132

Анонимен

преди 6 години

ГОТОВИ СМЕ .8лв месото в Европа 4евро кво сакате още

131

!!!!!!!!!!!

преди 6 години

Za da sme bigati trqbva da sme kato UK i USA. Ne kato prestupnost.

130

Анонимен

преди 6 години

"Най-бедната държава в ЕС сте, сега като влезете в Еврозоната ставате още по-бедни."Това казва масонът-сатанист Юнкер,пък вие се радвайте - ***, заслужавате си съдбата.

129

Анонимен

преди 6 години

Баце сигурно се е разтекъл като масло на тиган от тия хвалби. Нали той за това съществува, да го пипат папи по главата и господарите му да го потупват по рамото.

128

Анонимен

преди 6 години

мили съграждани свикнали сме да критикуваме. Живота ни го налага и стандарта ни. Нека бъдем интелигентни и да изразяваме градивна критика, която може да доведе до нещо.

127

Анонимен

преди 6 години

До Анонименda gotovi sme , poneje vseki germanec dalji po 50 000 evro na svetovnata banka a nie samo po 5 000 , kak nqma da sme gotovi , posle dalga nali shte e obsht za vsichki strani

126

Кико

преди 6 години

Еврозоната САМО с референдум!

125

Анонимен

преди 6 години

Ами ще ни вземат париците и ще хапнем дръвцето! Англия бяга от ЕС за да си спаси суверенитета и парите а ние се врем! При балон последните са винаги прецакани! А ЕС е есин голям балон!

124

Анонимен

преди 6 години

Тези двамата ми напомнят на бай Тошо и Леонид Брежнев преди момента на страстна целувка.....

123

Анонимен

преди 6 години

До То6125 Време е,да вдигне стандарта и да престанем да назначаваме на работа сърби,македонци,молдовци,украинци и руснаци.Първо българите,защото те се отправят към Терминал 2.

122

Анонимен

преди 6 години

До ognyanz126 Ти,като си толкова подготвен,защо тъпчиш все на едно място и хейтърстваш?Всеки е бил нещо преди,много велики хора са миели чинии,преди да се реализират.Борисов има недостатъци,но се учи и последователно достига своите цели.Да,охранител,пожарникарска школа,но и секретар на МВР,два пъти кмет на София,премиер,вече четвърти мандат,избиран пряко.Награждаван е многократно от западните служби за сигурност.Камънистите от БСП,като нямате платформа,хвърляте кал по политическия си противник.

121

ognyanz

преди 6 години

Като ги гледам на снимката, се чудя кого да съжалявам повече. Нашият има оправданието, че е бивш полицай и охранител с пожарникарско образование. Това му е нивото. Но този възрастен човек, дето му се е метнал на врата, не чувства ли че става смешен? Та дори Тодор Живков и Брежнев не се прегръщаха така. Това ли е европейският политик?

120

То6

преди 6 години

Е, щом ни хвалят знаци сме много добре. Само ,че попитаха ли обикновените хора как живеят.

119

amonimen

преди 6 години

kala6nika e u doma imam patroni da izbiq celiq svqt da misli toq koito vliza v balgariq

118

Бандит

преди 6 години

Народе,затягай колана .....

117

Анонимен

преди 6 години

Третополовите ще владеят света. И накрая ще се повтори Содом и Гомор.

116

Анонимен

преди 6 години

След Леонид Илич Брежнев този е вторият човек дето се целува пускайки най-страстните езици.на Бойко ще му извади сливиците с език.За по-младите да припомня,че Брежнев беше генерален секретар на КПСС дълги години и като целуваше пускаше яки езици.

115

СЛЕД МАКРОН

преди 6 години

И ТУК СТРАСТНИ ЛЮБОВНИ ПРЕГРЪДКИ.

114

Анонимен

преди 6 години

Пошли, проклети и долни ***. Успели са да се договорят за едни пари и сега ще ми говори, че сме готови за Шенген. Държавата последните 7 години върви надолу и ни лъжат с някакъв икономически прираст и не знам си какво си, и ще ме убеждават, че сега сме по-добре и вече готови. Вижте ги сърбите дали им е зле извън Ервопейския съюз. Подигравка с интелекта на обикновения човек...

113

Анонимен

преди 6 години

Тия двамата май се оправят ан-ал-но.Лошото е че така ни оправя и Еврохейски съюз. Изотзаде. Внасяме 14 млад, получаваме 8, от които Суджуците крадат 6.