17

Анонимен

преди 6 години

Нищо не са си връщали.Просто руснаците лъжеха, че градът е превзет, за да си дигат акциите.

16

ЕЛЕМЕНТАРНО Е...

преди 6 години

СТАТИЯТА Е ПОРЪЧАНА ОТ КОМУНИСТ.....ЗА ДА СЕ ПОДЧЕРТАЕ "НЕОБХОДИМОТО ПРИСЪСТВИЕ НА МОСКВА".....!

15

е тия

преди 6 години

До Анонимен 14Со рос, Дойче Веле и компания...

14

Анонимен

преди 6 години

В статията долавям възхищение от успехите на И.Д! Кой в същност поръчва подобни статии?

13

ЕЛЕМЕНТАРНО Е..

преди 6 години

ИДИЛ--ТРЯБВА ДА СА В СИРИЯ ...ЗА ДА НЕ ПАДНЕ АСАД И ЗА ДА МОГАТ РУСНАЦИТЕ ДА ИМАТ ПОВОД ДА СА ТАМ!АКО СЕ СВЪРШАТ ХОРАТА НА ИДИЛ---КАДИРОВ , ЩЕ ОСИГУРИ НОВИ ОТ БИВШИЯ СССР!Ама сте прости --НЕ СЕ ЛИ УСЕЩАТЕ....??!!!

12

кой плаща?

преди 6 години

Защо правите реклама на главорезите от ИД? Кой ви плаща за това?

11

гого

преди 6 години

dnes bg в стремежа си да угодничат срещу Асад да не се окажат медия на ИД Много доволно звучи статията че видиш ли режима пидчертавам режима в сирия загубил контрола.Нещо се кефят ба успехите на гкаворезите....лооошо

10

Анонимен

преди 6 години

Отново фалшива новина, браво днес.бг виждаме кой ви плаща. Новините винаги са в една насока и винаги срещу определени.

9

факти

преди 6 години

До Симеон ДимитровСъщия този измамник е бил в затвора в Сирия за криминално престъпление а после се представя като политически и англичаните го прибират и финансират за да им служи.И сега той пуска постоянно фалшиви новини.

8

Симеон Димитров

преди 6 години

Сирийския център за наблюдение на човешките права Рами Абделрахман не е директор, а самозванец. В т.н. "Обсерватория за наблюдение на човешките права" участва единствено той. Бивш десидент, който твърди че получавал сведенията си от опозиционни източници от 50 града. Т.е. този ***, противник на Асад имащ дребен бизнес в Лондон и живеещ в Ковънтри на практика не е ходил в Сирия от 17 години, но според западните марули бил достоверен източник. А колко от неговите информации се оказаха верни?

7

око

преди 6 години

Как така тая т.н. информация я няма в нито един сериозен нито руски нито запъден медиен ресурс? FAKE NEWS! Нали щяхте да се борите с фалша? Продължавате да публикувате измислиците на някъкъв лондонски блогър дето не е стъпвал в Сирия от 10г.Абу Кемал е в ръцете на Асад и от ИДИЛ няма и следа.Плаче им се на някои сирийци на саудитска издръжка че Асад си върна страната но това са фактите. Въпреки милиардите от залива,работата на ЦРУ,Ми-5 и дузина организации сунитите загубиха войната.Трябва и воля

6

Наблюдател

преди 6 години

Е колкава шепа хора са тези от ИД. Ако САЩ и Русия, или само САЩили само Русия не могат да ги смачкат,значи некой ни лъже.

5

Анонимен

преди 6 години

До чудоняма никаква мистерия, едните играят приятели на Асад, вторите са некви хибриди приятели на останалата част от Сирия, дето цапат паметниците с червена бузлуджанска боя и разни мишмаш "руни, свастики, циoнисти, комунисти" и тн провокативен арсенал за трениране на протестни ноти преди още асан да качи спрея в тъмното по баиря

4

Анонимен

преди 6 години

До ЧудоКакво се питаш, какво се чудиш, че то си е ясно - медиите са на страната на САЩ.

3

Ирник

преди 6 години

Поредният потурнак и безродник се изказва с *** главата.

2

ГАДОРЯН

преди 6 години

Хаха. Таман ще има по кого да пуцат рашките. А те това го могат. Много *** ще идат при ***. Крайно време е да изпробват и танковете роботи. Направо брадатковците не мога ги мисля.

1

чудо

преди 6 години

Странно е че някой медии пускат репортажи само когото ИД направи нещо,а когато Сирийската армия и ВКС на Русия освободят някой град от терористите няма нищо,пълно мълчание!?да се пита човек на коя страна са някой?