31

Анонимен

преди 6 години

Бюджета за 2018 е безумен нека лаят там! Пак ще се взимат заеми а това е в ущърб на всички данъкоплатци! Нали са опозиция да си вършат работата и може на следващите избори да спечелят! Стига сме плащали за избори, сегашните опции за читави политици не са налични!

30

Анонимен

преди 6 години

До Джедай Мастър - И що след приемането на бюджета?Много просто! Даже елементарно! Те знаят - техният вот ще пропадне. Ако това стане преди гласуване на бюджета, лаенето им срещу бюджета и управлението съвсем ще олекне. А както са решили, ще лаят много срещу бюджета за да покажат колко са силни и след това ща налитат с вота.

29

Анонимен

преди 6 години

Аха, след гласуването на бюджета))После пак ме успивайте ,че сте опозиция.

28

Хитър Петър

преди 6 години

Пак БСП и ДПС жадни за власт и турцизация. Яд ги е, че ГЕРБ и патриотите ги мачкат.

27

Анонимен

преди 6 години

Хахаха така е, целувката между Корна и даула трябва да е на Лъвов мост,ТАМ Е СБОРИЩЕТО НА НЕтежките жени!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

26

Анонимен

преди 6 години

До Боко ТикватаБойко пак ли се излагаш бе?С какви 3% си вдигнал заплатите?Средния ръст на заплатите за 2017г е 8-11%.Освен маслото и братската руска газ какво друго е поскъпнало?Я си трай там като не си в час.

25

Анонимен

преди 6 години

Вечните съюзници във войната срещу България.Това са тези две партии, а страците гласуват за БСП от 70 години и реват, че са зле.

24

Анонимен

преди 6 години

Бате Бучко да пазарува депутаНти, защото столчето му е на кантар. Гътнат ли го, мандата на Цацата изтича, дойде ли нов, ще запее друга песен. Бучко, Цецо, Винкела, Атакиста, Цецка, Деса Умната, д-р Менгеле който разби здравеопазването, Влади Финансистчето което строи замък за 4.5 милиона на Ярема, който става за почивен дом на пенсионери и болни, всички на съд. Да вращат заграбеното, както и конфискация на имуществото им. Както на тях, така и на кметовете им от София, Варна, Търново, Плоедив, Ру

23

84786954

преди 6 години

хайде - да минавата вота , нека се поразтреперят малко , ходи ми се на избори ,ще е интересно , да посягат на най-милото на ББ - европредседателството !!!За следващия парламент 3 сигурни ще има - БСП , ГЕРБ , ДПС - Марешки няма да влезе , ПП / паричните патриоти / едва ли ще влязат , как до вчера ВС не понасяше ББ - той беше най-големия крадец , мафиот и т.н - а сега е най-хубавия . Не вярвам да събират и 1 процент Волен и компания .

22

срам

преди 6 години

Защо на първо четене пак са приели разплащанията на ръка да станат 5000 лв ?защо не правят нищо за хората , а в този случай гледат банковите лобита

21

Анонимен

преди 6 години

Каквито избирателите, такива и избранниците - истина, стара колкото света. За съжаление това са реалностите. Винаги гласувам, но не съм гласувал за тези в Парламента. Народът обаче не мисли и гласува за онова, което му напишат във вестниците или пуснат по телевизията.

20

Dido

преди 6 години

Хахаха - един вид - насрахме се, ама се мъчим да замажем ситуацията като припомним,че и вие серете! - Ама нали уж сте различни то тези бе другари?!?!Различни, пък все повтаряте като дете в детската градина - ама другарко, той и Бойко прави така! Мизерници!!!

19

читак

преди 6 години

До тонкатаЧервените фесове са по партийно поръчение и не са турци! Не са сюнетлии!!

18

Анонимен

преди 6 години

избирателите на ДПС не могат да се подписват според БСП, но това няма никакво значение за следващата серия на сапунката "Целувки на моста"

17

Джедай Мастър

преди 6 години

И що след приемането на бюджета? Като е толкова вредна политиката, свалете правителството преди приемането на бюджета, който е всъщност най-важния акт за управлението и отхвърлянето му е де факто вот на недоверие за правителството. Какво ще стане ако вотът мине? Евентуално нов кабинет след избори, който ще изпълнява "политически вредния" бюджет и ще се оправдава, че нищо не зависи от него.

16

Анонимен

преди 6 години

Добре де,преди този вот не можете ли в открито писмо,да речем , до премиера ( за да види обществото,че имате план ) да предложите вашите мерки,вашата концепция,конкретни имена и действия,реална формула за просперитет подплатена с доводи,математика и икономика,идеи срещу корупцията и т.н. Ако правителството не одобри предложеното от вас,тогава да търсите този вот .Или най-лесно е да манипулирате с на хората надеждата и същевременно политическата апатия,само за да докопате властта

15

Оживен

преди 6 години

Комунистите три пъти ходих за вода и счупи ха атомната с широко по дадената ръка на Йордан Цончев жители, които се скриха в камъка всеки път до чешмата чакайки приносителя на следващата стомна за да се нетната на гърбица та му. Така и кърлежи дебне в засада добитъка отиваш на водопой. Хем Цеца, хем не носи отговорност. БСП +ДПС - Два вота - една цел: кьор сондата, която друг плаща. Но пазара.

14

Циник

преди 6 години

БСП и ДПС ..... доживях!Да са ви честити!Като бик на арената - ще ви направят последния удар - да не се мъчите!

13

Анонимен

преди 6 години

СЛЕД ЧЕЛУВКАТА СТАНИШЕВ /ДОГАН НА ОРЛОВ МОСТ СЕГА ПРЕДСОИ НОВА-НИНОВА/КАРАДАЙЪ НА ЛЪВОВ МОСТ. ЗАРАДИ КОНТУЗИИТЕ НА ГОСПОЖАТА ЗАВАРКАТА МАЛКО СЕ ОТЛАГА ВЪВ ВРЕМЕТО.

12

стар пехливанин

преди 6 години

До Hafen die Wahrheit Както преди по панаирите и съборите - след борбите си деляхме парсата........ Днес също комунисти срещу комунисти са на ринга - тепиха! и отново заедно в НС!!!