214

кака Гена

преди 6 години

защото нямате капацитет за тях.Сега главния ви приоритет е отклоняване навниманието и новата ви ниша за облагодетелстване - Западните балкани.Явно келепира ще да е голям. Бойко не се залавя за нещо от което няма келепир.

213

кака Гена

преди 6 години

А не на измисления такъв Б.Б.Кой си ти да критикуваш президента ни? Виедвамцата с началника си започнахте омаскаряването на президента,още преди да бе встъпилв длъжност. На това се казва злоба и завист!Зависта и на двамата ви към президента е ваше приоритетно качество.Страната ни ще е легитимирана много по-добре,ако е с мощна икономика,народа благоденства,има нормално здравеопазване(вкл. за безработните) и отлично образование,без помощиот ЕС. Това обаче не са вашите приоритети,

212

кака Гена

преди 6 години

Вече е вън от съмнение,че Цв.Цв. е бавно развиващ се. Държавата не е футболен отбор,драги! Видно е голямото ви желание да сте футболисти с Б.Б. Вървете и се развивайте там! Белким стигнете до Mundial.Хората ги не щат за вътрешни лидери,те се засилиха да стават Балкански такива. Явно откриха нова ниша да си пълнят джобовете.Кой си ти бе,Цв.Цв? Без Б.Б си никой! Ще си играете на центр.нападател...глава..наци.Физкултурнико-редник,ти си длъжен само да козируваш само на истинския генерал.

211

Анонимен

преди 6 години

Уплашени са, че губят подкрепа, задава се председателството, с което трудно ще се справят, а и няма да могат да изпълнят поръчката за Западните Балкани, защото ако ние сме просТи, сърбите не са и не искат да станат член на НАТО. А и страната се тресе отвътре ежедневно от скандали и несправедливост и не се знае докога ще удържат. Те това е положението!

210

Анонимен

преди 6 години

Много искам г-н Цветанов да ни обясни СРЕЩУ КОГО са тръгнали с център нападателя, за да им е нужна тази мощна подкрепа? КОЙ е противника, господа? За мен, войната ви с вятърни мелници не е национална кауза и можете да си я водите сами, щом не искате да си пиете хапчетата срещу страх.

209

boyko.uzunov

преди 6 години

Ще ви подкрепим , но да влезнете по -бързо в затвора , където ви е мястото с център -нападателят!

208

глас от Банкя

преди 6 години

Вие сте прости и аз съм *** , затова се разбираме Бибитко Суджуков

207

Българин

преди 6 години

Първо 80% процента от населението с капацитет на загубила се кокошка забрави че и двамата по горе са синове на комунистическият апарат от прислужващо ниво..*** с мераци..единят с баща шовьор на шефа на дс с другият баща шеф в пожарната , и двамата в комунистическата система...единият забеавил да си върне и комунистическата книжка...направен генерал от Ахмед Доган...а за золумите им да не говорим ....няма толкова време..

206

Анонимен

преди 6 години

Няма кой друг, освен Борисов, да е премиер в този момент.Той поне се справя с проблемите и търси добри решения за всички.Защо не кажете кой е по-подходящ от него ...?Защото няма кой да предложите, руски троллове.

205

Тинев

преди 6 години

След като лицемерите и парвенютата окупираха властта:Господа управляващи, с модела си на управление, сринахте моралните устои на хората. Сринахте образователната система и сега простотията се толерира. Превърнахме се в оскотял и необразован народ.Издигнахте в култ пошлостта, парвеньощината , лицемерието, измамата. Какво мислите, като запалите една свещ при попа, олигавите ръката му и сте отново чисти?Лошото е, че ВИЕ управляващи, докарахте младежта до безнравствие и идиотизъм.Много малко са изключенията.За вас неграмотността е предимство, защото простака лесно се манипулира.

204

Анонимен

преди 6 години

Лошо! Тия кавали са с манталитет на квартални футболисти. Не че не го знаехме, ама все разчитахме малко да се поочукат, но не би...

203

Joni

преди 6 години

Centralniqt napadatel e lo6o kontuzen I e za smqna za dobroto na naroda e.Ne moge podarena duspa ot sadqta da vkara .Naroda go plue toi misli, che dagd go vali .Iskate stabilnost za predstavitelstvoto na EC v Sofiq ,balg. narod e nai beden v EC I se upravlqva ot mafiq s partiq I dargava.Kakvo 6te stane ako naroda re6i togava da tarsi spravedlivost na ulicata sled qnuari 2018?Svalihte lihvite po depoziti I krediti tova e dobar his vdignahte stroitelstvoto I ot tam rastega s parite po-depozoti

202

Анонимен

преди 6 години

До Калоян Калоянчо, бяби нал ти рекох от тоз суджук да не кусаш, че го вардим за магнолията. Да я наторим с него. Че някъв чапкънин я преп.кал. И тя взела да съхне. Остави се, ами и опашката на Тиквата взела дя вехне. Добре че в Симитли слагат опашки на Тиквата. *** те са само изотзад и временно.

201

СУДЖУЦИ

преди 6 години

ГЕРБ СА ОБХВАНАЛИ СТРАНАТА КАТО ОТРОВНА ПЛЕСЕН.

200

Анонимен

преди 6 години

Този Калоян на кой гербарски клон е кацнал като лешояд?

199

Калоян

преди 6 години

До ха-ха-ха.Не ХАХУ,от Пловдив съм!И вместо да изпадаш в несвяст от злоба и мързел,и да ставаш дебилен,може да се поинтересуваш да поразпиташ дали е така или не!Какво ми се пениш в нета, бачкай.А с 40 000 на година доста неща се правят,и в семейството като работят всички ,още повече се прави.На теб кой ти е виновен,че СИ СМОТАН?

198

Анонимен

преди 6 години

На всички креатури на мутренската държава Радев им е крив, защото е класа! Как да го сравняваш с "генерала", на когото пагоните му ги сложи Доган. Затова и една дума не обелва срещу него и дебелия Бебчо. Радев е умен, силен и далновиден човек. И честен българин, без заигравки и чакане някой да го погали по главата. Затова продажното статукво реве!

197

Анонимен

преди 6 години

Скоро ще направим с герп това, което ЦСКА направи с делиорманското отборче на олигарха Домус..ага миналата седмица, бой на техен терен, нали и цвъки говори точно за футбол

196

Анонимен

преди 6 години

До Хитър ПетърПиташ как откраднал парите от КТБ.Ами много просто :съюзи се с ДПС /Пеевски/ и номера си го изиграха перфектно.Медиите негови,прокуратура негова,държ администрация негова,шеф на БНБ негов човек - елементарно Уотсън!!!!! И сега си въртят игрите с Пеевски но това е обществена тайна -всички знаят но никой не смее да го каже на глас,както всички знаят че е бивш мафиот но не смеят да го изрекат на глас.ОБЩЕСТВЕНА ТАЙНА !!!!!!!

195

Анонимен

преди 6 години

Герберастията убива бързо и сигурно. Каква е разликата с комОнизамът, никаква. Една партия, един вожда, шепа крадци около него на които се подхвърля част от заграбеното, купени медии и безлични журналисти. И за съжаление в ГЕРБ има повече БеКаПейци отколкото в БСП.Как да се върви напред с хора завършили РАБФАК, ВИФ, школи, без език и обща култура. Някаква разлика с времето на Бай Тошо?Целуваш ли на Падишаха шлифера, славиш ли го, получаваш трохи от пицата за сметка на обедняващият народ.