24

Анонимен

преди 6 години

Дай Боже да се изхвърлят тия пишещи таралвсници по улиците на София.

23

...

преди 6 години

Епа ха дано ама на дали! Определено електроавтомобилите са твърде далеч от това на което е свикнал обиновения мужик! На него му требе скорост да мирише на изгоряло масло и бенз да има по 500-600 коня, да може като натисне газта и да вдига хум все едно излита совалката! Та така! Ел автомобилите са далече от тия параметри все още!

22

Масови в Българиа

преди 6 години

2055та

21

Я гледай....

преди 6 години

До Анонимен 6 Това го знае само Путин.Той се готви трескаво да унищожи планетата Земя.

20

Анонимен

преди 6 години

До Пчеличката Мая 11 Кой не иска да се вози почти без пари..? Ооо, не се притеснявай за без парите. Ще му намерят и на това цаката.Загубите от нефта трябва да се компенсират.

19

Анонимен

преди 6 години

До химераС толкова малко мозък нямам идея как дори пазиш равновесие.

18

Анонимен

преди 6 години

До Така еДемокрация не значи анархия ве балкански селянин! Това така и не го разбрахте!

17

Така е

преди 6 години

Нали в Европа е демокрация.Как ще ни налагат нещо насила?Всеки сам маже да прецени какво кола да има.Субсидирайте ел. коли , направете ги два пъти по евтини от тези с ДВГи гледай кво става. Бедните с електрички , а богатите с ДВГот 500к.с. нагоре.

16

клинична пътека

преди 6 години

До Елинзащото и бедните гласове са важни по време на избори

15

Анонимен

преди 6 години

Поредната капиталистическа простотия, повечето въобще не осъзнават как ще се промени планетата в следващите 20 години, тя предстои да заличи капитализма и ограниченото мозъче на капиталиста-масон :D

14

Анонимен

преди 6 години

ний тука сме еко на конски впряг с камшично задвижване на каручките без чипове и с малко побутване, обаче за отоплението кю.мюра много уврежда паветата

13

Анонимен

преди 6 години

То българина една нова кола не може да си позволи да си купи а къде остана електромобил. За целта Баце ще трябва да направи доходите ни над 1000 евро а това познайте кога ще стане - никога

12

Анонимен

преди 6 години

До ???Белгийското правителство призова белгийците поетапно да продават старите си дизелови автомобили в Източна Европа, така че българопитека ще се сдобие с расови джипки на хубави цени, а Боко ще има да се бие в гърдите и да вика "докарах ли на всяко семейство по един джип за без пари".

11

Пчеличката Мая

преди 6 години

Ама те и сега са масови. Продават се масово (навсякъде), но никой не ги купува. С пробег 100 км. и зареждане 5 часа след това няма как да станат масови. Да не говорим, че са около 2 пъти по-скъпи от другите! Би било добре, разбира се. Кой не иска да се вози почти без пари? Прекрасно ще е, но нека стане истина и тогава да говорим.

10

Елин

преди 6 години

Защо БАХ обива птици а не дава тях на бедни хора пекът на жар и едът

9

???

преди 6 години

По принцип ел.автомобилите замърсяват повече околната среда от автомобилите с ДВГ и това се знае. Може би тук става дума за друго - ще се изнесе мръсната част в по-бедните среди, за да може в ЕС да е чистичко. Замърсяването при ел. коли е при производството им и при унищожаването им, както и от производството на ток за експлоатацията им.

8

химера

преди 6 години

Електрическите автомобили са като "Глобалното затопляне", една печатница на пари и нищо друго. Както ви прилъгват, че нивото на Световния океан ще се повиши с топенето на ледниците, както се повишава нивото на уискито в чашата ми като се стопят ледчетата.

7

Анонимен

преди 6 години

ЕС изостава технологично в почти всяка област, а брюселските бюрократи като Мигел Каниете само задълбочават тенденцията с наивно-гуповатите си директиви.

6

Анонимен

преди 6 години

2025 не се знае ще има ли планета и каква територия ще става за живеене след евентуален ядрен холокост

5

Боко Тиквата

преди 6 години

Вие на наш *** няма да обяснявате кое цапа и кое не, кое е вредно и кое не. Анадън му?