36

Анонимен

преди 6 години

Шпигел накратко е преразказал съня на товарищ Путин който сънува всяка вечер през последните 18 години.

35

...

преди 6 години

Единственото което е сигурно е, че борбата за ресурси ще се увеличава! Това заедно с климатичните промени още веднъж ще напишат историята на човечеството! Вярно, че някой все още си мислят, че контролираме и климати и природа, но в най-скоро време ще ни се даде изосновно да разберем, че не е баш така! Дано обаче след това да си вземем поуки щото дотук не сме се поучили от ни една грешка която сме допуснали! И не стига това ами и ги повтаряме и потретваме и т.н.

34

Анонимен

преди 6 години

ес е труп отдавна

33

Анонимен

преди 6 години

не бе, не бе, ЕС не се разпада, разширява се, Русия се разпада

32

Анонимен

преди 6 години

Мирише на рашка хибридка

31

тежък русски махморл

преди 6 години

московски блянове!

30

Европейският съюз

преди 6 години

Европейският съюз да не е Съветския съюз ,че да се разпада. Европейският съюз е най-голямото политическо постижение на човечеството от както свят светува до наши дни. Европейският съюз е сложен жив организъм, който се развива и се променя. Това се случва в момента. Този тип съюзи е бъдещето на човечеството.

29

batmario

преди 6 години

И таз империя ши я опраим..

28

Циник

преди 6 години

Моли се Германия да не ритне камбаната!Защото тогава ще питаш къде акат гладните!Иначе голяма част от написаното е истина - на планета наближаваща 10 милиардно население с ограничени ресурси...все някога ще ги изчерпа...и тогава....

27

Тежък Сокол

преди 6 години

тези проекти трябва да носят единствено доходи само а държавата и народа ,без да се облагодеталствата частни лица ----------------------------------------28 Демонстрираш наивност до глупост, нищо идва 2 февруари 2018 , дано отрезнееш тогава

26

Анонимен

преди 6 години

Този ПИЧ е днешната о`ткачалка. Много е смешен с тези клишета.

25

Анонимен

преди 6 години

Че какво му е на Изтока, бе пич? Бил ли си някога там? Красиви жени, евтина и все още истинска храна, природа, евтина водка и много веселба. Питай някой чичка от тези, които навремето ходиха да бачкат на нефтените поляни! Не може да се сравни с вашата гурбетчийска ангария (изключвам тия, които са тесни специалисти или са мнного дълги години на Запад).

24

РБК37

преди 6 години

24С удоволствие и то само 10 % ще ми стигнат ,но нямам такваз възмоност ,а и кой мен ще ме допусне до "кокала с пържолата " дори и да имах такваз възможност . А това са проектите за държавата и не трябва да се допуска частни лица или частни фирми ,тези проекти трябва да носят единствено доходи само а държавата и народа ,без да се облагодеталствата частни лица .

23

Анонимен

преди 6 години

ЕС задържително ще се разпадне в тоя си вид не може да съществува, а защо икономиката на Германия е заисима от ЕС няма да се питаме. Oтидат ли си васалите и колониите на Бундестага Германия ритва камбаната. Кукловодите са наслагали навсякъде страхливи и глупави политици сал един Орбан нищо не може да направи

22

Ахам!

преди 6 години

Реакциите на пълна неадекватност и тотално изпр0стяване,които форумния неолиберален тролетариат демонстрира в последните седмици съвсем ясно потвърждават всички опасения на Бундесфера и Шпигел.

21

!

преди 6 години

До "Пича"Троловете са в главата ти ,това е изследване е правено не е от *** ,а специалисти работещи на пари не от Русия ,ама Мара си едно знае и само това си бара .

20

Тежък Сокол

преди 6 години

22 Защо не го вземеш индивидуално за тебе . Замини но на Изток , а не на Запад

19

Тежък Сокол

преди 6 години

А за Европа най-голямата опасност е мигрантският натиск. Европа е притегателна сила за народите на Африка и Азия и от там може да тръгнат десетки или дори стотици милиони и Европа да бъде задушена .

18

РБК37

преди 6 години

Еми щом ЕС ще се разпада ,а сурвините (газ,атом,нефт ...) то време е да напуснем ЕС и да строим Белене и Южен поток ,а то след време ще караме на *** и лампи газови .Време е най-накрая полтиците ни да вземат едно правилно решение за 28 години .

17

балама

преди 6 години

А, има ли сценарий, при който ислямистките ***, се въоръжават тайно от цру по пътя на наркотика от базата в "Бондстийл", Косово и превръщат Европа в Сирия и Ирак!?