях ако янките премахнат Ким СК по-добре ли ще стане ? Как е сега в могъщата демократизирана *** подобри ли се живота или сте на умирачка ?

9

Анонимен

преди 6 години

В Северна Корея е много хубаво и евтино ! - не плащат ток защото няма,не използват тоалетна хартия защото няма нужда и не си харчат парите в други държави защото са родолюбци и въобще ЖИВОТ като във филм.

8

Анонимен

преди 6 години

До шматкаКим го чака дълъг и щастлив мандат, краваристанските президенти ги чакат секс - скандали, импийчмънт и отстрел, Ким ходи със 3-*** генерали въоръжени със тефтетерчета. Всички краваристански президенти завиждат на Ким и за туй икат да го отстелят, ама Ким скоро ще ходи на лов за пуяци.

7

шматка

преди 6 години

До 1 Прасчо ходел сред народа без охрана.Ти не си в час.До прасчо се доближават само проверени по пет пъти хора.Ун е от най гадните диктатори.Такива в соц лагера нямаше.Вижте им манифестацийте.Всички еднакви с еднакви цветя и лозунги.Това дирижирано до най малката подробност.Няма личности .Има серийни номера.

6

Анонимен

преди 6 години

ААА ТОВА Е НИЩО!!! ВИЕ ЗНАЕТЕ ЛИ НАВРЕМЕТО ПРИ СТАЛИН САМО ДУМИЧКА ДА КАЖЕШ СРЕЩУ ВОЖДА И ЦЕЛИЯ ТИ СВЯТ СЕ ПРЕОБРЪЩА :D

5

:):)

преди 6 години

там нещата са зле, зомбита са и трябва да се пипа внимателно. Пере ги съчмата яко и са списобни на някой самообийствен золум.

4

до 5

преди 6 години

Тъй ли в Ютуб има канал на един тайландец изгледай го а западните пропаганди не ни трябват то и на луната кацаха на един ред янките вервай им

3

Анонимен

преди 6 години

Вчера по National Geogtaphik имаше филм за СК. Който го е гледал е разбрал трагедията на народа от СК. Бедност, тотален контрол над хората, глад и мизерия, лудост, да се тръшкаш пред снимката на вожда и баща му и им благодариш?? За какво да им се благодари, за това, че са превърнали народа си в пълни зомбита. Толкова е тъжно и обидно, трагично.И се каза съвсем логично, ако Ким атакува, за 45 минути от държавата му ще има само пепел.Толкова е тъжно и дори срамно да гледаш на какво приличат хората

2

dmx

преди 6 години

Америка - унизена, Ким - разреван с шамари. Това би било справедливостта, не си кривете душата.

1

Анонимен

преди 6 години

Защо не оставят Прасчо на мира във СК всеки втори е военен. Прасчо ходи без охрана сред народа, ако искат ще му теглят куршума. То и Кенеди беше много обичан стига сте го закачали да си продавате оръжията ***.