37

сезирай прокурора

преди 6 години

До редактораНомер 19 популяризира и подкрепя тероризма! Това е опасна терористична пропаганда! Очаквам адекватна реакция!

36

Пучдемон

преди 6 години

До АнонименВ Сирия няма опозиция. Всеки въоръжен, който е дръзнал да смени законната власт е терорист и ако не го убият го онодат в затвора.

35

Боби

преди 6 години

До Анонимен 33До всички дето говорите за болници при ИД При радикалните ислямисти са забранени всякакви плътски докосвания и прочиеЗа това радикален мюсюлманин с медицинско образование ... магарета в космоса по вероятно ще пратят.Болниците там са просто места където по най примитивен начин вадят куршуми и осколки и да направят някоя ампутация на поразен от болест крайник А училища няма корана се зазубря още от най малка възраст в джамиите

34

Морски

преди 6 години

Русия удря точно където трябва - по главорезите от ИДИЛ,затова прочисти цялата територия на Сирия само за две години.Болници и училища бомбардират само САЩ и НАТО - това им е специалитета.

33

Анонимен

преди 6 години

Русия бомбандира училища и болници на опозицията в Сирия. По позиции на Идил удря от време на време там където идилци са нагъзили Асад.

32

Анонимен

преди 6 години

Откакто Русия запука ИДИЛ в Сирия, териториите и взеха да се свиват навсякъде. САЩ пренасчват бойците на ИДИЛ отвсякъде към Сирия с цел да удължат още малко източването на безплатния за тях сирийски нефт. Това доведе до рязко намаляне на бойците им из всички подконтролни региони и от там до резкия спад на териториите, контролирани от тях. Руснаците избиват ИДИЛ ефективно и ефтино. докато САЩ ги развъждаше с пари на американския и европейски данъкоплатец.

31

Анонимен

преди 6 години

Колко изкривен може да е един журналист, който нарича "режим" силите, които се борят срещу ядящите сърца и дробове? Колко изкривен може да е някой, който нарича "режим" хора, отмъщаваши си за обезглавените си 10 годишни момченца и обезчестените си и продадени в робство 10 годишни момиченца? Някой има ли определение за такъв "журналист"? Аз лично имам няколко...

30

Анонимен

преди 6 години

Мачкай Вова гадовете!

29

Анонимен

преди 6 години

Русия така и не удари както трябва ИДИЛ. Воюва срещу опозиционните на Асад сили, които воюват и срещу ИД. А ИД както знаем я създадоха обучените в СССР и Русия офицери на Садам а я въоръжават с руско оръжие. Един от лидерите й е бившият командир на ОМОНв Киргизия

28

Анонимен

преди 6 години

тръмп и Путин са се деговорили 2

27

Анонимен

преди 6 години

ИД, тоест САЩ са мазохисти. Те обичат да удължават агонията си. А Владимир е търпелив и ще ги черпи с бомби до последната ***.

26

Анонимен

преди 6 години

До 25...наистина си много ***

25

Анонимен

преди 6 години

Путин е бесен, че не успяха да вземат града преди срещата с Тръмп.Сега тази среща се обезсмисли и в руската преса заглавието е:"Путин: Виновните за провалянето на срещата с Тръмп ще бъдат наказани"Руснаците в Сирия буксуват.Когато се справят с ИД ще са толкова обезкървени, че няма да имат сили да застанат срещу кюрдите.

24

Анонимен

преди 6 години

Между кюрди и идилци не се водят бойни действия. Сащ пазят силите на идил за да могат да продължат войната срещу асад.

23

Анонимен

преди 6 години

Американската групировка ИДИЛ остави на сащ всички петролни полета без бой, дори не ги запалиха при отстъпления както правеха преди срещу асад... целта на сащ и идил е да прогонят асад от абу камал и той да бъде взет от кюрдите, но американо-джихадисткият съюз ще се провали.

22

Анонимен

преди 6 години

От материалът не става ясно колко груз 200 е заминал към великата руска земя. Доколкото имам информация, напоследък във войната участват изключително руски наемници от частната руска армия Вагнер, тъй като армията на Асад се е разбягала като пилци, а Хизбулах и иранците са заети да се бият със силите на арабската коалиция водена от Саудитска Арабия.

21

Анонимен

преди 6 години

Халифата показа няколко руски трупа русия не показа нищо от превзетия- Ал -Бумакал --дори името са го написали грешно от ТАСС -- толкова е падал явно

20

Щирлиц

преди 6 години

Силите на режима-това е редовната сирийска армия.Терористичен режим са всички "умерени"опозиции в Сирия-т.е терористи по западен образец.Стига писахте небивалици,другарки жжжурналистки.

19

Анонимен

преди 6 години

Той не е падал та да си го връщат просто халифадците изтребиха няколко руски войници на близо ---и онези в истериятаси да се правят на велики а и от боряшника збъркаха реалното с пожелателното --

18

Анонимен

преди 6 години

Все тая - ИД днес са бледа сянка на това, което бяха преди години. След още няколко години вече няма дори да съществуват повече.