10

До многознайковците

преди 6 години

Я влезте малко да поработите някой друг месец, година и тогава като ви се понатрупат гледките в съзнанието и изпитате условията на свой гръб да ви питам вие за колко пари бихте продължили да я вършите при същите условия на труд тая работа! Щото всеки само говори за това как " искали ПАРИ" ,но реално ако се гледа на условията и преживяването което носите в съзнанието си след всяка смяна, което най вероятно ви бърка в съня и променя като човек, да видя тогава кой какво ще говори и иска.

9

Анонимен

преди 6 години

Да си търсят парите от Шатката и останалите им спонсори.

8

Анонимен

преди 6 години

И техните затворници са искали пари. Да се поучат от тях и да спрат да искат пари.

7

vlady

преди 6 години

Най-доброто решение е приближаване на българските затвори към стандарта Bang Kwang - постелки на пода, около 1 m2 на човек, оковаване във вериги на доживот осъдените и тези с проблемно поведение, боят с палки да стане основно дисциплинарно наказание. При този стандарт са достатъчни един или двама надзиратели на 50 затворници съответно ще се разкарат толупите и могат да се вдигнат сериозно заплатите. Също подобен затвор ще има реален ефект - престъпниците ще се замислят дали да повторят.

6

Анонимен

преди 6 години

Бе къв символичен протест, да пуснат затворниците! Така е почнал Октомврийската Революция. Първо са пуснали криминалните, те пък на свой ред са били използвани за мръсната работа, за избиването на кулаците и помешчиците.Ако не искаме и тук да стане нещо такова, крайно време е, независимо кое правителство, дали на ГЕРБ, дали на БСП, дали на някоя друга партия, да погледне сериозно на нещата и да подобри драстично условията на работа, заплати и други социални придобивки.

5

реалист

преди 6 години

Да не би да им тежка работата като в парламента, че да искат увеличение на заплатите. Нямат срамота. Още малко ще поискат секретарки и служебни коли.

4

Анонимен

преди 6 години

Ще ви вдигнем заплатите като заработите не като МВР, а като професионални служители, надхвърлящи очакванията на всички, стройни, силни, с мисли не за далаверки, а за справедливо и достойно излежаване на присъдите, ако ще се мерите с МВРто си зацикляте на дереджето.

3

ГЕРБСТАПО

преди 6 години

Потрайте малко, преди изборите ще има лапачка.

2

Анонимен

преди 6 години

Увеличете им парите, че скоро може да попаднете при тях!

1

Анонимен

преди 6 години

Ей сега намерих един куфар с пари на матисралата бегaйте и вие растат куфари с пари там.