72

снимката

преди 6 години

Отвратително!!!

71

бай иван

преди 6 години

Влезем ли в еврозоната случаи като КТБ (според мен) ще отидат в историята. Ще лъсне и реалното състояние на банките в страната.

70

Анонимен

преди 6 години

Баце е най-готов,след 10 години краденеееее.

69

шегички

преди 6 години

"Кога ща влезем в еврозоната?"- пошегува се другаря Борисов, от българския филиал на Интернационала. "Готови сте за еврозоната!" - пошегува се и другаря Юнкер, Генсек на брюкселския Интернационал.

68

Коце кмета

преди 6 години

Ако подминем двамата пeдaли на снимката, нещата с икономиката никак не са добре. С помощта на руските учени Нагласенко и Натъкменко замазват нещата, ама витрините по улицата друго говорят. Цените растат, а много магазини затварят. Всички вкарват пари в банките въпреки ниските лихви, а въпреки свитото кредитиране банките печелят. Статистиката е за домакинствата, ама никой не иска да каже как е при фирмите, там е страшно.

67

Анонимен

преди 6 години

Каквото и да си говорим,винаги става дума за пари.За много пари!

66

Анонимен

преди 6 години

Ама ние НЕ ИСКАМЕ в Еврозоната, А ИСКАМЕ в Шенген-зоната!!!

65

Анонимен

преди 6 години

Само сме за еврозоната докато дучо лудия и тем подобни се разхождат с хора в системата няма да се оправим боико срам корумпирани има 20 години ли ще ги търпим из градове като ловеч на нас обикновенните ни писна от такива като тоя

64

Анонимен

преди 6 години

Интересно защо не съм видял никога Орбан да се държи така унизително и като лека жена пред Юнкер.

63

Анонимен

преди 6 години

В Полша, Румъния, Унгария, Чехия, Словакия еврото не е въведено! Само във верните *** Литва.

62

Анонимен

преди 6 години

Ако беше хубаво с еврото, първи щеше да го въведе Орбан от бившия соц Но той е умен държавник. Какво Унгария не отговаря ли на критериите, или клатят само баламурниците.

61

Анонимен

преди 6 години

Бойко се държи навън на двора като най долното псе. Но такива угоднически по-мия-ри никога няма да ги пуснат вътре.

60

До 42

преди 6 години

Защо не помислиш, коя е причината да показват отношение? Защото е безропотен слуга, изпълняващ всичко, независимо, че е във вреда на България. Защо никой ме му търси сметка, защо сме винаги най-бедни, умиращи, болни, изчезващи? Нима не виждат и не знаят за разрухата и корупцията която Сикаджията ни натресе, за изнесените милиарди и купуваните избори? Добре, че Хамериканците му конфискуваха 3 милиарда в Деалуеър, офшорен щат на САЩ. Ще пукне от яд, ето защо изглежда зле но си трае, нема как.

59

конграчулейшънс

преди 6 години

Конграчулейшънс, другарю Борисов! Колкото повече те потупват по рамото, Борисов, толкова по-дълбоко те забиват в земята!

58

Анонимен

преди 6 години

Кмета на Симитли не ревнува ли?

57

Анонимен

преди 6 години

Тия двамата на снимката няма ли да се вземат, щом се обичат толкоз? И без това мъжките гей сватби са много модерни в Евросъюза

56

Анонимен

преди 6 години

Тоя като му гледам поведението да не бара момченца ?

55

Бай Хой

преди 6 години

Пак простите бгта се правят на специалисти наи-малкото като се въведе еврото няма да се губят пари за обмяна на валута при внасяне и изнасяне на стоки представете си колко милиони са това годишно.Като отидете да теглите кредит от банката ще е с много по-ниска лихва. За съжаление никога няма да ни приемат в евро зоната понеже си имат достатъчно бедняци за изхранване и в момента

54

Митев

преди 6 години

Anonymous!!__Наистина каква ли е ползата пък от такива , като теб?

53

до 40

преди 6 години

Това е чужда валута за страните които не са членки на ЕС. България до колкото се сещам е част от ЕС! Аз я приемам като наша валута, отделно от това левЪт е фиксиран спрямо еврото. Имотите отдавна се плащат в Евро и още хиляди стоки на нашия пазар произведени в ЕС се превалутират излишно в лева. Туристите са основно от Европа и идват с Евро в джоба. Българите работещи в Европа и пътуващи или почиващи там, също и тези които правят бизнес със страни членки на ЕС се разплащат в Евро. Това стига ли?