134

Голям прос

преди 6 години

'Баси професора. Премиера го знаем какъв е, ама този нали се пише учен. Явно като варненския ректор е преписвач. Като искаш да си публична личност, дръж се като такава, на ниво. Пълни б.о.кл.уци са явно. Тоя знае ли колко умни и свестни хора не могат да пробият от такива като него. Ако се заинтересува, сам ще си напише д.е.бил на челото като види колко много са. Извинил се бил, пЛостак!

133

Анонимен

преди 6 години

истината боли.

132

КОМУНИСТ=ДЕБИЛ

преди 6 години

*** така и не разбраха, че от профaн професор не става. Съответно в проядените от ченгета и доносници на ДС държавни университети и БАН се пръкват армии от такива профанопрофесори, Затова и образованието ни е такова. Затова и всяко по-будно семейство иска да изпрати детето си да учи в нормална (разбирай без руско влияние) държава. Защото тук ще попадне на такива, като тоя профaни да го облъчват с простащина.

131

Бай Курти

преди 6 години

До 84Ами Боко си подава оставката, защото кака *** и сие му я искаха и доказва,че комунистите не ставате и *** за зеле! Просто и ясно народа не желае крадливи комунисти да управляват държавата!

130

Бесепе

преди 6 години

Да си *** пуйката майчина *** болшевишкаДебили са само тези които гласуват за тях

129

КОМУНИСТ=ДЕБИЛ

преди 6 години

На фона на гадостите, които избълва този роден в СеСеСЕРЕ болшевишки *** и безродник, гледах по новините репортаж за една млада учителка на деца с увреждания, която ги е поканила за шафери на сватбата си.ДАДОХ СИ СМЕТКА КОЛКО ДЪЛБОКА Е ЦИВИЛИЗАЦИОННАТА ПРОПАСТ МЕЖДУ НАС-НОРМАЛНИТЕ ХОРА И КОМУНИСТИЧЕСКИТЕ ЖИВОТНИ.

128

Анонимен

преди 6 години

КАТО ВСИЧКИ КОМУНИСТИ ,НЕ ИЗКЛЮЧВАМ НИТО БОРИСОВ ,НИТО ЦЕЦКА ЦАЧЕВА......ПРОСТО ВСИЧКИ СА НАГЛИ ***. ЕДИНСТВЕНОТО ЗА КОЕТО МИСЛЯТ КАК ДА СМЪКНАТ ОЩЕ НЯКОЯ КОЖА ОТ СИРОМАШКИЯТ НАРОД !

127

не се засягам

преди 6 години

Ами прав е . Може би са вече 90% - те другите избягаха....Слави референдум ви организира, отидохте гласувахте и после всеки се покри...не искате промяна, поне не ревете тогава...

126

БСП лъжат !

преди 6 години

Прочетете думите на Борисов от онова изказване в Щатите!Никъде, никога не казва че материала е лош.Това са изопачени думи на БСП.Прочетете точно какво е казал и пак коментирайте!Много добре прави Борисов, че изобщо не коментира лъжите на комунистите.

125

Анонимен

преди 6 години

Аз искам от левицата извинение за избитите от нея невинни българи така както се извиниха на турците за възродителния процес.

124

Край

преди 6 години

Народ дето управляващите от всички партии го обираха най-брутално и прозрачно /КТБ, Приватизация, АЕЦ Беляне, " саниране" и мн. др.../ И дето управляващите от всякакви партии го плюя и псуват където седнат. Народ дето не е разчекнал един политик след всичко това - напълно си заслужава съдбата.

123

"-"

преди 6 години

Христов се извини за "***". А премиерът за "лош материал"?-------А, знаете ли кое е най-страшното и болното в случая???????Това, че и Христов, и Тиквата казаха Истината!!!!ПСАлтернативаата е - или ново Възраждане или изчезване на нацията и държавата ни!Средно няма!

122

Анонимен

преди 6 години

Суджук Паша кога ще се извини на Мишо Бирата?

121

Анонимен

преди 6 години

Оставката е поискана в точно премерен момент: Борисов се изказа контра на Ердоган за Босна, а Знака с исказването на Захариева е даден сега, тъй като България ще ръководи съвета на Европа следващите 6 месеца. Така, че Два конгреса - една цел. БСП + ДПС =ЕРДОГАН + АБРАМОВИЧ

120

Анонимен

преди 6 години

Тези хора(и под това слагам всички депутати) толкова се самозабравиха от пари и власт, че все направо пред медиите ни обиждат с ***, простаци и т.н. и си признават, че оскотял и беден народ лесно се манипулира.А ти какво направи, за да образоваш този народ, да повишиш заплатите, да убиеш корупцията, да направиш съдебна реформа?Всички политици един дол дренки...

119

Келеш

преди 6 години

Айде пак 1 седмица циркове за едно изказване. Поредното отвличане на вниманието на хората от истинските проблеми и корупция. До кога бе драги сънародници? До кога ще се връзвате на подобни циркове? До кога ще продължава целия панаир в нашата мила родина....

118

Изгърбич Задвратян

преди 6 години

твоето лице кога се опитваш да цитираш лавров а де факто си бележиш автогол. руския хумор не е добър за директни цитати у нас, шумкаре. целата ви пресслужба ли е на кокаин та нема кой да ви напише 2 нормални изречения?

117

Анонимен

преди 6 години

До Анонименречта я има в нета, точен цитат, обаче народът, както изтъкна тавариш Христов, нали не може да чете, нито проумява смисъла, каквото му внушат от централите, това повтаря.

116

Анонимен

преди 6 години

Убийте вестоносеца! Нищо ново под Слънцето.Не се е изразил премерено човека, но пък всички го чуха, а някой се разпознаха и се засегнаха.Истината очевидно е много болезнена.

115

П.Петров

преди 6 години

Е какво друго, освен де.бил може упорито да настъпва 30 години едни и и същи червени БКП-ДС мотики, да се оплаква от тежката си орис на чалга с шопска салата и ракия, но въпреки това продължава да овластява същите селски тарикати, които нагло го крадат !?