20

Анонимен

преди 6 години

Ами, не. Няма да умирам в ***. Смятам да участвам в проектите на Мъск. Аз се правя, че работя като инженер, а той ми плаща здраво, за да потдържа имидж на високотехнологична компания с високоплатени инженери ;)-Щото ако не ми плаща здраво всички ще знаят, че инженерите му са нископлатени. Тоест, не стават. Тоест, той краде от инвеститорите си, използвайки моя имидж, аз дърпам от него. Това е справедливо.

19

Оня с коня

преди 6 години

Няма такова долно племе като съветските българи, умирайте в ***, роби

18

до 16

преди 6 години

С 25 милярда не може да финансира само Тесла до средата на следващата година. А за спейс хикс да не говорим. Ключовата дума в поста ти е "привлякъл" Това е основната дейност на всички настоящи проекти на Мъск. Да привлича капитали. Връзката му с демократите беше много силна, но на Тръмп не му мунават такива. Няма да разреши на друг милярдер да източва американския бюджет. Мъск трябва да разчита на собствените си способности да печели, тоест, няма на какво да разчита.

17

Анонимен

преди 6 години

Тръмп спира дотациите за Мъск и той започна реклам из третия свят, белким някой залюпен богаташ се излъже и купи от 2 пъти обезценените му акции и им позадържи цената още малко. Дотациите помагаха на Мъск да си изкупува собствените акции, с което да им вдига изкуствено цената и да *** инвеститорите си :)-Идват тежки и неприятни времена за пирамидите. Дори бюджета на САЩ вече не може да издържа тежестта им.Мъск финансира хиперлупа с чужди пари за да може да привлече още капитали. Но дотам...

16

Анонимен

преди 6 години

Изстрелванията на Роскосмос на годишна база не са намалели. Има статистика за това. Мъск не им е конкуренция в най - печелившите сектори, защото ракетите му няма технология да достигат най - използваните орбити. Само за последното изстрелване на ракта с руски двигател, създадена с участието на руски специалисти, ще се закарат няколко тона на МКС и ще се пуснат няколко сателита. Мъск това посмъртно не може да го постигне.

15

El Drive

преди 6 години

Тесла няма фабрика в Австралия и няма сестра???Трябва да четете повече!И после да пишете.

14

Анонимен

преди 6 години

Благодарение на SpaceX Мъск е привлякъл 25 милиарда долара през последните 7 месеца, с тези пари спокойно може да финансира както SpaceX така и Tesla. Що се отнася до Хипер Лупа това не е негов проект, а проект на студенти от Масачузетския университет на които е станал основен спонсор. Имаше едно неразумно човече в Кремъл мисля че се казваше Рогозин което като тука някои русофилски настроени писачи се подиграваше на Мъск, но вече му се плаче защото Мъск отне 70% от пазара на Роскосмос.

13

Анонимен

преди 6 години

Колкото и да плюете по Мъск като него просто няма да намерите нито в Европа нито в Азия за Евразия пък изобщо да не говорим там хората като него са ликвидирани преди 100 години.

12

Анонимен

преди 6 години

В момента тече серизна реклама на проектите на Мъск в развиващите се страни, защото Тръм му спира дотациите и търсят финансиране, което и да пропадне САЩ няма да е на загуба. А без дотации акциите му паднаха 2 пъти. Суперзавода, построен с пари и технологии на друга фирма и дотации от държавата не работи, а гълта пари. Хипер лупа е маркетинговото име на пътечка за усвояване на чужди пари.Ако това, че даваш 5, а усвояваш 500 те прави успешен, то този е успешен. Много успешен ;)-

11

Анонимен

преди 6 години

Хипер лупа е наникъде. Тесла е най - развития му проект, но за сега я кара само на дотации, реклама и мечти. Спейс - хъ е нискотехнологична иозмизлица, която могат да ползват само за нискотехнологични търговски цели. Не може да достигне до 4 от 5 - те орбити, които използват американските военни, което го прави неизползваем от тях. За тежки товари няма и да споменавам. Пайпал не е създаден от него. Отишъл е там наготово и е завзел позицията си с помощта на сенчести практики.

10

Анонимен

преди 6 години

Мъск не е мениджър, а маркетингов специалист с техническо образование. И добър артист.

9

Цецо

преди 6 години

Човечеството има нужда от такива хора!!!

8

ТHE Патриот

преди 6 години

Още от самото начало този ми биеше на менте нещо!Теслата пред банкрут,Спейс Екс ако им гръмнат още една две ракети също!Иначе аз съм навитак да замина за марс,но да знам че ще стигна жив и здрав и ще мога да живея там!

7

хамалине

преди 6 години

Мечтател ама ракетите му летят. Компанията му притежава технологии, до скоро притежавани само от големи и развити в областа на ракетостроенето държави.......................................................Не, "мечтател", братчет - ПРИ-ВА-ТИ-ЗА-ТОООООР!

6

ДА, ДА АМА НЕ

преди 6 години

До АнонименКОСМОНАВТИКА НА ДУМИ СЛЕД ОТЛАГАНИЯ ПРЕДНАТА СЕДМИЦА ИМ ГРЪМНА КОСМИЧЕСКИЯ ДВИГАТЕЛ, А ТОЯ УБАВЕЦ ИЛИ Е ИЗМАМЕН ОМАЙНИК , ИЛИ КУКАВЕЛНИК, НО Е СЪМНЯГА ОТ ВСЯКЪДЕ.

5

Соколов

преди 6 години

"По-скоро рок звезда, отколкото меринджей", обаче, най-вече - фараон.

4

Анонимен

преди 6 години

Абе Спейс Екс дръпнаха, разработиха нови технологии и вече са лидер в търговската космонавтика, но това с Марс............още си бие на фантастика и няма да стане поне в близкото десетилетие. А и пращането на експедиция до там е едно, а трайна колонизация съвсем друго.Хипер луупа май е добра идея с проблеми, които май са решими, но Теслата са на никъде. С тези загуби оцеляват благодарение на чара на Мъск

3

Перничанин

преди 6 години

"Но Мъск може да изглежда повече като мечтател, отколкото като човек, който върши нещата." Това е най-необоснованото изречение. Има 3 компании, които са в съвсем различни сфери, всички те са в полза на човечеството и са развити на световно ниво. Та общо взето, четете преди да пишете, защото други неуки после ще цитират и нещата си отиват към един друг сайт блиц.

2

r

преди 6 години

a mason li e?

1

Бойко

преди 6 години

То май Бойко Борисов повече работа върши и по-малко приказва от тоз