54

Така де

преди 6 години

Данъците са чиста форма на кражба. Само се замислете, някакви умни глави са написали на един лист нещо, кръстили го закон и си длъжен да плащаш половината си заплата без ропотно за съмнителни дейности, които друг върши.

53

Ще гълта

преди 6 години

И още....и още.....докато има абдали....Такъв умопо....мрачен народ,де кой го срещне ,го ограбва и заробва..... Е,няма друг такъв народ под небесата. Уникум..

52

мунчо

преди 6 години

56-ти,пак нищо не си разбрал:държавата за НИКОГО ОТ ОБИКНОВЕНИТЕ БЪЛГАРИ НЕ ХАРЧИ,тя ЩЕ ВЗИМА ОТ ВСЕКИ обикновен българин по 5530лв догодинаи тези,които са в чужбина, са на кяр че от тях държавата НЯМА ДА ВЗИМА!а това че те са на вън,ама ИЗОБЩО НЕ И ПУКА!

51

Анонимен

преди 6 години

Минимална заплата трябва да е 1500 лева, така всеки ще си внася осигуровки 6000 лева годишно.

50

Анонимен

преди 6 години

Излиза че тези които са по чужбина ,са ни икономия защото за тях държавата не трябва да харчи по 6000 лева годишно.И за това държавата прави всичко възможно да гони хората.

49

мунчо

преди 6 години

много от българите не знаят защо ще плащат тези пари:-много е просто но никой не го казва:защото държавата НЕ ВНАСЯ НИКАКВИ ОСИГУРОВКИ на държавните и общински служители в пенсионния фонд,ама НИКАКВИ!а това са близо 600млнл лв ВСЕКИ МЕСЕЦ!и тези пари ги внася ОБИКНОВЕННИЯ българин,който забележете не е държавенслужител и накрая ще вземе/ако доживее/ мижава пенсия,а държавния служител,който изобщо не е внасял осигуровки - ще вземе ТАВАНА!е,ХАК НИ Е!

48

Анонимен

преди 6 години

Хак да ви е!Сами си ги избрахте.

47

Анонимен

преди 6 години

350 000 души администрация + 1/3 от населението индиици-не 5000,ако могат и с 15 хиляди биха ви одрусали,само за да си осигурят първите- комфорт,а на вторите да им се плати за невежеството и мързела.Затова-не плащайте,ако можете.

46

Анонимен

преди 6 години

Длъж се народе! Пак ще ни оправят отзад! При това без вазелин! Тия нормални ли са?! И после 75% живеели с пари под необходимия минимум за сносен живот... но пък за сметка на това администрацията расте и се развива! А хората, които реално произвеждат и изкарват парите в тая държава да... супата!

45

asd

преди 6 години

Сега си представете държава без данъци и осигуровки. Сигурно ви се струва Рай, но е Ад. Освен Дубай, но там има петрол. А онзи дето казва, че осигуровките за сметка на работодателя ги изкарвал пак работника да не си мисли, че е в центъра на вселената и всичко се върти около него. Може ли работодателя да ги е изкарал тези пари и да ги внася, за да се поддържа работната сила в икономиката, от което всички има интерес.

44

Безработен Българин

преди 6 години

Не и от мен !

43

Васо

преди 6 години

Че те някои българи работещи изкарват с труд по толкова пари за година. Е, да не се чудим тогаз, ако на някои им домилява социализЪма. Но така доще време да ревем и за турско робство. Един десятък. Хрантутим чиновници само. Имам акт платен преди 3г, пък бирниците още не са получили уведомление от стражарите, че е платен. Ивсеки като ме спре казва, че съм неизряден с всичките му последствия.

42

www

преди 6 години

За да изчислите какво ви взема хазната, имайте в предвид следното: 1. Това което плащате като удръжки от заплата го умножете по 2, защото и работодателя Ви плаща още толкова, но го изработване Вие. Всяка стока, която купувате е с 20% ДДС. Ако харчите на месец по 1200лв, значи имате 200лв. данъци. Сметнете си и акциза - за гориво за колата, цигари, алкохол. Ще се изненадате какви пари плащате. Доста са, но има и къде да се харчат, нашите по-тъмни сънародници все пищят, че им са малко помощите.

41

асд

преди 6 години

На изборите КОрнелия пак ще ви обещаваше, че ще вдигне данъците на богатите и ще даде на всички, а на богатите им обещаваше, че ще им махне данък уикенд. На практика всички знаем какво става като се докопат до властта.

40

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 41 Извинявам се - 16.7%.

39

Анонимен

преди 6 години

До Абориген 37Колкото и да ти е мъчно 12.7% от цената на всички стоки с ДДС отиват директно в хазната.

38

Бандит

преди 6 години

Театър на Абсурда !

37

Анонимен

преди 6 години

Имаме си Бойко. ЩО ни трябват институции. Решено по комунистически-той е като въздуха и слънцето за всяко живо същество. Снишавайте се, братя мой, снишавайте се, както ви е учил вашият вожд и учител Бай Тошо. Напред към светлото бъдеще. А законите, те са врата в полето. Който иска минава през нея.

36

софиянец

преди 6 години

като се замисля, че 5537*0,8=колко пара фърлям за мат'ряла, ама тиквениците я ловят във въздуха още...

35

Абориген

преди 6 години

Както и тази както и миналата.. специално от мен няма да видите и стотинка.