49

Анонимен

преди 6 години

Не осъзнава ли електората, че приказките за демокрация са същата фалшива плоча като приказките за комунизма?

48

Анонимен

преди 6 години

Ама чакайте... нали уж руския комунизъм беше най-велик според аналоговия радев .?!Тоя съвсем не знае какво говори ;)

47

Да, ама

преди 6 години

на другарката Нинова демокрацията ѝ отне много. Трябва повечко координация!

46

АФУЗ АЛИ

преди 6 години

Господин Радев, ти нямаш ли съветник повъпроси,които са от областа на Философияга,какъвто е този в тази статия.Вие не сте чели 14 тезис на най-големия ум на земята за производството,а отиваш да вземаш отношение по него и сега виж какво стана.Бих ви посъветвал да направиш една среща по този въпрос с известния вам наш университетски преподавател Евгени Гиндев,той ще ви обясни,, къде е заровено кучето,,Асъветника ви по ,,философия,, сега, го освободете.

45

до Циник

преди 6 години

Дания не беше ли Монархия?А Германия Федерация?Най добрата форма е друга ,но е забранена към момента!Който Разбрал ...Разбрал!

44

Анонимен

преди 6 години

Хахахаха,тоя отрече комунизма и социализма а па другарката Корна Костова слага цветя на гроба на Тодар и вика"няма да позволим годините между 1944-1989 година да бъдат обявени за лоши за България",тц,тц,тц,!

43

Бацката

преди 6 години

А бре Румене...ората не искат демокрация...искат Путин. Ти забрави ли какво ти хортува Решетников?

42

Циник до 35

преди 6 години

Обяснил съм - ти не четеш внимателно!Не бъркай демокрацията - с уродливата и имитация !В Дания - демокрацията е "по-демокрация"Народния им фонд е вече 1 ТРИЛИОН ДОЛАРА!За НАРОДА! НЕ ЗА ГЕРГОВЦИ...ОВЧАРОВЦИ...НИНОВКИ...И ДРУГИ ПОСТКОМУНИСТИЧЕСКИ ОГРИЗКИ!!НАРОДА ИЗБИРА!В Германия и останалите страни от ЕС вместо народа - избират шепа бюрократи от Берлин , и Брюксел!Който разбрал...разбрал!

41

Джъстиса

преди 6 години

НЕ Радев!Дължи се на Божията благодат и на свестните хора, които вършат правдата.Не се дължи на измамници!

40

шматка

преди 6 години

Този "светъл лъч" как добре се вписа в статуквото.Опитоми се като панаирджийска мечка.Излявленията с всеки ден се доближават до тези на Плювналиев

39

Анонимен

преди 6 години

Радев, не може така.Днес причини поне два инфаркта на червени бабички.Каква демокрация бре?! Те те избраха да хвалиш комунизма, а ти премина на другия бряг.

38

Вярвате ли им ?

преди 6 години

Те самите не си вярват на нито една дума казана от тях !

37

Анонимен

преди 6 години

МЕСни избори !Суджук,кебапче,кървавица!

36

Анонимен

преди 6 години

Къде тва, чи дан изтървъ рейса за селу?

35

Анонимен

преди 6 години

Радев се върна от щатите и започна да дрънка глупости.Къде отиде старият Радев, май са го подменили с някой рептил !

34

Анонимен

преди 6 години

До *** 33Правилно бе "***".....прав си....ама действително си е ИДЕЯ!!! То и комунизма си е идея, даже по-хубава от демокрацията.....ВЪПРОСА Е В ИЗПЪЛНЕНИЕТО!!!! И все пак не съм много сигурен, че "демокрацията" е най-хубавата идея. Ако си чел за първото и приложение, в Гърция, там управлението е било на малцинството над мнозинството! А сега какво е? Народите "управляват"!!?? Е, вижда се как управляват, всеки по своему! ЗАТОВА И БЪРКОТИЯТА Е ТОТАЛНА!!!

33

до Циник

преди 6 години

И кое и е хубавото?Властта и политиката се определят от средното К.И. вместо да го определят тези с повече К.И.Този с по-добри рекламни трикове реално става лидер.Да не говорим ,че приемствеността се губи и политиката може да се сменя на всеки 4 години из основи.

32

До 33

преди 6 години

В скандинавските страни е по-скоро социализъм ако нямаш нищо против. Особено Норвегия.

31

Циник

преди 6 години

Демокрацията като идея - е най-доброто нещо измислено досега!Но както и преди - виждам, повечето юзъри не правят разлика между идеята - и извращението и!Сещам се за Швейцария...и можеби скандинавските страни където демокрацията функционира. В останалата част от света - или въобще я няма ( алахогъзните и африкански държави Китай Северна Корея...и прочие) или като в Германия - е изродена имитация

30

до 30

преди 6 години

ЕгипеТ ,аз какво си губя времето тук е въпроса?