29

хахахаха

преди 6 години

Има поговорка ,че пред фактите и олимпийските богове мълчат.Чудя се вие отричате факта ,че Херцог Марлборо е Херцог?Или ,че тогава Британската Империя е Британска Империя?

28

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 24Тогава да не си препарил в Египед и пирамидите и музея с Тутанкамон например!!!!

27

Анонимен

преди 6 години

Ха-ха-ха.....НИКОГА НЯМА ДА СЕ СЪГЛАСИМ НА ТАКАВА ТРАКТОВКА! Всъщност, първо да ни обясни какви са "завоеванията"!!! Триполовите, силиконовите безмозъчни кукли, цветните революции и убийствата на милиони невинни хора, бежанските вълни и пълната бъркотия, подчинението на един вкус в културата,приличащ на холивудска боза, неизброимите скандали и компромати...ТОВА ЛИ СА ВИ ЗАВОЕВАНИЯТА????И моля ви, не бъркайте "завоеванията" с техническия прогрес, който исторически си върви още от Ноевия ковчег!!

26

Герчо с тамбурата

преди 6 години

Радев,малко си чел.Демокрацията не е обществена Формация, а е черта,едно от качествата на формацията,затова тя е толкова вида, колкото вида са и формациите.Не формацията носи качеството ,,демокрация, а демокрацията носи качествата на Формацията.Каквато е формацията,с такива качества е и придружаващата е ,,димукрация,,Е, ти какво очакваш от днешната демокрация, която придружава капиталистическата формация-експлоатация, кражби,убийства,войни.носи всичко онова,което е характерно за капитала.

25

от 25

преди 6 години

Да не забравя и перуката зад океана!Вие сте си от онази каста дето се се кланя на кумири!Още там трябваше да спра разговора!Колкото пъти говоря с хора заставащи силно зад демокрацията и капитала ,никога не получавам нещо аргументирано или смислено ,а дори и най-простите хора защитници на социализма имат интелект,образование и мъдрост.

24

до 24

преди 6 години

Прав си сега се кланяме пред силиконови кукли ,храма на бит-коинтите и други виртуални успехи ,без реално покритие!

23

Анонимен

преди 6 години

И все пак демокрацията е за предпочитане, пред кланянето пред мумии в мавзолеи.

22

до 23

преди 6 години

Херцог Марлборо Уинстън Чърчил потомствен наследник на Британския Престол!Прав си "демокрация" ще да е!

21

"-"

преди 6 години

Радев: Завоеванията на съвременния свят се дължат на демокрацията!----"Демокрацията е най-лошата форма на управление, но друга, по-добра все още не е измислена". - Уинстън Чърчил

20

до 18

преди 6 години

Аз лично ще поспоря с теб ,че за едното са виновни Японските Милитаристи ,втория и Третия Райх ,а за другото ПРЦ или Народна Република Китай ,а тя е комунистическа като управление.Точно тук, пък не те знам какво точно си прокопсал от капитализма.Мисля ,че съм виждал 3-4 автомобила произведени в Детроит,за телевизор задачата е сложна.

19

Анонимен

преди 6 години

Какви толкова завоевания има демокрацията, че не разбрах? Нима стотиците хиляди убити невинни не бяха "в името на демокрацията"? Безнаказаността, *** и много други завоевания са плод на тази демокрация. Аз такива завоевания не признавам и не желая!

18

PD

преди 6 години

Колко празни думи, мечти и пожелания. Завоеанията са на завоювалите ги. А се е случило, защото силата е била с тях. Днес няма завоевания а само илюзии. И ще се размият, когато дойде новата вълна завоеватели. Зад празните илюзии, няма сила, която да ги отстоява. Така безславно ще си замине и илюзията, която днес е известна като демокрация. Защото отдавна народа не е силата зад тази форма на управление.

17

Анонимен

преди 6 години

До Комунист 12 Кои завоевания бе ахм..к ? Всичко което ни заобикаля и ползваме в ежедневието е дошло от капитализма. Като почниш от е.. ток утелефона ,колите, телевизора , интернет и смартфона.Че даже и четката за зъби. От соца ни останаха манифестациите и светлото бъдеще.Леле колко си грозен! Дали нямаш *** ?

16

Анонимен

преди 6 години

Ама и вие.. Какво очаквате да каже възпитаникът на хамериканското военновъздушно колежче. Там от ден първи са му набивали у главата пидерските глупости за демокрация, вместо да ни говори за Защитата на Отечеството е върховен дълг и чест за всеки български гражданин., човекът ви успива, колко демократични тераси за скачане има по панелките в колонията.

15

Герчо с тамбурата

преди 6 години

Радев,горчиво се лъжеш,завоеванията на съвременния свят се дължат на възникналите социалистически държави,като се започне от Октомврийската революция и СССР ,та до наши дни! Помисли малко и кажи какво създадоха оцелелите до наши дни капиталистически общества!Ще им броиш и войните и реките от кръв, пролята от тях.

14

Анонимен

преди 6 години

Ей, тия дето го избрахте, много бързо почнахте да го плювате бе. А не така.Тя, демокрацията ви е гнусна дума, ама по-спокойно.

13

Анонимен

преди 6 години

След като завоеванията се дължат на избори и демокрация защо се води по акъла на К*рнелия и се занимава с глупости! Хората ясно са си направили избора и той трябва да се уважава!

12

Така е

преди 6 години

Радев изигра Нинова и Решетников , така както Тръмп изигра Путин. А инача Радев си е демократ по рождение.И така трябва да бъде. Комунист няма място за президент в европейска България.Така ли е ? Така е ...!

11

Рогчо

преди 6 години

Дрън -Дрън, та пляс!

10

2% определят всичко

преди 6 години

Не стана ли ясно, че "демокрация" в модерния свят, а и в античния значи само една - богатия поръчва музиката. Ако викаш на демокрация, правото да се изпикая до мнякой музей и да не ме спуйа от бой после милицията, да ти имам свободите.