134

до 150

преди 6 години

Ясно, част си от 80те процента, болшинство си, ака болшевик

133

ОХЛЮВ

преди 6 години

ДОЛУ БОРИСОВ И ШАЙКАТА МУ

132

До Ню Йоркърчето

преди 6 години

Не че трябва да ти обяснявам, понеже ти много знаеш, но за Бсп съм гласувал единствено За Радев, нищо общо нямам с Бсп но такива плоски коментари като твоите натоварват атмосферата!

131

до 141

преди 6 години

Няма да ти дадат виза, иначе ще ти платя билета да дойдеш тук да ти шибна 2 шамара да се нормализираш

130

Анонимен

преди 6 години

До От Ню Йорксамият факт, че държиш да ни кажеш, че си "от" ню йорк показва какъв *** комплексиран си..

129

Анонимен

преди 6 години

Какъв ти нападател ? С патравите Х образни ноги ,подтичващ в свински тръст .То, дето психически ударен главата ,та Господ и в краката го създал дефектен .

128

123123

преди 6 години

До 123123 140не си от най-умните, нямаше нужда да използваш моя ник, така не мога да се обърна към теб директно. там в ню норк кльопат ли те или очевидно не и затова разпускаш в днес.бг

127

Анонимен

преди 6 години

Тия двамата,дето са застанали между снимките на революционерите на какви се правят?Ние още помним бунтовете през 2013 г.когато тоя в дясно така се изплаши,че вдигна кръвно и подаде оставка.Тия ли ще ми се правят на герои и ще се сравняват с патриотите на снимката.

126

От Ню Йорк

преди 6 години

Много червен матрял в тая джунгла бе, лош матрял, ай целувайте ръка на Гергов, че тая ръка ще ви храни

125

До Ню йоркърчето

преди 6 години

Мише, ами ти новините само по празниците ли ги следиш бе момче/момиче? Та Нинова е единствената дето имА топки да отсвири Гергов, та дори си плаща вече два пъти със катастрофи по този повод, а ти кой беше?

124

ДО От Ню Йорк

преди 6 години

Хайде марш в петата стая на третия етаж вляво да смениш памперса на дъртата *** че и е изпуснал отходния клапан.

123

123123

преди 6 години

С панелкаджии от Люлин, гласували за радев, 80 процентни ивохристовци не разговарям, сори

122

окок

преди 6 години

До хахахакой е правилния самолет според теб?

121

хахаха

преди 6 години

Грипените срещу тиквите - ще спечелят тиквите, защото са здраво стъпили на земята! Докато грипените падат, падат, пааааадаааат....

120

До 120

преди 6 години

По причина,че разбира най-много от тази материя,за разлика от тиквите,които разсъждавеат по темата и кйоито лобират за американски самолети.Дори посланика на САЩ ни суветваше с доста твърд тоин кои самолети да изберем.Нещо не си наясно ли,или си от лобистите на USA?

119

до 131

преди 6 години

Въх, Радев да не те погали по главата, кутренце любезно, мило и нахиленко, май се изпусна, много четки му слагаш на Радев, Деса да не ти издере очите, внимавай

118

Хитър Петър

преди 6 години

Аз съм си най-добре. Не гласувам за никой и се наслаждавам на провалите им.

117

123123

преди 6 години

До От Ню Йорктоест, ти си фен на герб, така ли? ако наистина си в щатите, ти си от на-долната категория заминали навън - хем си се чупил, хем искаш България да се командрисва от мутри и комунисти... ментално увреден ли си или си мутра и ти?

116

прав си е Ивчо

преди 6 години

До до 106Не лъже.***...са не само управляващште и техните протежета,но и останалия бо..ук,който не прави нищо за смяна на статуквото.

115

До 126

преди 6 години

Да не искаш да кажеш,че 20-те процента за които говори Иво Христов са фенове на Цецка Цачева?Ха,ха,ха.Те и в собнственото и село не гласуваха за нея,та камо ли интелектуалния елит да я припознае.Иначе,20% може и да са гласували,но те са администрацията на ГЕРБ,която много я е страх да не изпадне от хранилката.