34

маке

преди 6 години

работата на дръжавната администрация е да мисли секи божи ден да украдне 5лв на бедните за да мое да отчита секи месец поне по 10 нови милионери

33

Анонимен

преди 6 години

Мога и без дължавна администрация, ама не ме питате, то нема държава, а само чантаджии...полиция и армия)))

32

Анонимен

преди 6 години

Това е регламентирания от ГЕРБ рекет . Отделно ни крадат с дузина иширети!Мутрите най-добре знаят да смъкват пари от превити ягръб на народа!

31

Анонимен

преди 6 години

на мен ще ми глътне по мои разчети 5536 лв и 99 стотинки

30

Дзъ

преди 6 години

заслужават всеки от нас да влезе в сивата икономика и да не им внесе 1 стотинка

29

Пуч трол

преди 6 години

Аз не плащам данъци и не признавам държавата на Бойко Борисов.

28

сс

преди 6 години

че то кой ги изкарва тези пари за година бе? значи ще ми вземат повече от колкото изкарвам и аз с кво ще живея? ама то не съм само аз??? масата от хората е така?

27

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 26Ти какво искаш на ключови позиции да бъдат от БСП. Естествено партията спечелила изборите управлява Държавата . По важно е да разбереш , че БСП никога повече няма да бъде ва власт , но ако случайно се случи на другия ден народа ще бъде на улицата и няма да го позволи .

26

Анонимен

преди 6 години

Не, за герб гласуват само тези, които са на хранилка при тях. Няма град, в който те да не са на ключови позиции по един или друг начин, да не говорим за връзкарщината и методите им на назначаване.

25

Анонимен

преди 6 години

До *** Другарю ,а за кого да гласуваме, за г-жа Лъжа , която цял ден като клюкарка говори небивалици. Естествено , че умните и образовани хора ще гласуват за ГЕРБ.

24

Анонимен

преди 6 години

А не може, трябва ремонт на НДК, Европата ще ни гледа шест месеца :-)и трябва да се представим подобаващо, има - няма 17 милиона и там потънаха, на онзи му се размина и случая приключи. Големи ремонти, големи магистрали, цъфнахме и вързахме... И като се почнат догодина пак целувки, букети, посрещания на Вип - ове, парлеву франсе... :-)

23

ДЕБИЛ

преди 6 години

НА СЛЕДВАЩИТЕ ИЗБОРИ ПАК ГЛАСУВАЙТЕ ЗА ГЕРБ

22

Анонимен

преди 6 години

Това да по около 500 лв на месец от всеки българин. Хич не е малко като се и а предвид че повечето българи работят за 800-850 лв, а в провинцията дори за 600-700 лв.Как си мислят депутатите че се изкарва не се а с 200-300 лв не знам.А пък който има семейство и дете, което не дай си Боже две - направо не ми се мисли.

21

Анонимен

преди 6 години

Точно така! Тук имат по един - два палата, а останалото го влагат в банките в чужбина. Я им вижте данъчните декларации, живи да ожали човек.. :-) Разпределени фирми и капитали по клановете им до девето коляно и нарочно се губят следите им. На тях по 4000 - 5000 лв. месечно, а на нас по 400 - 500 лв.

20

Анонимен

преди 6 години

Хазната е празна. Въпреки изтеглени те милиарди заеми.Суджуците крадат много.Това което що годе все още крепи България да не рухне са Еврофондовете.Но и от тях също се краде много. Най-вече с Обществените поръчки и надутите цени на ремонтите.

19

Анонимен

преди 6 години

Голямо хранене тия бая ще ходят на хаваи на наш гръб 5000 да им вадим не са нормални в европа данъка пада при нас обратното скача що щото теглим кредити няма такава държава

18

до 16

преди 6 години

Значи не трябва да има ниско платени, чистачи и прочие, така ли......щото ако всички стават като теб, никой няма да я работи тази работа.....или медицински сестри с по 700ле заплата преди нуждите на бюджета или учители, от които и *** за зеле не става с по 800лв заплати, *** колко много не ставащи за нищо хора, взимат малко пари, значи не стават за друго, тъпииии учители некадърници 800лв хахах....

17

Анонимен

преди 6 години

" Най - голямото бреме са социалните разходи...." Как не ви е срам грабители??? Значи трябва само да работим безплатно??? И да даваме всичко на вас, без да се храним, без подслон, без пенсии, без здравеопазване и директно да умираме в каторгите, че тежим на бюджета??? Страхотна логика, господа властимащи!

16

Анонимен

преди 6 години

До 13Хайде спри с мелодрамата. Щом бачкате за малко пари значи за друго не ставате. Кратко и ясно. Държавата не ви е виновна.

15

Анонимен

преди 6 години

Боко Тиквата на въжето