45

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 47Кои ВЕИ-та са руска собственост? Ония на Цветелина ли или на Прокопиев?

44

Анонимен

преди 6 години

ГЕРБ са ясни. По-забавни са подскоците на "патриотите", преди изборите и след като най-после докопаха парче от властта. :))))

43

Анонимен

преди 6 години

До ЕХОНаправиха си Фотоволтаици , ВЕЦ , БИОТЕЦ и Вятърни Генератори .ти май нещо си се пообъркал - ВЕИ-тата са руска собственост, ама са пропуснали да ти го напишат на листчето.

42

Анонимен

преди 6 години

До РУССКИЙ ОККУПАНТПреди 28 години оградата по границата бе само няколко реда обикновенна жицаверно ли бе ушaнко? И гърците и турците напирали да избягат в страната на бай Тошо, дето бензина бил 6ст, млякото 4ст и всички живеели весело и щастливо :)

41

ЕХО

преди 6 години

С парите от Оградата ГЕРБ си загради Реките и Планините и Полята .Направиха си Фотоволтаици , ВЕЦ , БИОТЕЦ и Вятърни Генератори .После приеха ЗАКОН с който ни задължиха да плащаме СКЪП ТОК .Това дори и в най-суровите години на Робовладелския Строй не се е случвало .Тогава поне си имал като роб право на Храна и Топлина и Стая .Изтощават ни бавно и ще ни вземат земята и жилищата от ГЕРБ . Вече не се пише за Престъпниците от Обира на Банкомата - Майка на единия е Шеф на ГЕРБ Перник .

40

Калеко Алеко

преди 6 години

До РУССКИЙ ОККУПАНТ ..... Преди 28 г., товарищ, България беше част от съвеЦкия концлагер в който се стреляше на месо по тези които искаха да го напуснат, за да отидат в свободния свят, сега България е част от този свободен свят, а в него не се стреля по хора, като по кучета. Ти затова по-добре си стой в Матушката си русь, там ще бъдеш надеждно защитен от "Врагът" който по презумпция дебне пред портата ти ... !!!

39

ДА, ТАКА Е...

преди 6 години

...за заловен нарушител при СОЦА-граничаря получаваше 3-дни отпуск!...за УБИТ нарушител------------------граничаря получаваше 10-дни отпуск!/...извода , оставям на вас ---КОЕ Е ПО ИЗГОДНО ЗА ТОГАВАШНИЯ ГРАНИЧАР /

38

ЗА РУСКИЯ ОКУПАНТ...

преди 6 години

...ЗАД ТЪНКАТА ТЕЛЕНА МРЕЖА ТОГАВА ---СТОЕШЕ АРМИЯ ОТ ГРАНИЧАРИ-УБИЙЦИ , НА НЕВИННИ ХОРА РАЗДЕЛЕНИ И ВКАРАНИ НАСИЛА В "КОНЦ-СОЦ-ЛАГЕРА"--СЪЗДАДЕН ОТ СССР!

37

ЗАЩО Е, ЙОНЧЕВА..

преди 6 години

..НЕ ПОКАЖЕ НА НАРОДА --РАЗХОДНИТЕ СИ ОРДЕРИ ОТ ЖУРНАЛИСТИЧЕСКИТЕ КОМАНДИРОВКИ В ЧУЖБИНА ...ПРАВЕНИ С НЕЙНИ ПАРИ!!!!/...И АКО Е ТАКА--ОТКЪДЕ ИДВА ФИНАНСИРАНЕТО Й.../

36

РУССКИЙ ОККУПАНТ

преди 6 години

Преди 28 години оградата по границата бе само няколко реда обикновенна жица и пиле не можеше да премине. А сега - ограда за милиони от които половината "усвоени" за лични нужди на суджукоядящите, и мигрантите минават като на първомайско шествие.Головодници !

35

А , СТИГА ,БЕ...

преди 6 години

...Я ДА СИ ПОКАЖЕ И ПРАШКИТЕ-ЧЕРВЕНИ , ПОДАРЕНИ И ОТ СЪРГЕЯ.....

34

Калеко Алеко

преди 6 години

Личи си, че на тая серГей и е бил гадже, явно още тогава не си е свършил добре работата и тя затова сега обикаля границата в търсене на мигранти .... !!!

33

Елена откри

преди 6 години

"топлата вода": всеизвестно е( скоро имаше снимки) как *** индивиди Със СТЪЛБИ прескачат границата между Сеута и Мароко( и падат на магистрала, не винаги оцеляват..) Но никой ИСПАНСКИ сенатор не прави филми за това колко е "некадърна" властта".Същото е и между САЩ и МЕКСИКО- стълбите са "помощно средство".( Ако започнат да разстрелват- тогава ще спрат.Но веднага БКП/БСП ще започне:"защо убивате горките бедни ***"- и Йончева ще направи филм за "НЕХУМАННОСТА' на управлящите ( от която и да

32

Анонимен

преди 6 години

Ало др.Йончева,защо не споделите на българския народ колко парички ви преведоха,когато сте била в Сомалия а,хората не са толкова късопаметни за каквито ги мятате в БСП,алчни ***..

31

News

преди 6 години

Junker nali vi dade 320 miliona euro za ogradka, pone edin doku film 20 min. otchitate za lubimia shengen...varnahte brakuvanite angliiski offshorni jeepki na Cameron?

30

Анонимен

преди 6 години

Границата е ясна- от едната страна имаме суджук, а от другата-кренвирши ама от най-калпавите

29

софиянец

преди 6 години

мдаа, утре от ОПГ-то на изгърбените ще текат жалки вопли, а най-смелият лидер ще бие код кафево в банкя...

28

Ел.Йончева-жалко е

преди 6 години

А бе тази Елена Йончева не беше ли любовницата на Станишко , който България изгони с камъни? Е сега тази ли ще дава посоката на България? Това ли са новите лица в БСП ? Смешно и жалко е...

27

Дечо

преди 6 години

Браво Елена! Направи партията на мутрите на пух и прах!

26

Подлога на Сергей

преди 6 години

От както Елена Йончева беше публична държанка и параван на серГЕЙ Станишев, думите и нямат никаква тежест.