56

Терористи на власт

преди 6 години

В лични и други документи внедряват вс е по жестоки тежко терористични съоръжения които позволяват обемен контрол над власт подставени.За пример Вижте Бойко Борисов който се следи през лични документи с цел ликвидация на народа БЪлгарски..Снабдени с лични карти със СПИН/AIDS activators развиват специфични нелечими СПИН подобни увреждания.Вижте притежатели на розови лични карти

55

ГАсете фаровете

преди 6 години

НАгли престъпници ползват власт подставени за все по жестоко вредни анти земни и античовешки мероприятия.Исключително жестоки вреди на земята нанасят с стотици милиони автомобили с режещи високовредни радиоактивни бели скенери маскирани като дневни фарове.Терористи на власт принудиха с полицейски рекет милиони водачи да увреждат тежко и завинаги земята с включени скенери и фарове денем и нощем.Чака се откат срещу вредителите

54

Анонимен

преди 6 години

Шестият вариант е дълбоко логичен и оптимален

53

Анонимен

преди 6 години

И к'во ша праим при такъв сценарии? Нек'ва идея ;-).

52

муспи

преди 6 години

Разпада на цивилизацията вече е приключил. Защо? Германското списание Шпител ну е в състояние и да намекне че всичките Пари, Правителства и Армии в света са еврейски, както и само свидетелства че и медиите. Това е крайната степен на падението, от тук нататък и самите хазари не знаят какво да искат. Настава царството на смъртта.

51

Анонимен

преди 6 години

Така наречената "човешка история" ,многократно е доказвала,че човешките стада,НАЙ-УБЕДЕНО не са вярвали,че някакво голямо събитие(обикновено рушително).НЯМА ДА СЕ СЛУЧИ,точно в навечерието на неговото "случване"!

50

Само СПОКО

преди 6 години

Германия нищо не може да моделира и прогнозира, защото е същество с животинска сила и мозък на дете и има уникалната способност да губи войни. Според някои други прогнози Китай няма да остави тази работа така и всеки десети европеец ще е женен за китайка. А възпитаните от Китайската компартия девойки са възпитани, образовани и работливи. Дано това да се случи и за мене да има една такава жена! Ха,Ха!

49

Анонимен

преди 6 години

TOI ES S TIQ ARABI ENI JIV NI UMREL KAT PESENTA NA SLAVI A USA SA UMRELI SAMODET GO NE ZNAQT SCHTOTO SA GLAMAVI

48

Веско

преди 6 години

Какво толкова моделират и прогнозират. Ако не знаят историята, калкулаторите поне могат да смятат. арабските страни са увеличили 10 пъти населението си за 50 години! И населяват нови територии без да имат и намерение да си променят навиците. Размножават се даже в движение. И прогресията не е аритметична. проста сметка е след 50 години какво ще населява територията.

47

хх

преди 6 години

ЕС е най-прекрасното място за живот, членството на България в ЕС е най-прекрасното нещо което се е случвало някога на България.

46

Анонимен

преди 6 години

SAVETSKIAT SAYUZ EVROPEISKIAT SAYUZ IMAT EDNI I SHI SAZDATELI OT KLANA ROTSCHILD SLED KATO RUSKIAT ZAR NIKOLAI NE PRIEMA OFERTATA NA ROTSCHID ZA PALEN KONTROL NA RUSKATA BANKA V ZAMIANA NA OPROSHAVANE NA ZENNI KNIJA TE MU SPRETVAT OKTOMVRIISKA REVOLUZIA A GERMANIA SI E TIHNA MARIONETKA OT 150 godini TAKAVA E I USA I ZELIAT EU TIHNA MARIONETKA PARITE BANKITE SA V TIAH

45

Анонимен

преди 6 години

Разпад на ЕС, колапс в САЩ... Сценариите за бъдещето на света...........................Създаване на нов съветски съюз, възкресяване на Ленин и Брежнев, Москва-река и Нева стават водка:)))))))))))))))))

44

нормален

преди 6 години

Мирише на рашка хибридка..........................................Интересно - откога Бундесвера са станали ***!?

43

Анонимен

преди 6 години

и в иркутск са разработили неколко варианта да преминат на настояшчая водка, но за сега са на бояршник ....

42

Анонимен

преди 6 години

тва е в необозримото бъдеще, а в насрояшчее, как говорит русские, предстои недопускане на россия и нейните спортисти на предстоящата зимна олимпиада в корея! това е главната новина в русския пичат сегодня!

41

лидер на доверие

преди 6 години

бойко е толкова харизматичен! вижте колко успешно посредничи на международно ниво и как всички единодушно го харесват! той ще обедини света с чара си и навсякъде ще настане стабилност и вечен мир!

40

кака Лара

преди 6 години

Каквото и да се случи с Европейския съюз за в бъдеще,сигурен съм че нашите крадливи управници ще останат в него докрай, за да могат да се възползуват до последно вличните им облагите от членството ни там и да продължават да пълнят офшорните си сметки с пари откраднати от Еврофондовете !

39

Анонимен

преди 6 години

демократите да отидат да измият чиниите в кварталната кръчма на някое провинциално градче и да се връщат да пишат превъзбудено по форума!разбирам демократите, които окрадаха и сега имат. Грам не разбирам само тези дето скачаха с двата пръста, бачкат за 500-1000лв (я има, я няма след сметки) и продължават да настояват, че живеят добре, защото карат 23 годишно бмв. Слепите прогледнаха, само ТЪПИТЕ НЕАмин

38

Анонимен

преди 6 години

Глобалното затопляне отшумя ли?!

37

Анонимен

преди 6 години

До Циники да ритне камбаната германия мен не *** храни така че.....плаши гаргите друг....